Viieosaline poleerimiskomplekt Menzerna

Täpsustused:
Ettenähtud: Autode välimine hooldus
Kauba ID: 8294136
Ossa! Koguni 100% ostuhinnast saad tagasi Hansarahas!
8540
4270 /l
Lisa korvi
892 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

15. maist

000

Smartpost pakiautomaat

15. maist

259

Postkontor

16. maist

199

Kuller

16. maist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Smartpost pakiautomaat

15. maist

259

Postkontor

16. maist

199

Kuller

16. maist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Viieosaline poleerimiskomplekt Menzerna

See viieosaline Menzerna poleerimiskomplekt pakub ainulaadset võimalust oma auto ilu taaselustamiseks ja täiustamiseks. Selles komplektis on ühendatud arenenud tehnoloogia ja kõrge kvaliteet, mis võimaldab teil saavutada professionaalseid tulemusi otse oma kodus.

Komplekti kuulub:

1. Menzerna 400 Heavy Cut Compound üheastmeline terav poleerimisvahend 1l
   Alustame sellest teravast poleerimisvahendist, mis on ideaalne lahendus sügavate kriimustuste, oksüdeerumise ja värvidefektide tõrjumiseks. Selle vahendi koostis võimaldab saavutada täiusliku läike vaid ühe sammuga või tumedate pindadega töötades. Lisaks silikoonisisaldusele sobib see vahend nii professionaalidele kui ka entusiastidele. See on esimene samm teie auto välimuse viimistlemisel.

2. Menzerna 3in1 keskmise teravusega üheastmeline poleerimisvahend viimistlemiseks 1l
   See ainulaadne üheastmeline vahend ühendab endas kolm olulist elementi: abrasiivsus, läige ja vahatamine. See on kõik-ühes lahendus, et eemaldada kriimustused, tumedad laigud ja muud plekid ning pakkuda kauakestvat kaitset. Kasutamine on lihtne ja tulemused on hämmastavalt läikivad.

3. Pehme poleerimiskäsn ja kaks keskmise kõvadusega poleerimiskäsna
   Need käsnad on teie käte abilised, mis aitavad vahendit pinnale kanda ja saavutada täiusliku tulemuse. Pehme svamm on mõeldud õrnematele pindadele, keskmise kõvadusega käsnad aga raskemate ülesannete jaoks. See annab teile heade tulemuste saavutamiseks vajaliku paindlikkuse ja tõhususe.

Menzerna 400 poleerija kohta:
Menzerna 400 Heavy Cut Compound poleerimispasta on uue põlvkonna valem, mis annab erakordseid tulemusi sügaval pinnalihvimisel. See terav poleerimispasta sobib nii professionaalidele kui ka entusiastidele. Selle võime eemaldada kriimustused, roosteplekid ja suured värvidefektid ilma silikoonita muudab selle teie usaldusväärseks sõbraks kauni auto saavutamisel.

Menzerna 3in1 kohta:
Menzerna 3in1 One-Step poleerimislakk on erakordne valik neile, kes soovivad saavutada kvaliteetseid tulemusi ühe lihtsa sammuga. See lakk eemaldab kriimustused, elustab värve ja pakub kauakestvat kaitset. See on suurepärane valik nii algajatele kui ka kogenud autojuhtidele, võimaldades saavutada vapustavat sära.

Menzerna tootja kohta:
Enam kui sajandi pikkuse kogemusega Menzerna on tööstusharu liider kvaliteetsete poleerimissegude arendamisel ja tootmisel. See ettevõte inspireerib oma ajaloo ning pühendumusega kvaliteedile ja uuendustele. Saksamaal Ötigheimis valmistatakse kõikjal maailmas kvaliteetseid poleerimissegusid, et teie auto särav välja näeks. Menzerna on kirg täiuslikkuse ja kauakestva ilu vastu.

Üldine tooteinfo: Viieosaline poleerimiskomplekt Menzerna

Kauba ID: 8294136
Kategooria: Autokeemia
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,44 x 0,33 x 0,44 m, 3 kg
Maht: 2000 ml
Kaal: - g
Kogus: -
Kaubamärk: Menzerna
Ettenähtud: Autode välimine hooldus
Vaade: Menzerna, autode välimine hooldus autokeemia
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Menzerna tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Viieosaline poleerimiskomplekt Menzerna
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki