Brabantia prügikast Bo Touch, 3x11 l

Täpsustused:
Tüüp: Sorteerimise prügikastid
Kauba ID: 9435921
18700
Lisa korvi
707 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

20. maist

000

Postkontor

21. maist

199

Kuller

21. maist

799

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

21. maist

199

Kuller

21. maist

799

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Brabantia prügikast Bo Touch, 3x11 l

Brabantia Bo Touch prügikast on ideaalne keskkonnateadlikule koduomanikule ning on stiilne ja praktiline lisa igasse kööki või kontorisse. See prügikast on oma elegantse musta viimistluse ja moodsa disainiga loodud selleks, et muuta jäätmete sorteerimine lihtsaks ja elegantseks. Puutetundlik ülemine osa pakub mugavust, samas kui selle kompaktne suurus tagab, et see sobib sujuvalt kitsastesse ruumidesse, tegemata kompromisse mahutavuse osas.

  • Jäätmete sorteerimine lihtsustatud: kolme sektsiooni abil on lihtne eraldada ringlussevõetavaid jäätmeid, orgaanilisi jäätmeid ja üldjäätmeid, edendades keskkonnasõbralikku eluviisi.
  • Vastupidavad materjalid: Plastist ja terasest valmistatud prügikast on vastupidav ja kergesti puhastatav, tagades pikaajalise kasutamise ja hoolduse.
  • Stiilne disain: kaasaegne must viimistlus võimaldab prügikastil sobituda mis tahes sisekujundusega, lisades samas teie jäätmekäitlussüsteemile rafineerituse.
  • Puudutussüsteem: Bo Touch prügikast on loodud kasutusmugavuse tagamiseks lihtsa puudutusega avamismehhanismiga, mis võimaldab kiiret ja hügieenilist kõrvaldamist.

Üldine tooteinfo: Brabantia prügikast Bo Touch, 3x11 l

Kauba ID: 9435921
Kategooria: Prügikastid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,312 x 0,54 x 0,68 m, 5,689 kg
Kaubamärk: Brabantia
Värv: Must
Materjal: Plast, teras
Üldmaht: 33 l
Tüüp: Sorteerimise prügikastid
Vaade: Brabantia, sorteerimise prügikastid
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Brabantia tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Brabantia prügikast Bo Touch, 3x11 l
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki