Garmin GPSMAP® 276Cx 010-01607-01

Täpsustused:
Diagonaal: 5"
Kaardid: Euroopa, Maailm
Kauba ID: 2869668

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Garmin GPSMAP® 276Cx 010-01607-01

Universaalne legendaarne kaasaskantav GPS vastuvõtja on tagasi

  • Põhineb universaalsel navigaatoril GPSMAP 276C - samade ja laiendatud võimalustega
  • Veelgi enam andureid - koos GPS + GLONASSi, kõrgusemõõtja ja 3-teljelise kompassiga
  • Suur 5-tolline WVGA ekraan, millel on suurepärane nähtavus päikese käes
  • Erinevad navigeerimisvalikud - nüvi režiim, TTS-häälsõnumid, kurvilised teed ja palju muud
  • Juhtmevaba ühendus Bluetooth®, ANT+® ja WiFi® kaudu - püsige ühenduses
  • Euroopa kaardid ja BirdsEye satelliitkaardi fotode 1-aastane tellimus on juba laetud
  • Veelgi rohkem kaartide laadimise võimalusi - Leedu TOPO Offroad, BlueChart® g2 ja teised

GPSMAP 276cx

GPSMAP 276Cx sobib teile ideaalselt, kui soovite kogeda Garmini navigeerimise eeliseid. See navigatsiooniseade pakub kõige täpsemat navigeerimisvõimalust maastikul või vees, olenemata sellest, kuhu te reisite. Uus GPSMAP 276Cx pakub tipptasemel navigeerimisfunktsioone, piiramata juba algse 276 mudeli omadusi. Koos 5-tollise ekraani, täiendavate anduritega nagu GPS ja GLONASS, baromeetrilise kõrgusemõõtja ja 3-teljelise kompassiga, mere- ja maismaa navigeerimisfunktsioonidega on uus GPSMAP 276Cx selle legendaarse tootesarja tugev järeltulija.

Tõeline GPSMAP 276 kogemus

Uus GPSMAP 276Cx töötati välja legendaarsest GPSMAP 276C-st, mis oli ilmselt kõige universaalsem ja võimsam kaasaskantav navigatsiooniseade, mille Garmin on kunagi välja töötanud. GPSMAP 276 sama kasutuskogemuse tagamiseks on Garmin jätnud tavalise kasutajaliidese, mis enamikele kasutajatele meeldib. Isegi juhtnuppude klaviatuur on täpselt sama mis eelkäijal. GPSMAP 276 fännid hindavad suurt hulka häälestusvõimalusi, mida nad saavad uue navigatsiooniseadme ostmisel, ja nad üllatuvad, kui palju uuendusi on klassikalisele GPSMAP 276 mudelile lisatud.

Täiustatud anduritehnoloogia

GPSMAP 276Cx on saanud täiesti uuendatud anduritehnoloogia. Navigatsiooniseade kasutab täpsemaks positsioneerimiseks GPS- ja GLONASS-satelliite ning satelliitide veelgi paremaks püüdmiseks võite kasutada sisseehitatud MCX-ühendusega GPS-antenni (ei kuulu komplekti) eeliseid. Teabe esitamise parandamiseks on integreeritud baromeetriline kõrgusemõõtja, mis näitab täpselt kõrguse muutusi. 3-teljeline kompass, mis näitab alati õiget suunda igas olukorras, isegi kui te ei liigu.

Kasutajaliides, mis on optimeeritud välitingimuste jaoks

Me teame, kui oluline on navigeerimisel kogu teavet näha, seetõttu kujundasime uue GPSMAP 276Cx koos suure 5-tollise värvilise hästi nähtava päikesekaitsekreemiga. Tänu suurele vaatenurgale on see selgelt nähtav igas asendis. Nii et isegi kabiini paigaldatud navigatsiooniseade on alati täiesti nähtav ning nuppude juhtimine võimaldab teil seadet täielikult hallata igas keskkonnas, nt. ATV-ga sõites.

Tugev ja vastupidav

Garmin kõrgete standardite järgi loodud navigatsiooniseade võib töötada erinevates keskkondades. See on väga tugev ja sellel on IPX7 veekindlus. See saavutatakse usaldusväärselt testitud korpuse kinnitusdetailide abil. Pikk 4-aastane kogemus Montanaga on võimaldanud iga maa- või veesõiduki jaoks kinnitusdetailide väljatöötamist. Veel suurema vabaduse andmiseks oleme seadme toiteallika valikul veelgi paindlikumaks muutnud - saate seadme ühendada otse auto või paadi toiteallikaga, kasutada NiMH akusid (kuni 17 tundi töötamist) või 3 lisa AA patareid (kuni 9 tundi töötamist) aeg).

gpsmap 276cx

Rohkem mälu, rohkem kaarte

Pole tähtis, kuhu reisida plaanite, GPSMAP 276Cx-l on teie jaoks sobiv ja ühilduv kaart. Seadmel on juba 8 GB integreeritud mälu koos laetud maailmakaardiga, Euroopa puhkusekaardid ja  BirdsEye satelliitkaardifotode üheaastane tasuta tellimus. See ühildub ka BlueChart veekaartide, Leedu TOPO, City Navigator, Garmin Custom Map ja BirdsEye Select rastrikaartidega. MicroSD-kaardi pesa võimaldab teil alati installida täiendavaid kaarte, kui neid vajate.

GPSMAP 276Cx  GPSMAP 276Cx  GPSMAP 276Cx

Rohkem navigeerimist

Koos kartograafiafunktsioonidega pakub GPSMAP 276Cx lisavõimalusi, nagu näiteks tuntud nüvi™ autoga navigeerimine või võimalus mootorrattaga käänulisi teid valida, et lõbusamaks sõiduks valida keerulisemad teed. Kui seda kasutatakse koos TOPO PRO kaartidega, saab seade valida erinevaid marsruute sõltuvalt tegevuse iseloomust või sõidukist. Neile, kes soovivad kasutada navigeerimist kindlatel marsruutidel ja radadel, pakub GPSMAP 276Cx selle lisavõimaluse.

Laiendatud ühinemisvõimalused

Uuel GPSMAP 276Cx-l on uued ühendusvõimalused. TTS-häälsõnumite otse kiivrisse saamiseks võite oma GPSMAP 276Cx ühendada Bluetooth-peakomplektiga. Või ühendades nutitelefoniga 1, saate ilmaennustussõnumeid 2, ilmaradari andmeid otse kaardiaknas, nutisõnumeid, näiteks e-posti. e-posti, SMS-ide või suhtlusvõrgustike sõnumid. LiveTrack funktsioon võimaldab teil oma positsiooni sõprade või perega reaalajas jagada. Navigatsiooniseadme saab ühendada ka väliste ANT + lisaseadmetega, näiteks temp, välise temperatuurianduriga, või saate luua ühenduse WiFi-ühenduse kaudu Garmin Connect ja edastada seal oma seadmest andmeid või saada seadmevärskendusi

1Kui see on ühendatud ühilduva nutitelefoniga
2Ilmaennustus ei tööta kõigis riikides, vaid ainult: Suurbritannia, Iirimaa, Portugal, Hispaania, Prantsusmaa, Saksamaa, Belgia, Holland, Luksemburg, Šveits, Taani, Norra, Rootsi, Soome, Austria, Sloveenia ja piiratud osa Põhja-Itaaliast

Garmin

Garmin on rahvusvaheline GPS-i ja kaasaskantavate nutiseadmete ettevõte, mis asub Ameerika Ühendriikides. Ettevõte asutati 1983. aastal ProNav nime all sõjaliseks kasutamiseks mõeldud navigatsioonisüsteemi arendamiseks.
Garmini tootevalikus on nutivõrud ja nutikellad/aktiivsusmonitorid,  mida hindavad kõrgelt isegi sporditreenerid. Ettevõte pakub laia valikut tooteid erinevatele valdkondadele, mille seas on kõige populaarsemad:
- nutivõrud Vivofit ja Vivosmart - aktiivsuse jälgimiseks;
- Forerunneri nutikellad, vastavad kõige paremini jooksuhuviliste vajadustele;
- ülitugevad Fenixi ja veespordi Quatix kellad.
Alates ettevõtte loomisest on Garmin tuntud kui kvaliteetse navigatsiooniseadme looja, tootes endiselt oma klassi parimaid ja kõrgelt auhinnatud GPS-seadmeid nii igapäevaseks kui ka professionaalseks kasutamiseks.

Garmin GPSMAP® 276Cx 010-01607-01 Garmin

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Üldine tooteinfo: Garmin GPSMAP® 276Cx 010-01607-01

Kauba ID: 2869668
Kategooria: GPS seadmed
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,26 x 0,22 x 0,085 m, 1,277 kg
Kaubamärk: Garmin
GPS tüüp: Universaalne
Vastuvõtja tüüp: Kõrge tundlikkus
Kaal: 0.45 kg
Aku tüüp: Vahetatav liitiumioonaku
Sisemine mälu: 8 GB
Toetab mälukaarte: MicroSD
Bluetooth peakomplekt: Jah
Wi-fi: Jah
Lisainfo: Teave avalike kohtade kohta
Diagonaal: 5"
Kaardid: Euroopa, Maailm
Vaade: Garmin, euroopa gps seadmed, Garmin, maailm gps seadmed
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Garmin tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Garmin GPSMAP® 276Cx 010-01607-01
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki