Monitor Monitor Dell Alienware AW2720HFA, 27'' ~69

Täpsustused:
Diagonaal: 27'' ~69 cm
Resolutsioon: 1920 x 1080
Energiaklass: Tootekirjeldus
Kauba ID: 2394048

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Monitor Dell Alienware AW2720HFA

Tõuseb legend

Vormi tagasi pöördudes on Alienware tutvustanud Legend Industrial Designi. See on Alienware kaubamärgi uus, julgem, vormitud, universaalne, minimaalne ja ikooniline väljendus. Uus alus on ruumisäästlik, libisedes teie mänguklaviatuuri servade alla. See on loodud ka kaablite haldamiseks, alumisel küljel on kiirjuurdepääsupordid ja aluses on kaabli läbiviik. Lisaks tagavad reguleeritava kõrgusega kalde-, pöörde- ja pöördevõimalused, et olete alati mängus parimal viisil.

Kohandatud valgustus AlienFX-iga

Täiustage oma mängukogemust AlienFX-iga – täielikult kohandatava valgustussüsteemiga, mis on loodud teid mängitavatele maailmadele lähemale toomiseks koos dünaamiliste valgusefektidega, mis on otseselt seotud mängusisese tegevuse ja täielike RGB väärtustega. Monitori kohandatav valgustus koos teiste AlienFX-i toega seadmetega võimaldab teil kogu lahingujaama isikupärastada, et see peegeldaks teie stiili. Looge ja laadige vaevata alla 145 erineva mängu jaoks ainulaadseid teemasid.

Moonutusteta

AMD FreeSync™ tehnoloogia sünkroonib graafikakaardi ja monitori, nii et saate eepilisi täiskaader pilte, mis ei aeglusta teie mängu. Alienware 27 mängumonitor on samuti sertifitseeritud NVIDIA® G-SYNC ühilduvusega.

Eelis iga nurga alt

• Tõeline kiirus: uus, kiire IPS-tehnoloogia mängimiseks võimaldab tõelist 1 ms reageerimisaega, mitte kunstlikku hägustamisvastast lahendust, mis mõjutab heledust, kohanduvat sünkroonimist või teie uuritavaid maailmu.

• Ei mingit väljapesemist: olenemata sellest, kas mängite otse või nurga all, näete IPS-tehnoloogiaga (tasapinna vahetamise) kogu tegevust selgelt.

• Tõelised värvid: kuni 99% sRGB värvikatvusega on teie arsenalis lai valik värve.

Meeletult kiire

Kiirtulega: kogege IPS-tehnoloogia parimat saadaolevat kuni 240 Hz värskendussagedusega, mis on 10 korda kiirem kui filmid ja kuni 2 korda kiiremad kui tavalised 120 Hz mängumonitorid. i 1 ms vastus. Ilma trikkideta: tõeline 1 ms reageerimisaeg koos Overdrive'iga eemaldab hägususe ja tagab kiire ja tundliku mängu.

Iga kaader. Iga eelis.

Alienware 27 mängumonitori uskumatu kiirus ja keelekümblus muudavad selle iga mängija jaoks kohustuslikuks.

Iga maailma parim

27-tolline ekraan võimaldab teil vaevata näha kogu lahinguvälja ja kõiki selle detaile, samas kui loomulik FHD eraldusvõime tagab 1080p eraldusvõimega mängude teravuse ja kiire.

Dünaamiline ekraanikuva

Püsige mängulises meeleseisundis ainulaadse uue mängukeskse menüüga, millel on lihtsalt kasutatav armatuurlaud, lisaks kohandatavad eelseadistatud mängurežiimid, FPS-i loendur ja juhtjooned mitme ekraani seadistamiseks.

Dell

Dell on üks maailma suurimaid arvutite ja nendega seotud toodete tootjaid.
Delli asutaja Michael Dell on alati pidanud oma eesmärgiks anda kõigile võimalus omada kodus võimsat arvutit. Mõeldes arvutite valmistamise viisile, saavutas Dell juba esimese tegevusaastaga mitme miljoni dollari staatuse ega ole sellest ajast saadik kõige edukamate arvutitootjate esiviisikust taganenud.
Tänapäeval toodab Dell mitmesuguseid kontorite ja üksikkasutajate jaoks mõeldud laua- ja sülearvuteid. Tööarvutid on loodud valdkonnapõhiseid nõudeid silmas pidades, kuid kõik Delli tooted on vastupidavad, usaldusväärsed ja hõlpsasti kasutatavad.
Delli kõige populaarsemate toodete hulka kuuluvad Latitude, Vostro ja OptiPlex kontorisülearvutid ning lauaarvutid, aga ka tipptasemel Delli XPS-i koduarvutid.
 

Monitor Dell Alienware AW2720HFA Dell

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Üldine tooteinfo: Monitor Dell Alienware AW2720HFA

Kauba ID: 2394048
Kategooria: Monitorid
Tootja kood: 210-AXVY
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,2 x 0,6 x 0,8 m, 7 kg
Kaubamärk: Dell
Ekraani tehnoloogia: IPS
Video liidesed: DisplayPort (DP), HDMI
Integreeritud kõlarid: Ei
TV vastuvõtja: Ei
Digituuner: Ei
Ekraani tüüp: IPS
Kontrast: 1000: 1
Heledus: 350 cd/m²
Värskendussagedus: 240 Hz
Reageerimisaeg: 1 ms
Vaatenurk: 178
Ekraani kuvasuhe: 16:9
Kumer ekraan: Ei
Paigaldustüüp: 100 x 100
Reguleeritav kõrgus: Jah
Värv: Valge
Kaal: 8.8 kg
Integreeritud Web-kaamera: Ei
Mikrofon: Ei
Kõrgus: 44.3 cm
Laius: 61.3 cm
Sügavus: 25.2 cm
Energiaklass: F
Mängu monitor: Jah
Diagonaal: 27'' ~69 cm
Vaade: Dell, 27'' ~69 monitorid
Resolutsioon: 1920 x 1080
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Dell tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Monitor Dell Alienware AW2720HFA
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki