Silmamasseerija Anlan 08-AYBA13-0GA

Täpsustused:
Tüüp: Silmamasseerija
Toide: usb
Kauba ID: 9299301

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Anlan 08-AYBA13-0GA

Soojendusega silmade masseerija Anlan 08-AYBA13-0GA

Avastage lõõgastumise uus mõõde soojendusega silmade masseerijaga ANLAN 08-AYBA13-0GA. See masseerija, mis sobib ideaalselt kasutamiseks kodus, tööl või liikvel olles, ühendab endas mugavuse ja stiili. Reguleeritav temperatuur, vibratsioonirežiimid, hingavad materjalid, pehmed käsnad, mugav rihm ja atraktiivne disain ANLAN pakub silmade lõdvestamist.

Reguleeritav temperatuur ja vibratsioonitase

ANLAN 08-AYBA13-0GA võimaldab teil kohandada kuumuse ja vibratsiooni tüüpi vastavalt teie individuaalsetele eelistustele, pakkudes kolme temperatuuritaset. See muudab masseerija täiuslikuks mitmesuguste vajaduste jaoks, alates õrnast soojendusest kuni intensiivse sooja massaažini. Need omadused muudavad seadme sobivaks igal aastaajal ja erinevatel silmade väsimuse tasemetel.

Ohutus ja mugavus

Spetsiaalselt disainitud perforeeritud silmapind hoiab ära ülekuumenemise, tagab ohutuse ja mugavuse kasutamise ajal. Lisaks tagavad masseerija pehmed hingavad käsnad optimaalse hügieeni ja mugavuse ka pikaajalisel kasutamisel.

Mugav rihm

Selle masseerija mugav rihm on disainitud nii, et see ei suruks kõrvadele, mis on pikaajalisel kasutamisel väga oluline. See täiustus tagab, et masseerija püsib paigal ja väldib ebamugavustunnet.

Universaalsus ja kasutusmugavus

ANLAN masseerijat saab hõlpsasti ühendada arvuti, laadimisadapteri või toiteallikaga, mistõttu on see erinevates olukordades väga praktiline. Selle mitmekülgsus muudab selle ideaalseks lahenduseks nii koju kui ka reisimiseks.

Atraktiivne disain

Oma imelise pandast inspireeritud disainiga ANLAN 08-AYBA13-0GA masseerija eristub teistest seda tüüpi seadmetest. See ei paku mitte ainult lõõgastust ja mugavust, vaid ka stiilset pandadest inspireeritud disaini, lisades seadmele moeka iseloomu. Lisaks on sellel praktiline taimer ja vibratsioonifunktsioon, mis suurendab massaaži efektiivsust ja hõlbustab ajaplaneerimist lõõgastumise ajal.

Tehnilised andmed:

Model 08-AYBA13-0GA

Värv: Valge-hall

Temperatuuri reguleerimine: Jah

Üldine tooteinfo: Anlan 08-AYBA13-0GA

Kauba ID: 9299301
Kategooria: Näohooldusseadmed
Tootja kood: 08-AYBA13-0GA
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,02 x 0,04 x 0,12 m, 0,4 kg
Kaubamärk: Anlan
Vajalikud esemed: Ei
Elementide tüüp: Ei
Tüüp: Silmamasseerija
Vaade: Anlan, silmamasseerija näohooldusseadmed
Toide: usb
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Anlan tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Anlan 08-AYBA13-0GA
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki