Juhtmevabad kõrvaklapid Soundpeats S5

Täpsustused:
Tüüp: Juhtmevabad kõrvaklapid
Eesmärk: Täpsustamata
Kauba ID: 5678457
3979
Lisa korvi
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

15. maist

000

Postkontor

16. maist

199

Omniva pakiautomaat

16. maist

219

DPD pakiautomaat

16. maist

249

Smartpost pakiautomaat

16. maist

259

Kuller

16. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

16. maist

199

Omniva pakiautomaat

16. maist

219

DPD pakiautomaat

16. maist

249

Smartpost pakiautomaat

16. maist

259

Kuller

16. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kaitse Sinu tootele
SOOVITAME

Toote kirjeldus: Soundpeats S5

Soundpeats S5 juhtmevabad spordikõrvaklapid


Soundpeats S5 juhtmevabad kõrvaklapid on mõeldud aktiivsetele inimestele, kellele meeldib treeningute ajal muusikat kuulata ja kes hindavad kvaliteetset heli. 12 mm draiverid pakuvad selget ja loomulikku heli ning Bluetooth 5.2 tagab kiire ja stabiilse ühenduse. Vastupidavad akud tagavad ühe laadimisega kuni 5 tundi kasutusaega. Kõrvaklapid on ka uskumatult mugavad ja neil on IPX7 veekindlus.

Vapustav stereoheli


Laske oma lemmiklauludel muuta teie järgmine treening nauditavamaks. S5 kõrvaklappidel on sisseehitatud 12 mm dünaamilised draiverid, mis tagavad särava, selge, detailirikka heli ja rõhutatud sügava bassi – teie armastatud laulud pole kunagi paremini kõlanud. Soundpeatsiga on lõbusam harjutada!

Usaldusväärne ühendus


Võtke ühendust juhtmevabalt ja nautige liikumisvabadust. Bluetooth 5.2 abil saavad kõrvaklapid pakkuda kiiret, stabiilset ja sujuvat ühendust. Unustage viivitused, nõrk signaal ja kogelemine! Veelgi enam, pärast sidumist loob S5 automaatselt ühenduse teie valitud seadmega – ärge raisake aega keerulisele seadistamisele!

Kerge, mugav, veekindel


Nüüd saate segamatult muusikat kuulata treeningu, sörkimise või rattaretke ajal. S5 kõrvaklapid on väga kerged ja pakuvad võrratut mugavust. Neil on reguleeritav kõrvapael, mis hoiab paigal ega kuku kõrvast välja isegi siis, kui jooksed või treenid. Need on ka IPX7 veekindlad, seega on need veepiiskade ja higi eest kaitstud.

Puuteoperatsioon


Enam pole vaja treeningut katkestada ja kõrvaklappide juhtimiseks nutitelefoni otsida. Soundpeats S5-l on sisseehitatud puuteplaadid, mis pakuvad kiiret ja mugavat juurdepääsu mitmele põhifunktsioonile. Õige arvu puudutustega saate taasesituse peatada või jätkata, telefonile vastata, lugusid vahetada, helitugevust reguleerida või hääleabi aktiveerida.

Mitu tundi muusikat


Kuulake oma lemmikesitusloendeid treeningute ajal ja ärge muretsege, et kõrvaklapid tühjenevad liiga kiiresti. S5 on varustatud kauakestvate akudega, mis võimaldavad neil ühe laadimisega muusikat esitada kuni 5 tundi. Kaasas ka ümbris, mis võimaldab pikendada seda aega umbes 20 tunnini. Laadimiseks ühendage see USB-C-kaabli abil toiteallikaga.

Kasti

Kõrvaklapid

Laadimiskarp

Laadimiskaabel (USB-C)

Vahetatavad kõrvaklapid (3 paari, üks paar on juba kõrvaklappidel)

Kasutusjuhend


Spetsifikatsioon

Bränd
Helipead

Mudel
S5

Bluetoothi ​​versioon
5.2

Juht
12 mm

Taasesituse aeg
Kuni 5h

Taasesitusaeg (koos ümbrisega)
Kuni 20h

Laadimisport
USB-C

Aku mahutavus (ümbris)
320 mAh

Aku mahutavus (kõrvaklapid)
40 mAh

Veekindel
IPX7

Värv
Must
 

Juhtmeta peakomplektil pole üldse kaablit ega pistikut ning see on seadmega ühendatud raadio- või infrapunasignaali kaudu. Neid saab kasutada mitmesugustes tegevustes, kuna neil on palju eeliseid. Inimesed üle kogu maailma naudivad iga päev juhtmevaba peakomplekti vabadust, olgu nad siis sportimas, trennis, väljas söömas või lihtsalt igapäevatoimingutes. See on väga mugav, kuna te ei pea lootma juhtmetele ega sõltu seadmetest. Alates Bluetoothi ​​debüüdist on see sidesüsteem oluliselt paranenud ning koos mürasummutus- ja kajasummutusega ning mõnede aktiivse mürasummutusega mudelitega on see pakkunud juhtmevabade kõrvaklappide jaoks suurepärase helikvaliteeti. Pidevalt laienev Bluetooth-ühenduvuse ulatus võimaldab teil vabalt liikuda ilma telefoni ühendamata. Juhtmeta peakomplektis kasutatav Bluetoothi ​​sagedus on väga madal ja seda ei peeta inimestele ohtlikuks. Need kiirgavad tuhat korda madalamaid sagedusi kui tavaline mobiiltelefon. Kui esimesed juhtmevabad mudelid välja tulid, oli üks suurimaid kaebusi aku kestvus. Õnneks on paljudel tootjatel õnnestunud sellele probleemile lahendus leida – juhtmevabad laadimisraamid. Peaaegu kõik juhtmevabad peakomplektid on varustatud laadimisümbrisega, mis võimaldab mõlemat peakomplekti korraga laadida.

Üldine tooteinfo: Soundpeats S5

Kauba ID: 5678457
Kategooria: Kõrvaklapid
Tootja kood: S5 black
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,23 x 0,23 x 0,1 m, 0,5 kg
Kaubamärk: Soundpeats
Kandmise viis: Kõrvapealsed
Värv: Must
Liidese tüüp: Bluetooth
Mikrofon: Jah
Mürasummutus: Ei
Tüüp: Juhtmevabad kõrvaklapid
Vaade: Soundpeats, juhtmevabad kõrvaklapid kõrvaklapid
Eesmärk: Täpsustamata
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Soundpeats tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (1)

Soundpeats S5
5

(1 ostja hinnang)

5 tähte
(1)
4 tähte
(0)
3 tähte
(0)
2 tähte
(0)
1 täht
(0)

100%

seda toodet soovitavad ostjatest

Jäta toote kohta arvustus

Info ja reeglid

Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.

Hinda toodet
Gints A.
31.07.2023

Hind vastab toote kvaliteedile.

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki