Näopuhastusseade Anlan ALCPJ07-04

Täpsustused:
Tüüp: Näopuhastusseade
Toide: Laetav aku
Kauba ID: 8218361
2759
Lisa korvi
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

21. maist

000

Postkontor

23. maist

199

Omniva pakiautomaat

23. maist

219

DPD pakiautomaat

23. maist

249

Smartpost pakiautomaat

23. maist

259

Kuller

23. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

23. maist

199

Omniva pakiautomaat

23. maist

219

DPD pakiautomaat

23. maist

249

Smartpost pakiautomaat

23. maist

259

Kuller

23. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Anlan ALCPJ07-04

Unistad ilusast ja siledast nahast? ANLAN kavitatsioonikoorimine aitab teil saavutada soovitud tulemusi! Sellel on isegi 4 töörežiimi – positiivsete ioonide eksport, negatiivsete ioonide import, EMS mikrovoolumassaaž ja ultraheli vibratsioonid. Selle abil saate hõlpsalt vähendada kortsude nähtavust, siluda nahka ja muuta see erakordselt pingul. Seade aitab võidelda ka akne ja tedretähnidega, annab nahale terve kauni sära ning parandab vereringet.

Usaldusväärne puhastus

ANLAN kavitatsioonikoorimine pakub ultraheli vibratsiooni sagedusega 24 000 vibratsiooni minutis. Samuti kasutab see positiivsete ioonide toimet. Selle tulemusena võimaldab see tõhusalt ja sügavalt. Eemaldab tõhusalt liigse rasu, meigijäägid, mustuse ja mustpead. Samuti koorib see surnud nahka. Selle tulemusena muutub nahk siledaks, läikivaks ja säravaks!

Avastage negatiivsete ioonide jõud

Suurendage oma kosmeetikatoodete tõhusust. ANLAN kavitatsioonikoorimine võib tekitada ka negatiivseid ioone, tänu millele omastab nahk toitaineid palju paremini. Selle tulemusel on teie nahk suurepäraselt niisutatud ja terve särav. Nautige optimaalset värskust ja andke oma nägu kindlasti otse!

EMS massaaž

Hellitage end lõõgastava massaažiga ja nautige hämmastavat tõstvat efekti. EMS-i mikrovoolud tugevdavad näolihaseid ja suurendavad naha elastsust, vähendades silmnähtavalt kortsude teket. Samuti parandavad need vereringet ja kollageeni tootmist. See muudab teie naha siledaks, pingul ja säravaks.

Juhtmevaba disain

Jätke iluprotseduuride ajal hüvasti sassis juhtmetega ja oma pea suurema liikumisvabadusega. ANLAN kavitatsioonikoorimine töötab juhtmevabalt – see on varustatud vastupidava 500 mAh akuga. See kasutab pikka tööaega ja laadimiseks kulub vaid umbes 2 tundi. Complete'il on ka USB, mis toetab kaabli ühendamist laadijaga.

Lihtne toiming

ANLAN kavitatsioonikoorimine sobib paljudele rakendustele – seda kasutatakse edukalt otsmiku, silmaümbruse, nina ja põskede nahahoolduseks. Selle toimimine on väga lihtne. pese esmalt nägu, seejärel kasuta pooride avamiseks sauna või kuuma vett. jälgige naha puhastamiseks ultraheli vibratsioonirežiimi, seejärel kasutage oma lemmikilutooteid ja hoiatus-/negatiivsete ioonide režiimi. Lõpuks EMS massaaž.

Hästi läbimõeldud disain

Nahahooldus ANLAN kavitatsioonikoorijaga on mugav. Seade istub hästi käes ja seda on mugav kasutada. Selle tera on valmistatud kvaliteetsest 304 terasest ja on 45° nurga all kaardus, nii et see libiseb sujuvalt üle naha, põhjustamata ärritust. Seadme võimalikku transportimist hõlbustab kaasas olev ümbris. Puhkusele minnes pole vaja näohooldust teha!

Kaasa arvatud

Kavitatsioonikoorimine
Juhul
Laadimiskaabel
Kasutusjuhend


spetsifikatsioon

Tootja ANLAN Nimi Ultraheli nahapuhastaja Mudel ALCPJ07-04 Värv Roosa Nimipinge 3,7-5 V Laadimisaeg Ligikaudne. 2 h Aku mahutavus 500 mAh Ooteaeg ca. 50-60 min Automaatne väljalülitus 5 minuti pärast / režiim Materjal ABS Mõõtmed u. 171 x 40 x 14 mm Kaal ca. 75 g

Üldine tooteinfo: Anlan ALCPJ07-04

Kauba ID: 8218361
Kategooria: Näohooldusseadmed
Tootja kood: 6953156300767
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,2 x 0,16 x 0,17 m, 0,18 kg
Kaubamärk: Anlan
Komplektis: Otsik
Vajalikud esemed: Ei
Elementide tüüp: Ei
Tüüp: Näopuhastusseade
Vaade: Anlan, näopuhastusseade näohooldusseadmed
Toide: Laetav aku
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Anlan tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Anlan ALCPJ07-04
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki