Juhtmevabad kõrvaklapid TWS BlitzWolf BW-FYE13 earbuds (black)

Täpsustused:
Tüüp: Juhtmevabad kõrvaklapid
Eesmärk: Universaalne
Kauba ID: 8216646
3269
Lisa korvi
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

28. maist

000

Postkontor

29. maist

199

Omniva pakiautomaat

29. maist

219

DPD pakiautomaat

29. maist

249

Smartpost pakiautomaat

29. maist

259

Kuller

29. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

29. maist

199

Omniva pakiautomaat

29. maist

219

DPD pakiautomaat

29. maist

249

Smartpost pakiautomaat

29. maist

259

Kuller

29. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kaitse Sinu tootele
SOOVITAME

Toote kirjeldus: TWS BlitzWolf BW-FYE13 earbuds (black)

BlitzWolf TWS BlitzWolf BW-FYE13 in-ear headphones (black)


Bet on high quality sound with BlitzWolf. BW-FYE13 successfully combine high quality sound and modern design. The headphones are equipped with dynamic 6.1mm drivers. In addition, they are extremely durable and IPX5 waterproof. The headphones use noise cancellation, which means you can use them even in extremely noisy environments.




Exceptional sound quality


The 6.1mm dynamic drivers deliver crystal clear, richly detailed sound. This means you can not only discover previously unknown details of your favorite songs, but also pick up the immerse when you play games. Plus, they benefit from CVC noise cancellation, so you can use them even in extremely noisy places.




Unique design


The headphones are designed to provide you with maximum comfort. They lie perfectly in your ears and won't fall out even during an extremely intense workout. In addition, they use TWS technology, so you don't have to worry about an annoying cable.




No lag


With BlitzWolf, nothing will stand in the way of your victory! The BW-FYE13 headphones are equipped with an advanced chip and support Bluetooth 5.2 technology, so they can provide a fast and stable wireless connection with low latency.




Waterproof


The headphones are IPX5 waterproof. Which allows you to take the BW-FYE13 with you to the gym or a walk in the rain - a few drops of water are not afraid of them!




Long working time


Don't worry that the headphones will discharge too quickly and thus spoil your gameplay. BW-FYE13 are equipped with heavy-duty rechargeable batteries that provide surprisingly long runtime. In standby mode they can last for up to 240 hours! What's more, charging the headphones with the included case won't take long - about 1-2 hours is enough.




Touch panel


The headphones use a touch panel, which greatly improves their operation. With its help, you can stop/resume the song you are playing, change the song, adjust the volume and even answer voice calls.




Included



  • Headphones with charging case

  • USB-C cable

  • 3 pairs of earbuds (S/M/L)

  • User manual


Specification:





Brand
BlitzWolf

Model
BW-FYE13

Name
BlitzWolf BW-FYE13 TWS in-ear headphones

Color
Black

Type
Dockless

Weight
80 g

Microphone
yes

Volume control
yes

Bluetooth version
5.2

Supported profiles
HSP/HFP/A2DP/AVRCP

Audio decoding support
APT, AAC

Transmission distance
10 m

Frequency response
20-20k Hz

Battery capacity
Headphones: 50 mAh x 2 / Charging case: 500 mAh

Charging time (h)
1-2h

Playback time
6h

Standby time (h)
240h

Waterproof
IPX5

Charging interface
USB-C

BlitzWolf

BlitzWolfi kaubamärgi ajalugu sai 2015. aastal alguse lihtsast julgest ideest: luua seda, mida kliendid tahavad mitte ainult, mida nad vajavad. BlitzWolfi piiramatu kirg tehnoloogia vastu ja järeleandmatu innovatsioonitung ajendavad ettevõtet pakkuma uuenduslikku tehnoloogiat ja põnevust viisil, mida suudab ainult BlitzWolf. Tootja lahendused on tuntud oma ikoonilise ergonoomilise disaini, klientidele kättesaadavuse ja erakordse jõudluse poolest. Ülemaailmselt tuntud BlitzWolf jätkab kompromissitu kvaliteediga toodete väljatöötamist, mis mitte ainult ei inspireeri, vaid muudavad ka teie elu lihtsamaks. BlitzWolfi turupositsioon on õigustatud tänu funktsionaalsuse, võimsuse ja taskukohasuse harmoonia kombinatsioonile, et tulemus oleks tõhus, mugav ja suurepärane. BlitzWolfi eristab teistest ka tagasihoidlikkus ja soov säästa keskkonda vähemate pakenditega. Kõike selleks, et suunata peamised ressursid innovatsiooni.

TWS BlitzWolf BW-FYE13 earbuds (black) BlitzWolf

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Juhtmeta peakomplektil pole üldse kaablit ega pistikut ning see on seadmega ühendatud raadio- või infrapunasignaali kaudu. Neid saab kasutada mitmesugustes tegevustes, kuna neil on palju eeliseid. Inimesed üle kogu maailma naudivad iga päev juhtmevaba peakomplekti vabadust, olgu nad siis sportimas, trennis, väljas söömas või lihtsalt igapäevatoimingutes. See on väga mugav, kuna te ei pea lootma juhtmetele ega sõltu seadmetest. Alates Bluetoothi ​​debüüdist on see sidesüsteem oluliselt paranenud ning koos mürasummutus- ja kajasummutusega ning mõnede aktiivse mürasummutusega mudelitega on see pakkunud juhtmevabade kõrvaklappide jaoks suurepärase helikvaliteeti. Pidevalt laienev Bluetooth-ühenduvuse ulatus võimaldab teil vabalt liikuda ilma telefoni ühendamata. Juhtmeta peakomplektis kasutatav Bluetoothi ​​sagedus on väga madal ja seda ei peeta inimestele ohtlikuks. Need kiirgavad tuhat korda madalamaid sagedusi kui tavaline mobiiltelefon. Kui esimesed juhtmevabad mudelid välja tulid, oli üks suurimaid kaebusi aku kestvus. Õnneks on paljudel tootjatel õnnestunud sellele probleemile lahendus leida – juhtmevabad laadimisraamid. Peaaegu kõik juhtmevabad peakomplektid on varustatud laadimisümbrisega, mis võimaldab mõlemat peakomplekti korraga laadida.

Kõrvasisesed kõrvaklapid on spetsiaalselt disainitud nii, et need libisevad kõrvaklambri taha ja kuulmekäiku. Parimad kõrvasisesed kõrvaklapid võimaldavad kuulata oma lemmiklugusid, kuulata audioraamatuid või rääkida telefoniga mitmekülgselt ja mugavalt. Seda tüüpi kõrvaklappide suurimaks eeliseks on nende kompaktsus – need mahuvad kergesti taskusse või käekotti. Enamik tipptasemel kaubamärke pakuvad tänapäeval kõrvaklappide jaoks kõva ümbrist, mille tõttu on neid raske murda ja neid on lihtne käes hoida – pole vaja muretseda nööride pigistamise või sõlme minemise pärast. Nende kõrvaklappide teine ​​eelis on mugavus. Mõned kaubamärgid pakuvad kohandatud kõrvaklappe, mis sobivad hästi teie kõrvadesse. Kuna need asuvad kõrvakanalis, on müra isolatsioon tõesti hea. Tehnilisest vaatenurgast on helikvaliteet parem, sest kõrvaklapid on sõna otseses mõttes trummikile lähemal (seega olge väga suure helitugevusega muusika kuulamisel ettevaatlik). Tänapäeval on kõrvasiseste kõrvaklappide valik väga lai, nii et saate vastavalt oma vajadustele valida juhtmevabad või juhtmega kõrvasisesed kõrvaklapid.

Universaalne

L (vasakpoolne) ja R (parempoolne) sildid kõrvaklappidel täidavad oma eesmärki ja see ei ole ainult kõrvakanalisse sobitamine. Heliallikas - olgu selleks siis telefon, arvuti või MP3-mängija - saadab vasaku ja parema kanali heli vastavatesse kõrvaklappidesse. Kuigi see võib tunduda tähtsusetu, võib see teha vahet muusika, filmide ja muude videote kuulamise ebavõrdse kogemuse vahel, sidudes pildi (video puhul) ja heli suunaga, kuhu see oli mõeldud. Universaalsed kõrvaklapid - otsustavad ise, milline kõrv kus on, ja saadavad heli igasse kanalisse vastavalt sellele. Universaalsetel kõrvaklappidel on kõrvaklappides kiip, mis määrab kindlaks, kas need on vabas õhus kõrva ees või kõrva tagaosa lähedal. Kui kõrvaklapid tuvastavad, milline kõrv on vasak ja milline parem, suunatakse heli vasakule kanalile vasaku kõrva jaoks ja paremale kanalile parema kõrva jaoks. Teine eelis on see, et kui kasutaja jagab kõrvaklappe sõbraga, tuvastavad universaalsed kõrvaklapid olukorra ja saadavad ühise signaali vasakule ja paremale. See tähendab, et kogu heli edastatakse võrdselt ja mitte suunatult.

Loe lähemalt

Üldine tooteinfo: TWS BlitzWolf BW-FYE13 earbuds (black)

Kauba ID: 8216646
Kategooria: Kõrvaklapid
Tootja kood: BW-FYE13
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,17 x 0,17 x 0,14 m, 0,25 kg
Kaubamärk: BlitzWolf
Kandmise viis: Kõrvasisesed
Värv: Must
Liidese tüüp: Bluetooth
Mikrofon: Täpsustamata
Mürasummutus: Jah
Tüüp: Juhtmevabad kõrvaklapid
Vaade: BlitzWolf, juhtmevabad kõrvaklapid kõrvaklapid
Eesmärk: Universaalne
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik BlitzWolf tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

TWS BlitzWolf BW-FYE13 earbuds (black)
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki