Tuhatoos Baseus Premium 2, 1 tk.

Täpsustused:
Tüüp: Autotarvikud
Kauba ID: 9365511

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Tuhatoos Baseus Premium 2, 1 tk.

Baseus Premium 2 auto tuhatoos (must)
Alumiiniumisulamist ja kõrget temperatuuri taluvast plastikust valmistatud Baseus Premium 2 tuhatoos on terviklik lahendus neile, kes autos suitsetavad. Tuhatoosi kaanel on sisseehitatud LED-valgusti, mis töötab suurepäraselt öösel – pole vaja sisse lülitada telefoni taskulampi ega autovalgustit. Veekindel silikoontihend tagab, et sigaretituhk ja vedelikud jäävad sisse, hoides teie auto puhtana ka ebatasasel teel sõites. Tuhatoosi kokkupandav disain võimaldab seda hõlpsasti puhastada. Kuid see pole veel kõik! Tuhatoosi sisemuses on sisseehitatud hoidikud, nii et saate oma sigareti igal ajal sellele asetada, muretsemata selle kukkumise või kustumise pärast.

Mugav kasutada ka öösel
Kas reisite sageli öösel? Tuhatoos Baseus Premium 2 on katiku siseküljel sisseehitatud valgusti, mis lülitub automaatselt sisse kaane tõstmisel. Kui toide saab otsa, saate akut laadida USB-C-kaabli abil.

Veekindel
Teie mugavuse huvides on tuhatoosil veekindel silikoontihend, mis hoiab sisu tuhatoosi sees, et saaksite sõita üle konaruste ilma auto polstri pärast muretsemata. Lisaks ei eralda tuhatoos ebameeldivat lõhna.

Läbimõeldud disain
Tuhatoosi saab lahti võtta eraldi osadeks, seega on seda väga lihtne ja kiire puhastada. Tuhatoosi saab juhtida ühe käega, nii et saate seda hõlpsalt sõidu ajal kasutada. Sees on koht tuha pühkimiseks, samuti kolm hoidikut sigareti hoidmiseks. Tuhatoosi kaas peidab laadimispordi kaane taha, millel on ka lihtne laadimistaseme näidik.

Tootja Baseus
Mudel YHG-01
Värv Must
Materjal Alumiiniumisulam, kõrge temperatuurikindel plastik
Laadija Usb C
Mõõdud 108 x 70 x 70 mm

Üldine tooteinfo: Tuhatoos Baseus Premium 2, 1 tk.

Kauba ID: 9365511
Kategooria: Lisatarvikud
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,11 x 0,1 x 0,1 m, 0,1 kg
Kaubamärk: Baseus
Tüüp: Autotarvikud
Vaade: Baseus, autotarvikud lisatarvikud
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Baseus tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Tuhatoos Baseus Premium 2, 1 tk.
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki