Kõrgsurvepesur LVR4 Plus 160 DIGIT

Täpsustused:
Kauba ID: 238827

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Kõrgsurvepesur LVR4 Plus 160 DIGIT

Uus LVR survepesurite seeria on LAVOR kõige arenenumate uuringute tulemus: uudne disain, ergonoomilised lahendused ja paljud tehnoloogilised võimalused, mis muudavad need kõrgsurvepesurid universaalseteks ja sobivad igat tüüpi välispuhastuseks, tagades optimaalse tulemuse töödeldavate pindade suhtes.

„LvR4 Plus 160 Digit“ maksimaalne võimsus on 160 baari ja uuenduslik „DIGIT“ süsteem (DIGITAL CONTROL SMART SYSTEM), mis võimaldab valida igale pinnatüübile õige pesuprogrammi, tagades kuni 50% energiasäästu (SOFT programm) ja jälgides masina põhifunktsioone. Täielik ohutus automaatse väljalülitusfunktsiooniga pikendatud ooterežiimis. Mikrolekete kontroll ja laste ohutus.

Kolm kolvi, alumiiniumist pumbapea sisseehitatud ümbersõiduklapiga. Digitaalse juhtimisega nutikas süsteem. Automaatne pidurisüsteem. Tarvikute hoiukoht. Kaablihoidja. Teleskoopiline ülemine käepide. Voolikurull. Püstol ja pump kiire ühendusega. „Variojet“ kõrgsurveotsik, reguleeritav ventilaatori vool. Turbo otsik. Alumine sekundaarne käepide horisontaalseks transportimiseks. Reguleeritav vahusüsteem. Terrassi puhastaja.

Üldine tooteinfo: Kõrgsurvepesur LVR4 Plus 160 DIGIT

Kauba ID: 238827
Kategooria: Survepesurid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,37 x 0,37 x 0,54 m, 11 kg
Veesurve: 160 bar
Võimsus: 2500 W
Vooliku pikkus, m: 8 m
Kaal: 11.8 kg
Kaubamärk: Lavor
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Lavor tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Kõrgsurvepesur LVR4 Plus 160 DIGIT
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki