Juhtmevabad kõrvaklapid Bose Noise Cancelling Headphones 700 hõbe 794297-0300

Täpsustused:
Tüüp: Juhtmevabad kõrvaklapid
Eesmärk: Täpsustamata
Kauba ID: 2057307
31500

SJH hind

39995
-21%
Lisa korvi
1190 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

9. maist

000

Postkontor

13. maist

199

Omniva pakiautomaat

13. maist

219

DPD pakiautomaat

13. maist

249

Smartpost pakiautomaat

13. maist

259

Kuller

13. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

13. maist

199

Omniva pakiautomaat

13. maist

219

DPD pakiautomaat

13. maist

249

Smartpost pakiautomaat

13. maist

259

Kuller

13. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kaitse Sinu tootele
SOOVITAME

Toote kirjeldus: Bose Noise Cancelling Headphones 700 hõbe 794297-0300

Bose Headphones 700 kõrvaklapid on varustatud esmaklassilise mürasummutusega ja nüüd on need klapid veelgi paremad! Sisseehitatud Google Assistant on Sinu mugav abiline esituste alustamisel, sõnumite lugemisel ja saamaks vastuseid oma küsimustele isegi ilma telefoniekraani vaatamata.

• Bose AR helipõhine liitreaalsus
• Kohanduv 4-mikrofoniga süsteem
• 11 tasemega mürasummutus

 

Kvaliteetne ja ümbritsevate helidega kohanduv 4-mikrofoniga süsteem suudab suurepäraselt summutada müra ning tagada selge heli telefonikõnede või hääljuhtimise ajal.

 

Bose 700 kõrvaklappidega saad kasutada Google Assistant või Amazon Alexa hääljuhtimist, mis tähendab et Sul on võimalik esitada muusikat, kuulata sõnumeid, organiseerida oma toimetusi ja saada vastuseid oma küsimustele kõigest rääkides. Lisaks sellisele mugavusele on need klapid jätkuvalt varustatud tippklassi mürasummutamise tehnoloogiaga, mis eraldab Sind täielikult välisest mürast ja annab võimaluse keskenduda sajaprotsendiliselt oma lemmikmuusikale või telefonikõnedele.

 

Kõrvaklappide paremal äärel olevate puutetundlike nuppudega saad juhtida muusikat, reguleerida helitugevust või sooritada telefonikõnesid.

 

Kui soovid kõrvaklappe kasutades suhelda välismaailmaga, siis nupuvajutusega saad aktiveerida Conversation Mode reźiimi, mis peatab muusika ning mürasummutuse, et saaksid kuulda kõike enda ümber toimuvat.

 

Bose AR helipõhine liitreaalsus võimaldab nutiseadmete abil kogeda täiesti uut kogemust.

 

Bose soovib, et saaksid oma kõrvaklappidest võtta maksimumi ja sellepärast lõid nad tasuta allalaetava rakenduse Bose Music, mille abil on seadmeid ühendada ning ühenduste vahel valida tõeliselt lihtne. Lisaks on Sul juurdepääs erinevatele nippidele, kuidas oma seadistusi isikupärasemaks muuta. Veendu ise, kui palju mugavamaks muudab üks intuitiivne rakendus Sinu kõrvaklappide kasutamise!

 

Naudi vajadusel kuni 20 tundi järjestikkust kuulamiskogemust, mille vältel saad kuulata läbi kõik parimad esitusloendid. Kui aku ongi tühjenemas, saad kõigest 15 minutilise laadimisega jätkata kuulamist veel 3,5 tundi. Ning kui juhuse läbi on aku tühjaks saanud ja laadida pole ka enam võimalik, võid need lihtsalt ühendada oma esitusseadmega helikaabli abil.

 

Liitreaalsusega kõrvaklapid – nüüd reaalsus
Bose 700 mürasummutavad kõrvaklapid toovad Sinuni kõik, mida tipptasemel juhtmevabadest kõrvaklappidest ootad ja enamgi veel. Võta neid kui nutikõrvaklappe, mis tagavad veatu kõne nii virtuaalsete assistentidega suheldes kui ka telefonvestlustes. Bose AR tehnoloogia teeb aga võimatu tõeliseks ning pakub kasutajatele ennenägematut liitreaalsust ka helide maailmas – täiesti uudne ja hämmastama panev helikogemus.

Adaptiivne nelja mikrofoniga süsteem
Bose 700 kõrvaklapid on varustatud mikrofonisüsteemiga, mille neli mikrofoni eraldavad Sinu hääle muudest taustahelidest ning summutab Sind ümbritseva müra. Selle tulemusena on Sind kuulda paremini kui kunagi varem.

Püsi ühenduses kõigega
Bose kõrvaklapid on võimelised ühenduma Google Assistant ja Amazon Alexa virtuaalsete assistentidega. See tähendab, et Sul on võimalik kuulata muusikat, hoida uudistel silm peal ning kõik vajalikud toimetused ära korraldada. Lihtsalt vajuta ja hoia Action nuppu ning Google Assistant või Amazon Alexa on valmis Sind alati aitama.

11-tasemeline mürasummutus
Bose 700 kõrvaklappide juures on täiustatud ka juba varasemalt tunnustust pälvinud funktsioone. Nüüd on Sul võimalik valida koguni 11 erineva mürasummutustaseme vahel, et leida igas keskkonnas just see õige. Mürasummutuse taset suurendades vähendad Sinuni kostuvat taustamüra ning taset vähendades kuuled järjest rohkem ka Sind ümbritsevaid helisid. Soovi korral võid mürasummutuse ka täielikult minimeerida. Lisaks võimaldab mugav vestlusrežiimi nupp Sul vajadusel ka teistega vestluseid maha pidada ilma kõrvaklappe peast võtmata.

Nauditav heli igal helitugevusel
Sa soovid kuulda selget ja rikast heli iga helitugevuse juures. Just sellepärast on need kõrvaklapid varustatud põhjalikult optimeeritud ekvalaiseriga, mis võimaldab kuulata nii madala helitugevusega muusikat vaikses kontoris kui ka keerata helitugevust juurde mürarikkamas keskkonnas, sest mõlemal juhul jõuab Sinuni suurepärase kvaliteediga tasakaalustatud heli.

Üks rakendus kõige jaoks
Bose Connect rakendus tagab Sulle ligipääsu kõigile võimalustele, mis nendel kõrvaklappidel pakkuda on. Erinevad nipid ja toote omadused, mille abil oma seadistusi isikupärasemaks muuta, on kõik hõlpsasti ühes kohas kättesaadavad.

 

 

Komplektis on ka helikaabel, USB laadimisjuhe ja kõrvaklappe kaitsev karp.

USB

Kas teile meeldib kuulata muusikat igal pool ja hindate kõrget helikvaliteeti? Siis olete jõudnud õigesse kohta, sest meie valikus on üle 700 USB-ühendusega kõrvaklapi, mis võimaldavad teil nautida oma lemmikmuusikat, saadete salvestusi või kasutada kõrvaklappe erinevate kõnede jaoks, kuhu iganes te ka ei reisiks. Teil on võimalik valida stiilse disainiga juhtmevabade, juhtmega või spetsiaalselt arvutimängude jaoks mõeldud kõrvaklappide vahel. Samuti pakume teile sobivaimad üle pea käivaid (ing. On/Over-Ear) või kõrvasiseseid (ing. In-Ear) kõrvaklappe. Sisseehitatud mikrofoni abil ei saa te mitte ainult kuulata kõrvaklappide kaudu edastatavat heli, vaid ka ise rääkida või luua helisalvestusi. Paljudel kaasaegsetel kõrvaklappidel on sisseehitatud mürasummutus, nii et ükskõik kui kõvasti teile meeldib muusikat kuulata, aitab see funktsioon kaitsta teie kuulmist. Meie valikus on kõige tuntumate kaubamärkide kõrvaklapid, millel on USB-ühendus. Nende hulka kuuluvad "JBL", "Xiaomi", "Samsung", "Philips", "Sony" ja teised.

Juhtmeta peakomplektil pole üldse kaablit ega pistikut ning see on seadmega ühendatud raadio- või infrapunasignaali kaudu. Neid saab kasutada mitmesugustes tegevustes, kuna neil on palju eeliseid. Inimesed üle kogu maailma naudivad iga päev juhtmevaba peakomplekti vabadust, olgu nad siis sportimas, trennis, väljas söömas või lihtsalt igapäevatoimingutes. See on väga mugav, kuna te ei pea lootma juhtmetele ega sõltu seadmetest. Alates Bluetoothi ​​debüüdist on see sidesüsteem oluliselt paranenud ning koos mürasummutus- ja kajasummutusega ning mõnede aktiivse mürasummutusega mudelitega on see pakkunud juhtmevabade kõrvaklappide jaoks suurepärase helikvaliteeti. Pidevalt laienev Bluetooth-ühenduvuse ulatus võimaldab teil vabalt liikuda ilma telefoni ühendamata. Juhtmeta peakomplektis kasutatav Bluetoothi ​​sagedus on väga madal ja seda ei peeta inimestele ohtlikuks. Need kiirgavad tuhat korda madalamaid sagedusi kui tavaline mobiiltelefon. Kui esimesed juhtmevabad mudelid välja tulid, oli üks suurimaid kaebusi aku kestvus. Õnneks on paljudel tootjatel õnnestunud sellele probleemile lahendus leida – juhtmevabad laadimisraamid. Peaaegu kõik juhtmevabad peakomplektid on varustatud laadimisümbrisega, mis võimaldab mõlemat peakomplekti korraga laadida.

Loe lähemalt

Üldine tooteinfo: Bose Noise Cancelling Headphones 700 hõbe 794297-0300

Kauba ID: 2057307
Kategooria: Kõrvaklapid
Tootja kood: 794297-0300
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,23 x 0,23 x 0,1 m, 0,5 kg
Kaubamärk: Bose
Kandmise viis: Kõrvapealsed
Värv: Hõbedane
Liidese tüüp: 3.5 mm, USB
Mikrofon: Jah
Lisainfo: Heli reguleerimine
Toetatavad tehnoloogiad: Bluetooth 5.0
Maksimaalne tööpiirkond (m): 10 m
Mälukaardi pesa: Ei
Maksimaalne tööaeg: 20 h
Konstruktsioon: Kõrvaklapid (Headphones)
Kaal: 250 g
Mikrofoni paigaldamise meetod: Integreeritud
Mürasummutus: Jah
Tarvikud: Ümbris
Tüüp: Juhtmevabad kõrvaklapid
Vaade: Bose, juhtmevabad kõrvaklapid kõrvaklapid
Eesmärk: Täpsustamata
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Bose tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (2)

Bose Noise Cancelling Headphones 700 hõbe 794297-0300
5

(2 ostja hinnangud)

5 tähte
(2)
4 tähte
(0)
3 tähte
(0)
2 tähte
(0)
1 täht
(0)

100%

seda toodet soovitavad ostjatest

Jäta toote kohta arvustus

Info ja reeglid

Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.

Hinda toodet
Siarhei Z.
16.06.2022

Vastuvõtmisel oli mul kiire ja uurisin kasti ainult ühelt poolt. Kontoris nägin juba, et karp oli avatud. Kõrvaklappidel ei ole ilmseid kasutusjälgi, kuid karbi seest leidsin ripsme, garantiikaarti ei leidnud ja ühendades sain teada, et Samsung S21 telefoni õnnelik omanik Rimas võttis mu kõrvaklapid. . Rimas, tere teile! Kõrvaklapid on suurepärased.

Tomas V.
06.04.2022

Super kõrvaklapid. Suurepärane mürasummutus, hea aku tööiga, väga kasutajasõbralik, rakendused head. Sain lihtsalt biski kiiremini laadida.

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki