Massaažitool Medivon Lumba Shiatsu

Täpsustused:
Masseerija tüüp: Massaažitool
Ettenähtud: Kogu keha masseerija
Massaaži režiim: Pole täpsustatud
Kauba ID: 8421206
9620

On jäänud vähem kui 5 tk

Lisa korvi
738 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

Reedel, 10. maist

000

Postkontor

13. maist

199

DPD pakiautomaat

13. maist

249

Smartpost pakiautomaat

13. maist

259

Kuller

13. maist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

13. maist

199

DPD pakiautomaat

13. maist

249

Smartpost pakiautomaat

13. maist

259

Kuller

13. maist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kaitse Sinu tootele

Toote kirjeldus: Medivon Lumba Shiatsu

  Medivoni massaažipadi - Lumba Shiatsu 

     soojusfunktsioon

     shiatsu massaaž, vibratsioonimassaaž

      multifunktsionaalne: kaela-, selja-, käte-, jala- ja jalamassaažiks

     4 massaažipead, 2 pea liikumissuunda

     kaasaskantav ja kerge

     elegantne disain

     automaatne 15 min taimer, kasutamiseks kodus, kontoris, reisil

     Komplektis: toiteallikas, padi, eemaldatav akupressuurikate, autoadapter, kasutusjuhend

Shiatsu - traditsiooniline Jaapani punktmassaaž

Šiatsu (või Shiatsu) on massaažiteraapia tüüp, mis töötati välja Jaapanis. Jaapani keelest tõlgituna tähendab seda tüüpi massaaži nimetus "sõrmevajutusega massaaž". Selle massaaži puhul avaldavad sõrmed survet teatud kehapunktidele, liikudes korduvas järjestuses ühest punktist teise. Tänapäeval on see väga populaarne ja laialdaselt kasutatav paljudes maailma riikides.

Seda massaažitehnikat kasutatakse ka järgmiste terviseprobleemide lahendamiseks, sealhulgas:

  • Ärevus;
  • Artriit;
  • Peavalu;
  • Seljavalu;
  • Kõhukinnisus;
  • Unetus;
  • Premenstruaalne sündroom;
  • Menstruaaltsükli probleemid;
  • Siinuse probleemid;
  • Kaela- ja õlavalu;

Shiatsut soovitatakse inimestele, kes on stressis, uneprobleemidega, menopausiga seotud vaevustega, reumaga ning keha lõdvestamiseks pärast treeningut või vigastusi.

See on üks tõhusamaid süvamassaaži vorme, mis äratab Sinu elujõu, stabiliseerib sisemise rahu seisundit ja annab energiat.

KASUTAMINE

Multifunktsionaalne massaažipadi. Vibratsioonimassaaž + Shiatsu massaaž + punktmassaaž ühes!

Kasutage Lumba Shiatsu massaažipatja nii, nagu teile meeldib! Seadme kuju võimaldab masseerida selga, kaela, kõhtu, jalgu ja taldu. Tänu eemaldatavale punktmassaažikorgile saate muuta selle masseerijaks, mis lõdvestab jalgu sekunditega. Shiatsu massaaži saate ise reguleerida vastavalt massaaži tugevusele.

TÄIELIK ÜHILDUVUS

Moodsad tehnoloogiad

Mugavaks shiatsu massaažiks kasutatakse kõrgeima kvaliteediga soojendusfunktsiooniga massaažipäid kogu keha lihaste edasiseks lõdvestamiseks.

Töötab kahes suunas (päripäeva ja vastupäeva), lülitub automaatselt iga 1 minuti järel. 4 massaažipead masseerivad täpselt mis tahes kehaosa. Kogu massaažipadja pealis on valmistatud pehmest, puudutamisel meeldivast materjalist.

KODUNE KEHATERAAPIA

Komplektis on eemaldatav akupressuuri matt koos ohutute massaaži stimulaatoritega, mis stimuleerivad jalgade retseptoreid, mõjutades positiivselt kogu meie keha talitlust. Kõrvaldad soovimatud vaevused või teadmata päritolu valud pikaks ajaks. 

Füüsilisel tasandil võib närvilõpmete stimuleerimine akupressuuriga põhjustada muutusi neurohormonaalses süsteemis (sh neurotransmitteri seratoniini ehk õnnehormooni tootmist), alandada vererõhku, laiendada veresooni ja suurendada verevoolu läbi siseorganite, mis parandab nende hapnikuvarustust, toitumist ja tõhustab võõrutusprotsessi.

TERAAPIA TEIE LIHASTE JAOKS

Ainult 15 minutit päevas

Sellest piisab, et hinnata seda imelist kogu keha teraapia vormi, mis leevendab pinges lihastes tekkivaid pingeid ja valu. Pole paremat viisi lõõgastumiseks pärast rasket päeva, kui aktiveerida vereringet ja saada õrn massaaž.

Asendamatu igas kontoris

Kas olete väsinud pikkadest töötundidest, mis veedetakse paigal arvutiekraani ees istudes? Mugav disain ja lihtne käsitsemine võimaldavad teil nautida laua taga veedetud aega, lõdvestades väsinud selga ning leevendades väsinud jalgu ja jalgu. Padjal on kummipael, tänu millele saab selle kinnitada seljatoe külge.

Kontrollige oma stressi

Kõik teavad, et stress mõjutab negatiivselt kõiki meie elu aspekte. Lumba Shiatsu süstemaatilise kasutamisega kõrvaldate selle oma elust igaveseks. Pehme materjal koos massaažipeade rahustava soojusega lõdvestab teie keha, andes talle kerge õndsuse seisundi.

Vabanemine klassikalistest vaevustest

Lumba Shiatsu massaažipadi aitab seljavalu, peavalu, kaelavalu, migreeni puhul, leevendab suurt stressi, unetust, pingeid ja mõjub positiivselt isheemiatõve või isegi depressiooni puhul. Tunnete end nagu pärast professionaalse füsioterapeudi külastamist.

Mugav kott

Massaažipadjaga on kaasas vahetükk, mis võimaldab seadet mugavalt transportida ja hoida. Nüüd on see lihtne ja saate selle alati kontorisse, väljasõidule või jõusaali kaasa võtta.

Üldine tooteinfo: Medivon Lumba Shiatsu

Kauba ID: 8421206
Kategooria: Massaažiseadmed
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,105 x 0,41 x 0,4 m, 2,62 kg
Kaubamärk: Medivon
Otsikute arv: 4
Masseerija tüüp: Massaažitool
Vaade: Medivon, massaažitool
Ettenähtud: Kogu keha masseerija
Massaaži režiim: Pole täpsustatud
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Medivon tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Medivon Lumba Shiatsu
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki