Baseus juhtmevaba autotolmuimeja A21 2000Pa (must)

Täpsustused:
Tüüp: Autotolmuimeja
Kauba ID: 5408547
2859
Lisa korvi
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

21. maist

000

Postkontor

22. maist

199

Kuller

22. maist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

22. maist

199

Kuller

22. maist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Baseus juhtmevaba autotolmuimeja A21 2000Pa (must)

Autotolmuimeja Baseus A1

Nüüd saate hõlpsalt oma autos korra eest hoolitseda. Baseus A1 kompaktne tolmuimeja eemaldab tõhusalt tolmu ja muu prahi ning tänu juhtmevabale disainile tagab kasutusmugavuse. Komplekti kuulub ka spetsiaalne 2 ühes pintsel iga nurga lihtsaks puhastamiseks. Seade kestab ühe laadimisega kuni 25 minutit.

Usaldusväärne mustuse vastu võitlemisel

Vaatamata oma väikesele suurusele toodab see tolmuimeja üllatavalt suurt imemisvõimsust kuni 4000 Pa ja eemaldab kiiresti isegi väga rasked jäätmed. Samuti töötab see ülivaikselt – tänu mürasummutustehnoloogiale ei ületa selle helitase 65dB. Sellel on ka HEPA-filter, mis püüab tolmu tõhusalt 99,7% efektiivsusega.

Vastupidav aku

Öelge hüvasti sassis juhtmetega, mis piiravad teie vabadust ja segavad koristamist. A1 on juhtmevaba, nii et võite selle unustada. Lisaks tagab selle vastupidav 2000 mAh aku ühe laadimisega kuni 25 minutit tööaega – sellest piisab kogu auto põhjalikuks tolmuimejaks.

Universaalne pintsel kaks ühes

Komplektis on praktiline kaks-ühes hari, millega on lihtne tolmuimejaga imeda iga nurka ja pragusid. Kitsas ots võimaldab teil põhjalikult puhastada praod, näiteks istmete süvendid. Harja ots sobib ideaalselt tuulutusavade ja muude ebatasaste pindade puhastamiseks. A1 pump sobib ka teie koju - kasutage seda mööblilt, klaviatuuridelt jne mugavalt tolmu eemaldamiseks!

Mugav ja kompaktne

Tolmuimeja on piisavalt kompaktne, et mitte võtta teie autos liiga palju ruumi. Saate selle hõlpsasti mahutada pagasiruumi, kindalaekasse või isegi topsihoidikusse. Samuti on see ülimugav ja kerge – kaalub vaid 367g. See annab teile soovitud mugavuse. Veenduge ise, et imemine ei pea palju vaeva nägema.

Lihtne hooldada

Seade näeb välja äärmiselt elegantne. Selle minimalistlik disain meeldib tõenäoliselt paljudele tarbijatele. Tolmuimeja on valmistatud kvaliteetsetest materjalidest, mis tagavad selle vastupidavuse ja kulumiskindluse. Selle parimas korras hoidmine ei valmista probleeme – nii jäätmemahuti kui ka HEPA-filter on pestavad, et pikendada nende kasutusiga ja vältida sagedasi vahetusi.

Pakendis:

  • tolmuimeja
  • 2in1 pintsel
  • Kasutusjuhend

Spetsifikatsioon

  • Kaubamärk Baseus
  • Mudel VCAQ010001
  • Värvus must
  • Sisend 5V / 1,5A
  • Aku mahutavus 2000mAh
  • Laadimisaeg ca 3h
  • Tööaeg Umbes 25 minutit
  • Imemisvõimsus Kuni 4000Pa
  • Müratase <65dB
  • USB-C laadimisport
  • Mõõdud 258x58mm
  • Kaal umbes 367g
  • Harja mõõdud 149x47mm

Üldine tooteinfo: Baseus juhtmevaba autotolmuimeja A21 2000Pa (must)

Kauba ID: 5408547
Kategooria: Lisatarvikud
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,52 x 0,4 x 0,54 m, 1,2 kg
Kaubamärk: Baseus
Toode valmistatakse vastavalt eritellimusele: Ei
Tüüp: Autotolmuimeja
Vaade: Baseus, autotolmuimeja lisatarvikud
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Baseus tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Baseus juhtmevaba autotolmuimeja A21 2000Pa (must)
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki