Dr.OHHIRA® sissevõetav kollageen 10 x 20 ml, M

Täpsustused:
Tüüp: Kontsentraat
Kogus: 10 tk
Eesmärk: Immuunsusele
Kauba ID: 4194777
0 € tasuta tarne Omniva pakiautomaati
9449
Lisa korvi
725 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

17. maist

000

Omniva pakiautomaat

20. maist

0 € tasuta tarne sooduskoodiga TARNE424
219

Smartpost pakiautomaat

17. maist

259

Postkontor

20. maist

199

DPD pakiautomaat

20. maist

249

Kuller

20. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Omniva pakiautomaat

20. maist

0 € tasuta tarne sooduskoodiga TARNE424
219

Smartpost pakiautomaat

17. maist

259

Postkontor

20. maist

199

DPD pakiautomaat

20. maist

249

Kuller

20. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Dr.OHHIRA® sissevõetav kollageen 10 x 20 ml

Kasutamine: Täiskasvanutel võtta üks pudel  (20 ml) päevas esimese 5 päeva jooksul, seejärel üks pudel iga kolme päeva tagant.
Soovituslik tarbida enne magamaminekut kuna keha uuendus protsessid toimuvad põhiliselt öösiti.
Ühe kuuri kestvus on 20 päeva. Soovitatav on 3-4 kuuri aastas.
Sobivad tarvitamiseks nii imetavatele emadele kui ka rasedatele.

Koostis:Koostisosad: Kala kollageen (7.75 g), mustikamahl, mesilaspiim (50 mg), koensüüm Q10, 5-aastane retsept hapendatud taimede ja piimhappebakteritega (galaktooligosahhariidid, fruktooligosahhariidid, suhkur (melass, oligosahhariidid), hüaluroonhape (5 mg), keramiid (5 mg), kreegiekstrakt (Prunus domestica L.), spinat (Spinacia oleracea L.) leheekstrakt,   hiina taralõnga (Lycium chinense Mill.) vilja- ekstrakt, shiitake (Lentinula edodes) pulber, sinep-lehtnaeri (Brassica rapa var. Perviridis) lehe- ja varreekstrakt, viigimarja (Ficus carica L) ekstrakt, silm- ja kännasmustika (Vaccinum ashei, Vaccinum australe) marjaekstrakt, punase porsa (Myrica rubra) viljaekstrakt, juunosidruni (Citrus junos SIEB. Ex Tanaka) ekstrakt, murill, mütseeli (Agaricus blazei) pulber, leht-kobartoriku (Grifola frondosa) pulber, merevetika Hizikia fusiforme lehed ja varred, vetika Undaria pinnatifida lehed ja varred, vetika Laminaria japonica lehed ja varred, happesuse regulaator sidrunhape; probiootilised kultuuri (Bifidobacterium breve ss. Breve, Bifidobacterium infantis ss. Infantis, Bifidobacterium Longum, Bifidobacterium lactis, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus brevis, Lactobacillus bulgaricus, Lactobacillus  casei ss. Casei, Lactobacillus fermentum, Lactobacillus helveticus ss. Jugurti, Lactobacillus plantarum ja Sterpococcus thermophilus), kala elastiin (5 mg),  (paksendaja Rivieri titaanjuure kummi,happesuse regulaator sidrunhape, L-askorbiinhape (C-vitamiin, 250 mg), värvaine karamell, lõhnaained ja sahharoos.
20 ml sisaldab: 7,75 g väikese molekulmassiga merelist päritolu (kala) kollageeni ja kollageen tripeptiidid, 250 mg C-vitamiini (312,5% PV*), 50 mg mesilaspiima, 12,5 mg koensüümi Q10, 5 mg väikese molekulmassiga merelist päritolu (kala) elastiini, 5 mg väikese molekulmassiga  hüaluroonhapet 93% puhtusega .  *PV – päevane võrdluskogus.
Kollageeni molekulmass: 1 000 Da
Kollageen tripeptiidide molekulmass: 500 Da
Elastiini molekulmass: 1 100 Da
Hüaluroonhappe molekulmass: 150 000 Da    Kasutamine:
Üks kuur näeb ette 10 pudelit (1 pakk

Elastne, nooruslik ja särav nahk; painduvad, elastsed liigesed; maksimaalne töövõime ja energilisus kogu tööpäeva jooksul; hea enesetunne ja noorusliku välimuse säilitamine. OM-X®+Kollageen koosneb kääritatud juurvilja OM-X® ekstraktist ja väga kõrge kvaliteediga kollageenist.

OM-X® +Kollageeni jaoks on välja valitud kvaliteetne vees lahustuv, madalamolekulaarse kaaluga, kala kollageen, mis on saadud lõheliste kalade soomustest, nahast ja luudest. Isegi kui tarbida suurtes kogustes kõrgkvaliteetset kollageeni, siis ilma hea imendumiseta pole see efektiivne. Seepärast lisati käesolevasse tootesse kääritatud juurviljade ekstrakt, OM-X®. See ekstrakt aitab meie kehal kollageeni paremini vastu võtta. Toote loomisel mindi isegi üks samm kaugemale – lisaks kollageenile ja OM-X® ekstraktile, lisati tootesse lisaks veel muid ilu jaoks olulisi komponente nagu C-vitamiin, hüaluroonhape, koensüüm Q10, elastiin, keramiid.
Kollageen on peamine struktuurne proteiin sidekoes, moodustades 25%-35% kogu keha proteiinist. Kollageeni leidub meie lihastes, luudes ja nahas. On teada, et kollageen on oluline kauni naha jaoks. Tõepoolest, kollageen, keramiid ja elastiin annavad nahale tugevuse, elastsuse ja noorusliku välimuse, mis ongi paljude jaoks naha ilu aluseks.

KOLLAGEEN /7,75 g/ – kvaliteetne vees lahustuv kala kollageen, mis on madala molekulaarse massiga (hea imendumisega). Kõnealune kollageen on  saadud kala soomustest, nahast ja luudest.Kollageen on oluline aine kehas, moodustades ligi 30% meie kehas olevast proteiinist.

ELASTIIN (kalast) /5 mg/. Elastiin asub peaaegu kõikides kudedes meie kehas, kaasaarvatud arterites, kopsudes, nahas, kõõlustes ja muudes organites. Kollageen on kõige suurem proteiin kehas. Järgmisel kohal on elastiin.
Elastiini keerdus ja vetruv molekulistruktuur annab meie nahale elastsuse. Kuid elastsus väheneb järk-järgult, kuna elastiin laguneb vananemisega. Nahk “kukub kokku” kui nahk ei toetu enam nahakudemele. Kortsud ja lõtvumine juhtuvad siis, kui kollageeni ja elastiini kogus nahas väheneb.

HÜALUROONHAPE /5 mg/. Hüaluroonhape on inimesele omane molekul, mis moodustab kudedes koos teiste ainetega geelilaadse rakuvahelise täite. Näiteks sisaldab 60 kilo kaaluva täiskasvanu keha  ~12 g hüaluroonhapet – rohkem kui pool sellest asub nahas.
Üheks oluliseks hüaluroonhappe omaduseks on kudede niiskustasakaalu hoidmine, mis on naha heaolu peamisi allikaid. Üks hüaluroonhappe molekul suudab siduda endast 1000 korda enam vett.

KOENSÜÜM Q10 (CoQ10) /12,5 mg/. Koensüüm Q10 ehk ubikinoon on organismis esinev ensüüm, mis toimib antioksüdandina ja osaleb raku energia tootmise protsessis. See on eluliselt tähtis rakkude normaalseks toimimiseks, kuna varustab rakke vajaliku energiaga. Koensüüm Q10 on rasvlahustuv vitamiinisarnane aine, mida sünteesitakse inimese organis,  atsetüül-koensüüm-A abil maksas. Koensüümil Q10 on oluline roll südametöös, sest ta suudab südamepuudulikkusega patsientide haiguse kulgu ja sümptomeid leevendada.

KÄÄRITATUD PROBIOOTIKUM/10 mg/. OM-X`i tootmisel pannakse puuviljad, vetikad, seened ja juurviljad nõuetekohaselt samm sammu haaval neljal aastaajal käärima, et saavutada unikaalne Jaapani kääritamisefekt. Lisaks kääritamisele lisatakse 12 piimhappebakteri tüve . OM-X ekstrakt aitab kehal imenduda kasulikel ainetel. Just seepärast on teda lisatud ka kollageenijooki – et keha suudaks kasulikke aineid edukamalt vastu võtta. 
Bioloogiliselt aktiivne toidulisand. Ei ole ravim.
NB! Parima efekti saavutamiseks on hea kollageenijooki kombineerida Dr.OHHIRA® probiootikumidega paralleelselt.

Koostisosad: merelist päritolu (kala) kollageen ja kollageeni tripeptiidid, mustikamahl, , koensüüm Q10 (ubikinool),  5-aastane retsept hapendatud taimedega OM-X® (oligosahhariidid, PUUVILJAD (kreegiekstrakt, viigimarja, juunosidruni, punase porsa), JUURVILJAD (spinati, sinep-lehtnaeri),  SEENED (shiitake, leht-kobartoriku, murill mütseeli), MARJAD (hiina taralõngasilm- ja kännasmustika), MEREVETIKAD (Hizikia fusiforme, Undaria pinnatifida, Laminaria japonica) ja elusad ning aktiivsed kasulikud bakterid: BIFIDOBACTERIUM (B.breve M-16V, B.infantis M-63, B.longum BB536, B.lactis Bl-04®), LACTOBACILLUS (L.acidophilus La-14®L.brevis NBRC 3345, L.bulgaricus NBRC 13953, L.casei TO-A, L.fermentum NBRC 3071, L.helveticus NBRC 3809, L.plantarum TO-A), STREPTOCOCCUS THERMOPHILUSNBRC 13957), merelist päritolu (kala) elastiin, paksendaja Rivieri titaanjuure kummi, happesuse regulaator sidrunhape, L-askorbiinhape (C-vitamiin), värvaine karamell (tavaline), lõhnaained, magusaine sukraloos, madala molekulmassiga 93% puhas hüaluroonhape, puhastatud vesi.

20 ml sisaldab: 7250 g madala molekulmassiga I, II ja III tüüpi merekollageeni ja 500 mg kollageeni TRIPEPTIIDID, 250 mg C-vitamiini (312,5% PV*), 12,5 mg koensüümi Q10, 10 mg 5-aastat hapendatud taimede  ekstrakti OM-X®, 5 mg väikese molekulmassiga merelist päritolu (kala) elastiini, 5 mg väikese molekulmassiga  hüaluroonhapet 93% puhtusega.  *PV – päevane võrdluskogus.

 

Kollageeni molekulmass: 1 000 Da

Kollageen tripeptiidide molekulmass: 500 Da

Elastiini molekulmass: 1 100 Da

Hüaluroonhappe molekulmass: 150 000 Da 

 

Kasutamine: üks tarvituskuur kestab kolm nädalat ja selle moodustavad 10 ampulli. Esimesel viiel päeval on soovitatav tarvitada 1 ampull (20 ml) päevas. Seejärel pidada kaks päeva vahet ja tarvitada üks purk iga kolme päeva tagant. Aastas on soovitatav teha 3–4 kuuri.

Mõnikord harva võib toote koostisainete värvus muutuda või purgi põhja tekkida sete. See ei mõjuta toote kvaliteeti. Sette korral loksutage jooki enne tarvitamist. Pärast avamist tarvitage kohe ära.

Ärge ületage soovitatud annust. Toidulisand ei asenda täisväärtuslikku toitumist. 

Hoida toatemperatuuril eemal niiskusest ja otsesest päikesevalgusest. Hoida lastele kättesaamatus kohas.

Üldine tooteinfo: Dr.OHHIRA® sissevõetav kollageen 10 x 20 ml

Kauba ID: 4194777
Kategooria: Toidulisandid tervise edendamiseks
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,3 x 0,15 x 0,35 m, 1 kg
Kaubamärk: Dr. Ohhira
Tüüp: Kontsentraat
Kogus: 10 tk
Eesmärk: Immuunsusele
Vaade: Dr. Ohhira, immuunsusele toidulisandid tervise edendamiseks
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Dr. Ohhira tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Dr.OHHIRA® sissevõetav kollageen 10 x 20 ml
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki