Näomasseerija Beauty Relax BR-1150W

Täpsustused:
Tüüp: Näomasseerija
Toide: usb, Laid
Kauba ID: 8504481
0 € tasuta tarne Omniva pakiautomaati
12900
Lisa korvi
810 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

17. maist

000

Omniva pakiautomaat

20. maist

0 € tasuta tarne sooduskoodiga TARNE424
219

Postkontor

20. maist

199

DPD pakiautomaat

20. maist

249

Smartpost pakiautomaat

20. maist

259

Kuller

20. maist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Omniva pakiautomaat

20. maist

0 € tasuta tarne sooduskoodiga TARNE424
219

Postkontor

20. maist

199

DPD pakiautomaat

20. maist

249

Smartpost pakiautomaat

20. maist

259

Kuller

20. maist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kaitse Sinu tootele

Toote kirjeldus: Beauty Relax BR-1150W

Kosmeetikaseade, mis hellitab Sinu nahka mitme tehnoloogiaga: ultrahelilained, footonteraapia, ionisatsioon ja meeldiv kõrgsageduslik mehaaniline massaaž. Ja seda kõike tõhusalt, valutult, mitteinvasiivselt. Ultrahelilained – roostevabast terasest aplikaator vabastab energiat erivõimsusel ja sagedusel 3 MHz. Väärtused on optimeeritud, et tekitada termiline gradient, mis mõjutab oluliselt dermise kihi protsesse. Tarnitud energia aktiveerib kollageenikiudude ja elastiini ümberkujunemise. Maksimaalne võimalik energia sihtimine isegi märkimisväärse rasvakihiga kohtades ja sellele järgnev ainevahetusprotsesside ergutamine mõjutab oluliselt lõtvunud ja deformeerunud kontuuride väga tõhusat silumist. Footonteraapia – mitmekordistab võimet imeda kreemidest, maskidest ja seerumitest toitaineid sügavamale nahka. Veel üks omadus on footonteraapia kolme värvi footonivooga – punane, sinine ja roheline. Ionisatsiooniteraapiat täiendab vibratsioonimassaaž, mis parandab vereringet, stimuleerides lümfisüsteemi. Hooldus sobib kuivale, rasusele ja tundlikule nahale. Valgusenergia mõju teatud lainepikkustel viib teie keha loomulike taastumisprotsessideni. Ionisatsioon – Ionisatsioon on protsess, mille käigus ioonid tungivad otse üksikutesse nahakihtidesse. Nahapoorid on lõdvestunud. Ioonide toimel omandavad rakud parema võime imeda kreemidest, maskidest ja seerumitest toitaineid sügavamale nahka. Ionisatsiooniteraapiat täiendab vibratsioonimassaaž, mis parandab vereringet, stimuleerides näo lümfisüsteemi. Hooldus sobib kuivale, rasusele ja tundlikule nahale. Ioonide toime vaieldamatu eelis on niiskuse parem loomulik imendumine. Negatiivsed ioonid Tuhm, väsinud välimusega nahk. Stressi märgid. Turse. Positiivsed ioonid Põhjalik nahapuhastus. Tumedad laigud silmade piirkonnas. Nahale kleepuv mustus. Miks negatiivsed ioonid? See mitmekordistab võimet imeda kreemidest, maskidest ja seerumitest toitaineid sügavamale nahka. Üldiselt värskendab see nahka, lõdvestab lihaskoe ja on antimikroobse toimega. Miks positiivsed ioonid? See aitab kaasa kollageenikiudude taastumisele. Aitab põhjalikult puhastada. Kõrgsageduslik mehaaniline massaaž – rakenduspea tekitab peeneid võnkumisi sagedusega 12 000 võnkumist sekundis. Peamine toime on vereringe parandamine, stimuleerides näo lümfisüsteemi. Tulemuseks on siledam, värske nahk. Parem toon (nahk on ühtlasema värvusega). Samal ajal toimub kollageeni ja elastsete kiudude mehaaniline stimulatsioon.

Üldine tooteinfo: Beauty Relax BR-1150W

Kauba ID: 8504481
Kategooria: Näohooldusseadmed
Tootja kood: kBER018
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,04 x 0,02 x 0,1 m, 3 kg
Kaubamärk: Beauty Relax
Komplektis: Kaablid
Vajalikud esemed: Ei
Tüüp: Näomasseerija
Vaade: Beauty Relax, näomasseerija näohooldusseadmed
Toide: usb, Laid
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Beauty Relax tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Beauty Relax BR-1150W
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki