Hobot 388

Täpsustused:
Nutiseade: Jah
Toide: võrk
Kauba ID: 144807
43900
Lisa korvi
1659 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

10. maist

000

Postkontor

13. maist

199

Kuller

13. maist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

13. maist

199

Kuller

13. maist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kaitse Sinu tootele

Toote kirjeldus: Hobot 388

Muutke majapidamistööd kaasaegse tehnoloogiaga lihtsamaks. Seadmete täiustamine säästab teie aega ja teeb kõik tööd teie eest hoolikalt. Aknapesurobot Hobot 388 on suurepärane valik teie akende puhtuse ja sära tagamiseks. Tegemist on ülemaailmse liidri ja spetsialiseeritud kaubamärgi HOBOT Technology seadmega, mis tagab kõrge kvaliteedi ja efektiivsuse. Ostke see puhastussüsteem, nautige täiuslikku puhtust ja unustage tüütu aknapesuprotsess.

Hobot 388

Õhuke korpus, mugav multifunktsionaalne juhtimine ja professionaalne lähenemine aknapesule tagavad parima tulemuse. Uuel Hobot 388 disainil on elegantsed jooned ja üliõhuke korpus. See on maailma õhem aknapesuseade. Selle kõrgus on vaid 9,5 cm, mis võimaldab seda kasutada Prantsuse rõdudel ja trellidega akendel. Enne ülesannete täitmist hindab Hoboti robot kõiki oma funktsioone, andureid ja keskkonda, et tagada ohutu töö ja maksimaalne jõudlus. Tohutu tõmbejõud hoiab robotit kindlalt aknal. Võimas mootor ei vähenda vaakumi võimsust isegi siis, kui pind pole täiesti sile. Aknapesurobot on võimeline töötama mittestandardsete (ümmarguste või ovaalsete) akendega, puhastama mistahes sileda pestava pinna, näiteks peegli või kuni 15 mm laiuste õmblustega plaadid.

Hobot 388 internetu

Hobot 388 robotil on erakordsed puhastusomadused. Selle üks olulisemaid funktsioone on automaatne vedelikupihustamine. Tänu pidevale veevoolule puhastatavale pinnale on mustuse eemaldamine ülitõhus ja kiire. Seade on professionaalselt disainitud vedeliku doseerimise automaatseks juhtimiseks, nii et te ei pea selle pärast muretsema. Pihustussagedust saab muuta rakenduse või kaugjuhtimispuldi abil.
Aknapesurobot on kohandatud akende ohutuks puhastamiseks igal kõrgusel. Kõik, mida pead tegema, on kinnitada 4,5 m turvatraat, et see ei kukuks. See tagab roboti kaitse ettenägematute asjaolude korral. Kaasaegne varustus ja lai tööraadius saavad muretult hakkama kogu maja suurima mustusega. Robotil on ülipikk viiemeetrine toitejuhe, mis ulatub ka kõige laiemate ja kõrgeimate akendeni. Katkematu toitesüsteem (UPS) kaitseb seadet veel 20 minuti jooksul allakukkumise eest isegi välise toiteallika katkestuse korral.

Hobot 388 kaina 

Saate Hobot 388 sisse lülitada vaid ühe nupuvajutusega roboti korpusel. Seadet saad juhtida nii nutitelefoni kui ka puldiga. Nutika funktsiooniga "Smart Control" kasutamine on äärmiselt lihtne ja lihtne. Kõik nutitelefonid, mis toetavad iOS ja Android operatsioonisüsteeme, saavad ühendada.

Hobot 388 pirkti

Üldine informatsioon:

  • Mudeli nimi: Hobot 388;

  • Kaal: 915 g;

  • Mõõdud: 295x148x95 mm;

  • Tarkvara: AI Technology v4.0;

  • Puhastusmeetod: pöörlev, siksak;

  • Puhastuskiirus: 4 min. / m2;

  • Düüsi tüüp: ultraheli;

  • Pinge: 100-240V, 50/60Hz

  • Võimsus: 24 V / 3,75 A;

  • Energiatarve: 90 W;

  • Imemisjõud: 5 kg;

  • Kaitsekaabli tugevus: 200 kgf;

  • Katkematu toitesüsteem (UPS): 20 min.;

  • Sertifikaadid: CE, FCC, RoHS;

  • Pakendi sisu: 1x HOBOT 388 robot, 1x kaugjuhtimispult, 12x mikrokiudlapp, 1x HOBOT puhastusvahend, 1x turvajuhe, 1x toiteadapter, 1x alalisvoolu pikenduskaabel (4m), 1x kasutusjuhend, 1x garantiikaart;

Nõuanded enne töö alustamist: siduge tööala kohale kaitsetraat; kergelt niisutada ülemist lappi; alustage akna vasakust ülanurgast, 10 cm kaugusel servadest; vältige otsest päikesevalgust; töötemperatuur ei tohi olla madalam kui 15 °C; pärast märgpuhastuse lõpetamist kandke peale kuivad lapid ja puhastage nendega aken uuesti; ära puhasta aknaid robotiga, kui seal on vana mustust; maksimaalne tööaeg on 2 tundi, pärast seda anda 30 min. puhkama
"Hobot 388" saate osta veebist meie poest cheap.lt Ärge jätke kasutamata võimalust osta soovitud toode hea hinnaga.

Üldine tooteinfo: Hobot 388

Kauba ID: 144807
Kategooria: Aknapesurobotid ja aknapesurid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,5 x 0,5 x 0,4 m, 4 kg
Kaubamärk: Hobot
Tüüp: Aknapesurobotid
Vaade: Hobot, aknapesurobotid
Nutiseade: Jah
Toide: võrk
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Hobot tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (5)

Hobot 388
4.6

(5 ostja hinnangud)

5 tähte
(4)
4 tähte
(0)
3 tähte
(1)
2 tähte
(0)
1 täht
(0)

80%

seda toodet soovitavad ostjatest

Jäta toote kohta arvustus

Info ja reeglid

Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.

Hinda toodet
Gediminas A.
24.10.2022

Puhastab sama hästi kui robot saab.

Diana K.
02.09.2022

Edukas ost. Rahuldatud

Galina F.
11.11.2021

Mudel pole lõplikult vormistatud.

Natalia A.
01.04.2021

Ma soovitan. Väga hea võimalus raskesti ligipääsetavate akende puhastamiseks. Ma olen rahul. Hobotiga saab aknaid puhastada mitte ainult kevadel, vaid iga päev.

Olga S.
22.02.2021

Proovisin seda korteris oleva akna ja peegli peal. Puhastab päris hästi. Raamita peeglil reageerib see peegli servale. Kevadel hakkan katsetama ilma raamideta rõduakendel. Loodan, et tehnika ei vea teid alt, sest ma asun 12. korrusel :)

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki