Hobot R3 robot - aknapesur

Täpsustused:
Nutiseade: Jah
Toide: võrk
Kauba ID: 9242066

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Hobot R3 robot - aknapesur

Aknapesurobot Hobot R3 kuulub Taiwani ülemaailmsele liidrile ja spetsialiseeritud kaubamärgile HOBOT Technology. Aknapesurobotil on uuenduslik õhuke korpus, mugav multifunktsionaalne juhtimine ja professionaalne lähenemine aknapesule. Akendele mõeldud robotil on unikaalne moodul, mis vastutab eelkõige akende pesemise efektiivsuse eest – see on topeltautomaatne pesuvedeliku pihusti. Roboti otsik pihustab vedelikku mitte rohkem kui 15 mikromeetrise läbimõõduga tilkadega ning selle tulemusena puhastatakse mustus põhjalikult. Mugavamaks juhtimiseks on ümbris varustatud toitenupuga, kuid seda saab juhtida nii nutitelefoni äpiga kui ka puldiga. Aknapesurobot suudab töötada mittestandardsete (ümmarguste või ovaalsete) akendega, puhastada erinevaid siledaid pindu, sealhulgas kuni 15 mm laiuste õmblustega plaate. Hobot R3-l on sisseehitatud aku, mis toimib voolukatkestuse korral kukkumiskaitsena.

Võimas mootor

Hobot R3 suure jõudlusega harjadeta vaakummootor ja metallist ventilaator tagavad tugeva pinna nakkuvuse, pika eluea, suure vastupidavuse ja vaiksema töö. Mootor hoiab pidevalt pinda tugevat kinnitusjõudu, mis on seetõttu puhastuskvaliteedi oluline aspekt.

Multifunktsionaalne juhtimine

Hobot R3 juhitakse nutitelefonidega, mis toetavad iOS ja Android operatsioonisüsteeme. Juhtimiseks peate alla laadima ja installima oma seadmesse patenteeritud rakenduse HOBOT. Hobot R3 pakett sisaldab tavalist juhtpaneeli spetsiaalsete akudega.

Tõhusus

Hobot R3-l on 2 unikaalset puhastusketast, millel on mikrokiudotsad, mis toimivad veoratastena. Hobot R3 saab vabalt ja sujuvalt liikuda akna-, peegli- või plaadipinnal jälgi jätmata. Selleks, et robot uuesti tööle saada, tuleb 14 kaasas olevad mikrokiudlapid asendada puhaste vastu, mis võtab aega vaid minuti. Pesemine toimub alati 2-3 etapis: esmalt lihtne puhastus ja seejärel pind hõõrutakse poleerimisrežiimis.

Töö raamideta akendega

Uus rõhutuvastuse ja muutuste detektoriga HOBOT pöörab vaakumi rõhu muutumisel roboti automaatselt tagasi. See süsteem takistab pesuri kukkumist raamita akende või peeglitega töötamisel.

Kompaktne disain

Uuel Hobot R3 disainil on elegantsed jooned ja õhem korpus. See on Hoboti kõige õhem aknapesurobot. Kõrgus võimaldab seda kasutada Prantsuse rõdudel ja ruloodega akendel.

Muude pindade pesemine

Hobot R3, nagu ka varasemad mudelid Hobot 388/368, kasutab võimsat mootorit, mis ei vähenda vaakumi võimsust isegi siis, kui pind pole täiesti sile. See aknapesurobot puhastab hõlpsalt mitte ainult aknad ja peeglid, vaid ka plaadid, mosaiigid või isegi pestavad seinad.

TURVALISUS

Enne ülesande täitmist hindab Hobot kõiki oma funktsioone, andureid ja keskkonda, et tagada ohutu töö ja maksimaalne jõudlus. Ja tohutu gravitatsioonijõud hoiab robotit kindlalt aknal. Katkematu toitesüsteem (UPS) kaitseb robotit veel 20 minuti jooksul kukkumise eest isegi välise toiteallika katkemisel. Robotil on 4,5 m pikkune turvaköis, mis on vajalik roboti kaitsmiseks akna taga töötades 2. korruselt ja kõrgemalt. Seega võite olla kindel, et kasutate oma abilist ettenägematute asjaolude korral ohutult.

Voolujuhe

Robot on varustatud 5 m. pikk toitejuhe, mis ulatub ka kõige laiemate ja kõrgeimate akendeni. Soovi korral saate osta pikendusjuhtme ja suurendada vahemaad 9 meetrini või rohkem. Tootja paigaldas mudelile spetsiaalse metalllukuga toitejuhtme pistiku. Lisaks kaitseb see robotit püsiva kontakti kadumise eest pöörleva pistikuga ja on lisakaitseks juhuks, kui robot aknast alla kukub.

Nõuanded enne tööle asumist:

  • Seo tööpiirkonna kohale turvanöör.
  • Alusta akna vasakust ülanurgast, 10 cm kaugusel servadest.
  • Vältige otsest päikesevalgust.
  • Töötemperatuur peab olema vähemalt 12 °C.
  • Ära puhasta aknaid robotiga, kui seal on vana mustust.
  • Maksimaalne tööaeg 2 tundi, peale seda anda 30 min. puhkama

PAKEND:

  • Robot Hobot R3;
  • Kaugjuhtimispult spetsiaalsete patareidega;
  • 7 komplekti mikrokiudlappe (14 tk.);
  • 2 lisarõngast;
  • 2 lisadüüsi;
  • Kaitseköis;
  • Toitejuhtmega laadimisseade;
  • Hoboti kaabel (4 aastat);
  • Hobot aknapesuvedelik;
  • Juhend.

Üldine tooteinfo: Hobot R3 robot - aknapesur

Kauba ID: 9242066
Kategooria: Aknapesurobotid ja aknapesurid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,315 x 0,135 x 0,23 m, 1,5 kg
Kaubamärk: Hobot
Tüüp: Aknapesurobotid
Vaade: Hobot, aknapesurobotid
Värv: Valge
Nutiseade: Jah
Toide: võrk
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Hobot tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Hobot R3 robot - aknapesur
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki