Nutikas mängupall koerale / kassile Homerunpet TB10

Täpsustused:
Tüüp: Pole täpsustatud
Kauba ID: 6857282
1739
Lisa korvi
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

23. maist

000

Postkontor

24. maist

199

Omniva pakiautomaat

24. maist

219

Kuller

24. maist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

24. maist

199

Omniva pakiautomaat

24. maist

219

Kuller

24. maist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Nutikas mängupall koerale / kassile Homerunpet TB10

Homerun TB10 nutikas pall.  Kui teie kass ei saa piisavalt tegevust, siis mitte ainult ei hakka ta igavlema ja muutu rahutuks, vaid ta hakkab ka öösel ringi tiirutama ja ärkvel olema. Seetõttu tasub jälgida, et talle oleks päeva jooksul korralikult kaasahaarav meelelahutus. Nutikas Homerun Ball aitab teid selles. See ise liigub suvalises suunas ja suudab ühendada kõik kassi meeled, stimuleerides tema jahiinstinkte. 2 lõbusat režiimi ja kuni 25 päeva aku kestvus muudavad seadme kasutamise veelgi lihtsamaks.

See stimuleerib kassi instinkte

  • Homerun TB10 on varustatud väikese, kuid äärmiselt tõhusa mootoriga. Seda eristab ka spetsiaalne protsessor, mis tuvastab seadme liikumise. Tänu sellele muudab pall õigetel hetkedel automaatselt suunda. Selle ettearvamatu käitumise tõttu peab teie kass üles näitama tõelist intelligentsust ja pühendumust, et teda "jahtida". Teie karvane jahimees hindab seda tegevusvormi kindlasti!

Erinevad stiimulid

  • Mänguasi mõjutab kassi erinevaid meeli. Sisseehitatud laservalgus haarab teda visuaalselt ning kuuli külge kinnitatud kellukesega nöör stimuleerib kuulmist. Kuid see pole veel kõik! Saate mänguasja iseseisvalt täiendada täiendavate „isetegemise tarvikutega“, nagu suled või naistenõges. Nii palju erinevaid stiimuleid tõmbab kindlasti teie lemmiklooma tähelepanu ja julgustab teda olema aktiivne.

2 põnevat režiimi, mille vahel valida

  • Pall võib töötada kahes režiimis – tavaline ja nutikas. Kui valite esimese, töötab pall 8 minutit. See on teie kassi jaoks parim aeg mängimiseks. Nutirežiimi sisselülitamisel lülitab palli puudutamisel sisse spetsiaalne sisseehitatud kiip ja mõne aja pärast lülitub see automaatselt välja. Vali endale sobivam variant ja paku oma lemmikloomadele imelist meelelahutust!

Pikk tööaeg

  • Palli juhtimiseks saab edukalt kasutada tavalisi AAA patareisid. Need tagavad seadme üllatavalt pika eluea. Eeldades, et kass mängib palliga kaks korda päevas, võib see patareivahetusega vastu pidada kuni 25 päeva.

Mänguasi ei karda kassi hambaid

  • Seade on loodud nii, et see paistab silma vastupidavuse ja kasutusmugavuse poolest. Valmistatud vastupidavast PC-materjalist – vastupidav kukkumis-, kulumis- ja hammustustele. Pall on ka vee- ja tolmukindel. Selle sisse- või väljalülitamiseks vajutage lihtsalt ettevaatlikult nuppu.

Spetsifikatsioonid

  • Tootja Homerun
    Mudel                   TB10
    Nimetus  Smart Ball
    Läbimõõt 7,2 cm
    Kaal 120 g
    Võimsus AAA patarei

Üldine tooteinfo: Nutikas mängupall koerale / kassile Homerunpet TB10

Kauba ID: 6857282
Kategooria: Konstruktorid, robootika ja tarvikud
Tootja kood: TB10
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,62 x 0,35 x 0,18 m, 3 kg
Kaubamärk: Täpsustamata
Tüüp: Pole täpsustatud
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Täpsustamata tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Nutikas mängupall koerale / kassile Homerunpet TB10
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki