Juhtmega kõrvaklapid Onikuma X15Pro

Täpsustused:
Tüüp: Juhtmega kõrvaklapid
Eesmärk: Mängimiseks
Kauba ID: 8784086
2139
Lisa korvi
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

29. maist

000

Postkontor

30. maist

199

Omniva pakiautomaat

30. maist

219

DPD pakiautomaat

30. maist

249

Smartpost pakiautomaat

30. maist

259

Kuller

30. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

30. maist

199

Omniva pakiautomaat

30. maist

219

DPD pakiautomaat

30. maist

249

Smartpost pakiautomaat

30. maist

259

Kuller

30. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Onikuma X15Pro









.

Onikuma on maailmas tuntud mängutarvikute tootja. Selle brändi nimi on võetud Jaapani jumalusest, kes on üleloomulike võimete ja kõrgendatud teadvusega karu. Sellised on ka ettevõtte mängutooted, mis püüavad igati sukeldada mängija nende maagiliste mängude maailma. Kaubamärgi toodetes on kombineeritud elegantne ja moodne stiil ning funktsionaalsus ja vastupidavus. Need on disainitud mängijatele mõeldud, mille tulemuseks on ruumiline heli ja erakordne selgus. Olenemata sellest, kas mängite lõbuks või professionaalselt, on Onikuma toodete laias valikus midagi igaühele.




.
.
.





.





.





.





.

Tõuske esile

Onikuma X15 PRO Pink on mõeldud igale fännile ja igale roosa värvi fännile. Fenomenaalne mudel, kui tahad silma paista. Sa striimid ja tahad kaamerasse suurepäraselt välja näha - X15 PRO on ideaalne valik. Kogu välimuse täiendab värviline LED RGB taustavalgustus, mis läheb sujuvalt värvilt värvile üle, jättes tõeliselt elektrifitseeriva efekti. Soovi korral saad taustavalgustuse alati ka välja lülitada

Pika kaabli küljes on kaugjuhtimispult, mis võimaldab meil nii taustavalgustust kui ka mikrofoni sisse ja välja lülitada. Lisaks võimaldab puldi küljes olev nupp kiiret helitugevuse reguleerimist.





.
.





.

Ergonoomiline disain ja mürasummutus parema helikvaliteedi ja suhtluse tagamiseks

Seadme sisseehitatud mürasummutustehnoloogia abil kõrvaldavad kõrvaklapid tõhusalt soovimatu taustamüra. See parandab oluliselt helikvaliteeti, võimaldades teil keskenduda helisisule ilma välise häiringuta.

Hingatavad kõrvaklapid suurema mugavuse tagamiseks

Kuuled, mis tagavad kõrvaklappide kasutamisel õige temperatuuri kõrvade ümber ja peanahal, pakuvad leevendust soojadel päevadel või olukordades, kus kõrvaklappide pikemaajaline kandmine võib põhjustada higistamist või ebamugavustunnet.

Jahutusfunktsioon aitab seda probleemi vähendada, reguleerides temperatuuri ja hajutades soojust, võimaldades teil kasutada kõrvaklappe pikema aja jooksul mugavamalt.

Kuuled, mis tagavad õige temperatuuri kõrvade ümber ja peanahal, pakuvad leevendust soojadel päevadel või olukordades, kus kõrvaklappide pikemaajaline kandmine võib põhjustada higistamist või ebamugavustunnet.



.






.

Alumiiniumraam - tugevus, kergus ja esteetika kõrvaklappidele

Tugevus ja vastupidavus

Alumiiniumraam on palju tugevam ja vastupidavam võrreldes teiste materjalidega, näiteks plastiga. See tagab tugeva konstruktsiooni ja kõrvaklappide pika eluea, mis on eriti oluline inimestele, kes neid igapäevaselt kasutavad.

Kerge kaal Tänu kergusele saate nautida muusikat või mängimist pikemalt, ilma et tunneksite liiga suurt raskust peas.

Estika

Alumiiniumraam annab kõrvaklappidele elegantse ja moodsa välimuse. Kõik need omadused muudavad alumiiniumraami soovitavaks valikuks neile, kes otsivad vastupidavaid, kergeid ja esteetiliselt meeldivaid kõrvaklappe, mis pakuvad kvaliteetset heli ja mugavust.





.
.





.

Reguleeritav peapael - mugavus igale peale

Personaliseerimine ja sobivus

Reguleeritav peapael võimaldab kõrvaklappide suurust kohandada vastavalt kasutaja individuaalsetele eelistustele ja pea suurusele.

Reguleerimine tagab mugava istuvuse ja kõrvaklappide optimaalse asendi peas, mille tulemuseks on mugavam kandmine pikema aja jooksul. See võimaldab survet peale ühtlaselt jaotada, vähendades koormust ja vältides ebamugavustunnet.

Universaalsus ja kättesaadavus erinevatele kasutajatele

Reguleeritava peapaelaga kõrvaklapid on mitmekülgsemad ja neid saavad kasutada erineva peamõõduga inimesed, olenemata vanusest. Need sobivad nii lastele, teismelistele kui ka täiskasvanutele, muutes need mitmekülgsemaks ja paindlikumaks.





.
.





.

Stereo surround helisüsteem - kaasahaarav heli

Sina koged kaasahaaravamat ja realistlikumat heli. See võimaldab teil kogeda helisid erinevatest suundadest, muutes heli kolmemõõtmelisemaks ja kuulajat ümbritsevaks.

Täpne heli lokaliseerimine - täpne heli asukoha määramine ruumis. See annab konkurentsieelise mitmikmängudes.

Mit uparandatudhelisügavus kogete rikkalikumaid ja detailsemaid helisid, suurendades muusika kuulamise, filmide vaatamise või mängude mängimise naudingut.






.






Eemaldatav HD-mikrofon - paindlikkus ja parem helikvaliteet

HD-mikrofon: Kvaliteetne HD-mikrofon tagab selge ja terava helikvaliteedi kõnede ja suhtluse ajal. See tagab täpse hääle vastuvõtu, kõrvaldades müra ja häired, mis tagab parema suhtluskvaliteedi kõnesid tehes või mitmikmängude mängimisel.

Kõrvaklappide külge püsivalt kinnitatud mikrofoni puudumine tagab minimalistlikuma disaini. Eemaldatav mikrofon võimaldab säilitada kõrvaklappide esteetilisuse ilma nähtava elemendita, mida parasjagu ei ole vaja.

Paindlik mikrofon võimaldab selle asendit ja suunda optimaalse heli ja vastuvõtu saavutamiseks peenhäälestada. Seda saab reguleerida nii, et see oleks suule lähemal või mugavas asendis selge ja puhta salvestamise või heli edastamise jaoks. See tähendab paremat kõneside kvaliteeti ja kogemust jututoas või mitmikmängude mängimisel.

Mikrofoni saab lahti ühendada, kui seda ei ole vaja, näiteks muusika kuulamisel. Seevastu häälkõnede, videokonverentside või mängude mängimise ajal saab selle hõlpsasti ühendada.





.






.

Valmista end unustamatuteks seiklusteks!

Kui sa unistad veelgi kaasahaaravamast ja põnevamast mängust, on aeg haarata meie stiilsed kõrvaklapid. Need muudavad sinu mängukogemuse ainulaadseks ja mängimise veelgi hämmastavamaks! Ära oota kauem - võta asjad enda kätte ja valluta mängumaailm!

Täpsused:

Kõlari suurus: 50mm

Impedants: 15Ω+-15%

Tundlikkus: 102+-3dB

Sagedusala: 20HZ-20KHZ

Mikrofoni suurus: 6. 0*5.0mm

Mikrofoni tundlikkus: -38+-3dB

Mikrofoni impedants: ≦2. 2KΩ

Suundumus: kõikehõlmav

Kaabli pikkus: 2.0M+-0. 15

LED tööpinge: DC5V+-5%

Kasutusvool: ≦180mA

Kõrvaklappide pesa: USB+3.5MM

Pakendi sisu:

Kõrvaklapid

1 kõrvaklappide kaabel

.



.
.





.

Kompaktsus

Kõrvaklappe Onikuma X15 PRO, mis on meie poes saadaval ka musta värvi, saab kohandada, lisades neile kassikõrvad meie teise kõrvaklappide mudeli, ONIKUMA K9, mis on saadaval neljas pastelses värvitoonis, mis annab neile unikaalse iseloomu ja suurendab oma kuvandi muutmise võimalusi, andes teile palju lõbusaid kombinatsioone üksikute elementidega.





.
.



Üldine tooteinfo: Onikuma X15Pro

Kauba ID: 8784086
Kategooria: Kõrvaklapid
Tootja kood: ON-X15PRO/PK
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,25 x 0,25 x 0,1 m, 0,3 kg
Kaubamärk: Onikuma
Kandmise viis: Kõrvapealsed
Värv: Roosa
Liidese tüüp: 3.5 mm
Mikrofon: Jah
Mürasummutus: Jah
Tüüp: Juhtmega kõrvaklapid
Vaade: Onikuma, juhtmega kõrvaklapid kõrvaklapid
Eesmärk: Mängimiseks
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Onikuma tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Onikuma X15Pro
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki