Ninjasõdalase komplekt

Täpsustused:
Tüüp: Näomaskid, Relvad, käerauad
Kauba ID: 9414301
1899
Lisa korvi
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

16. maist

000

Kuller

17. maist

3999

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kuller

17. maist

3999

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Ninjasõdalase komplekt

Erakordne ninjakomplekt, mis sobib suurepäraselt väikestele sõdalastele, kes soovivad saada osa salapäraste kangelaste maailmast. Meie komplekt on täielik seiklus ühes pakendis, pakkudes palju põnevat ja arendades teie lapse kujutlusvõimet.

Komplekt sisaldab kõiki vajalikke elemente tõelise ninja atmosfääri loomiseks. Ninjasõdalase mask lisab igale missioonile pimedust ja salapära. Maski on mugav kanda, kuna sellel on elastne riba, mis tagab dünaamiliste toimingute ajal stabiilse peas hoidmise. Tänu sellele saab teie laps vabalt mängu nautida, muretsemata maski ebameeldiva libisemise pärast.

Pika teraga mõõk võimaldab mängida eepilisi lahinguid ja treenida oma võitlusoskusi.

Shurikenid lisavad mängimiseks põneva elemendi, võimaldades väikestel sõdalastel viskamiskunsti omandada. Lisatarvikud, nagu küünised, lendavad kettad ja rusikas, mitmekesistavad komplekti ja võimaldavad veelgi põnevamaid võitlusi.

Tagame, et kõik komplekti kuuluvad esemed on hoolikalt disainitud laste turvalisust silmas pidades. Vastupidavast, kuid turvalisest plastikust valmistatud komplekti elemendid on tugevad ega kujuta endast ohtu kõige pisematele kasutajatele.

Pakendi suurus:

Mõõdud 52cm x 41cm x 7cm

Sellel on CE sertifikaat ja see vastab EN71 standardile. Mõeldud üle 3-aastastele lastele.

Juhised riiete hooldamiseks ja pesemiseks.

Üldine tooteinfo: Ninjasõdalase komplekt

Kauba ID: 9414301
Kategooria: Kostüümid ja maskid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 1 x 1 x 1 m, 0,85 kg
Tüüp: Näomaskid, Relvad, käerauad

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Ninjasõdalase komplekt
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki