Berlinger Haus röstimispann koos restiga Carbon Pro, tumehall

Täpsustused:
Tüüp: Küpsetusplaadid
Materjal: Neljakordne kate, Roostevaba teras, Süsinikteras
Kauba ID: 8321226
2159
Lisa korvi
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

3. juunist

000

Postkontor

5. juunist

199

Omniva pakiautomaat

5. juunist

219

DPD pakiautomaat

5. juunist

249

Smartpost pakiautomaat

5. juunist

259

Kuller

5. juunist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

5. juunist

199

Omniva pakiautomaat

5. juunist

219

DPD pakiautomaat

5. juunist

249

Smartpost pakiautomaat

5. juunist

259

Kuller

5. juunist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Berlinger Haus röstimispann koos restiga Carbon Pro, tumehall

See mittenakkuv Berlinger Haus röstimispann koos restiga saab suurepäraseks abimeheks pühapäeva õhtusöögi valmistamisel. Kaunis metallik tumehall värv kaunistab iga kööki ning suured roostevabast terasest käepidemed tagavad panni mugava ja turvalise kasutamise. Mittenakkuv kate võimaldab teil hõlpsalt koguda maha voolanud mahla ja rasva, millest saate valmistada maitsva kastme. See pann on universaalne ja seda saab kasutada mitmesuguste liha või köögiviljade küpsetamiseks või nii liha kui ka köögiviljade ettevalmistamiseks. Vajadusel saab resti eemaldada või uuesti kinnitada. Resti kasutades jõuab kuum õhk ka toidu alumisse ossa, mistõttu valmib roog ideaalselt krõbe. Panni hooldamise pesujuhiste järgimine tagab selle vastupidavuse ja pikaealisuse.

Hooldus enne esimest kasutamist

Eemaldage kõik sildid ning peske vorm ja rest ettevaatlikult õrna pesuaine ja veega. Loputage ja kuivatage pehme rätikuga. Lisage pannile väike kogus taimeõli ja eemaldage liigne. See säilitab mittenakkuva katte efektiivsuse.

Hooldus pärast kasutamist

Pärast kasutamist laske pannil toatemperatuurini jahtuda. Ärge jahutage seda külma vett sisse valades. Pärast kasutamist eemaldage toidujäägid ja rasv, sest kuumus võib järgmisel panni kasutamisel plekke jätta. Pesemisel kasutage õrna pesuainet ja pehmet puhastusvahendit. Ärge kasutage metallist puhastusvahendeid. Ärge kasutage toiduvalmistamisel metallist tööriistu, kuna võite kahjustada vormi mittenakkuvat katet ja metallist värvi. Ärge kasutage abrasiivseid puhastusvahendeid. Toote suurepärase seisukorra säilitamiseks on soovitatav käsitsi pesta.

  • Tootja: „Berlinger Haus“.
  • Kollektsioon: „Carbon Pro“.
  • Mõõdud:
    • pikkus: 41,5 cm;
    • laius: 32 cm;
    • kõrgus: 7,7 cm;
  • Materjal: süsinikteras, mittepõlev titaankate.
  • Värv: metall tumehall.
  • Ei sisalda Pfoa‘d, pliid ega kaadmiumi.

Küpsetusplaadid

Ristkülikukujulised klaasist küpsetusnõud, puidust plaadiga grillpannid, emailitud malmvormid, savist küpsetusnõud - need on vaid mõned meie valikus olevatest köögiabilistest, mis aitavad teil valmistada kodus kõige imelisemat toitu. Siin saate valida eri suuruses klaasist, alumiiniumist, roostevabast terasest, keraamilistest, teflonist ja muudest kvaliteetsetest materjalidest küpsetusvahendite vahel. Olenevalt roa mudelist võib sellel olla kaas või spetsiaalne kandik, millele saab asetada oma äsja valminud, veel aurava roa. Lisaks sellele, et neid saab kasutada mitmesuguste hautiste, liha- või köögiviljaroogade, pitsade ja magustoitude valmistamiseks, saab küpsetusnõusid kasutada ka suurepäraselt toidu soojendamiseks. Need on saadaval erinevates värvides, kaasaegse või klassikalise disainiga ja ei täida mitte ainult oma põhifunktsioone, vaid näevad ka head välja ja neid saab kasutada isegi serveerimiseks.

Üldine tooteinfo: Berlinger Haus röstimispann koos restiga Carbon Pro, tumehall

Kauba ID: 8321226
Kategooria: Küpsetusnõud ja tarvikud
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,42 x 0,32 x 0,08 m, 2,5 kg
Kaubamärk: Berlinger Haus
Pikkus: 41.5 cm
Laius: 32 cm
Kõrgus: 7.7 cm
Max temperatuur: kuni +220°C
Tüüp: Küpsetusplaadid
Vaade: Berlinger Haus, küpsetusplaadid
Materjal: Neljakordne kate, Roostevaba teras, Süsinikteras
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Berlinger Haus tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Berlinger Haus röstimispann koos restiga Carbon Pro, tumehall
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki