TomTom GO Expert Plus 6"

Täpsustused:
Diagonaal: 6.0"
Kaardid: Euroopa
Kauba ID: 9036331
0 € tasuta tarne Omniva pakiautomaati
36800
Lisa korvi
1391 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

8. maist

000

Omniva pakiautomaat

9. maist

0 € tasuta tarne sooduskoodiga TARNE424
219

Postkontor

9. maist

199

DPD pakiautomaat

9. maist

249

Smartpost pakiautomaat

9. maist

259

Kuller

9. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Omniva pakiautomaat

9. maist

0 € tasuta tarne sooduskoodiga TARNE424
219

Postkontor

9. maist

199

DPD pakiautomaat

9. maist

249

Smartpost pakiautomaat

9. maist

259

Kuller

9. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kaitse Sinu tootele

Toote kirjeldus: TomTom GO Expert Plus 6"

Järgmise taseme navigatsioon professionaalsetele juhtidele
Sa ei saa alati ette ennustada teed ees. Kuid õige GPS-navigatsiooni korral oled alati valmis igasuguste väljakutsetega toime tulema. TomTom GO Expert Plus on loodud selleks, et aidata professionaalsetel juhtidel jõuda oma sihtkohta võimalikult efektiivselt. See on täis mitmeid suurte sõidukite navigatsioonile spetsiifilisi funktsioone.

Kristallselge ekraan, mugav hääljuhtimine
Näe oma teekonda ultrakõrges detailis 6-tollisel puuteekraanil, mis uhkeldab turu parima eraldusvõimega. Ja kuna TomTom GO Expert Plus reageerib häälkäsklustele, saad seda juhtida, ilma et peaksid roolilt käsi ära võtma. Lisaks hoiab lihtsalt kasutatav "klõpsa-ja-sõida" hoidik Sinu GPS-navigatsiooni kindlalt ja õiges asendis.

Oma sõiduki profiili seadistamine
Olla teel, tunnelis või sillal, mis ei sobi Sinu sõidukile, pole kunagi lõbus – ja kipub Sind graafikust maha jätma. Seepärast kohandab TomTom GO Expert Plus igat marsruuti Sinu sõiduki mõõtmetele. Lihtsalt mine peamenüüsse, puuduta "Seaded", vali "Minu Sõiduk" ja lisa kõik sätted, et sisestada Sinu sõiduki täpsed parameetrid.

TomTom Traffic
Elav liiklusinfo on suurepärane viis püsida kursis liiklusummikutega, teedel olevate takistuste ja õnnetustega, kuid TomTom Traffic teeb rohkem kui ainult seda. See pakub kiiremaid alternatiivseid marsruute, kui tuvastab ees suurt liikluskoormust, mis tähendab vähem sõitmisaega, vähem kütust ja lõpuks väiksemat keskkonnamõju.

Madala heitepiirkondade vältimine
Nüüd saad valida madala heitepiirkondade (LEZ) vältimise ja see võetakse arvesse marsruudi planeerimisel. Eriti kasulik vanematele veoautodele.

Täiustatud visuaalsed vihjed
Silmatorkav täisekraani animatsioon näitab tulevast olukorda teel. Ära jäta kunagi pööret või väljapääsu märkamata, isegi kui sõidad ilma helita.

Isikupärasta oma GO Expert Plus
Keegi ei kasuta satelliitnavigatsiooni nii palju kui professionaalne juht. Sellepärast võimaldab TomTom GO Expert Plus sul isikupärastada selle välimust. Muuda kaardi värvi, marsruudi joont ja muid elemente vastavalt oma eelistustele – või isegi paranda nähtavust.

Kiirelt reageeriv ja lihtne kasutada
Tugeva protsessori jõudlusega TomTom GO Expert Plus reageerib Sinu puudutustele hetkega. Selle lihtsasti kasutatav liides muudab navigeerimise intuitiivsemaks, alates marsruutide planeerimisest kuni lähedal asuvate huvipunktide leidmiseni. Lisaks tagab 5 GHz Wi-Fi sagedusriba kiired kaartide ja tarkvara uuendused.

Üldine tooteinfo: TomTom GO Expert Plus 6"

Kauba ID: 9036331
Kategooria: GPS seadmed
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,21 x 0,13 x 0,08 m, 0,6 kg
Kaubamärk: Tom Tom
GPS tüüp: Autodele
Op-süsteem: Pole täpsustatud
Mõõdud: 163x105x19mm
Kaal: Pole täpsustatud kg
Mälukaardi maht: kuni 32 GB
Bluetooth peakomplekt: Jah
Liidesed: USB
Diagonaal: 6.0"
Kaardid: Euroopa
Vaade: Tom Tom, euroopa gps seadmed
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Tom Tom tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

TomTom GO Expert Plus 6"
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki