Arvutimäng Astral Chain NSW

Täpsustused:
Žanr: Seiklus
Kauba ID: 989937
5990
Lisa korvi
792 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

14. maist

000

Postkontor

15. maist

199

Omniva pakiautomaat

15. maist

219

DPD pakiautomaat

15. maist

249

Smartpost pakiautomaat

15. maist

259

Kuller

15. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

15. maist

199

Omniva pakiautomaat

15. maist

219

DPD pakiautomaat

15. maist

249

Smartpost pakiautomaat

15. maist

259

Kuller

15. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Astral Chain NSW

As part of a police special task force, it’s up to you to fight against mysterious, alien-like creatures who have invaded the world. In the Ark, a multi-cultural city in the near future, disaster strikes when gates to another dimension suddenly appear! Dangerous creatures begin to emerge, attacking the people and polluting the land, and normal police forces are unable to compete with them. To stand up against these threats, a brand new, special police unit known as Neuron is formed. Choose between two playable characters – one male, one female – on your adventure. The character you don’t choose also appears as your younger twin, and a fellow member of Neuron. In order to resist the creatures, humanity developed a special weapon: the Legion. The Legion acts as your partner, and helps with your investigations. However, it’s in battle where the Legion shows its real ability...

Nintendo

Nintendo missiooniks on luua naeratus kõigile, kes soetavad selle tuntud kaubamärgi tooteid. Nintendo loob uusi üllatusi, mida inimesed üle maailma saavad koos nautida. Kuulsa kaubamärgi teekond sai alguse 1889. aastal, kui ettevõte alustas Jaapanis, Kyotos hanafuda mängukaartide tootmist. Tänapäeval on Nintendo arendajatel suur au ja rõõm jagada oma tegelasi, ideid ja maagilisi maailmu videomängu- ja meelelahutustööstuses. 1980. aastal asutatid USA's Nintendo tütarettevõte Nintendo Co.Ltd, mis on samuti pühendunud pakkuma oma klientidele parimaid tooteid ja teenuseid ning investeerima oma töötajatesse, kes kuuluvad ülemaailmsesse Nintendo perekonda. Nintendo on interaktiivse meelelahutustööstuse rahvusvaheline liider, kes arendab, toodab ja müüb tarkvara ja riistvara. Nintendo mängud, mängukonsoolid ja nende süsteemid loovad mängustandardid, mis on kohandatud teie vajadustele. Kas soovite mängida üksi, sõpradega või perega või liikumises olles - Nintendol on igal juhul midagi pakkuda.

Astral Chain NSW Nintendo

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Üldine tooteinfo: Astral Chain NSW

Kauba ID: 989937
Kategooria: Konsooli- ja arvutimängud
Tootja kood: AB48A
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,11 x 0,13 x 0,1 m, 0,12 kg
Ühilduvus: Nintendo Switch
Vaade: Nintendo, nintendo switch konsooli- ja arvutimängud
Väljaandmise kuupäev: 2019
Kaubamärk: Nintendo
Keel: Inglise keel
Vanus alates: 18 a.
Multiplayer valik: Jah
Žanr: Seiklus
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Nintendo tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (1)

Astral Chain NSW
4

(1 ostja hinnang)

5 tähte
(0)
4 tähte
(1)
3 tähte
(0)
2 tähte
(0)
1 täht
(0)

0%

seda toodet soovitavad ostjatest

Jäta toote kohta arvustus

Info ja reeglid

Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.

Hinda toodet
Vidmantas Č.
17.08.2021

Toode tuli lahti ilma tavalise pakendkileta. Mängul oli näha kosmeetilisi kahjustusi ja need kinnitati partnerite psx.lv kleebistega. Tundus, et mäng oli avatud, kasutatud ja uuesti müüdud.

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki