Aurupuhasti Deerma ZQ610

Täpsustused:
Võimsus: 1600 W
Toide: AKU
Tüüp: Aurupuhasti
Kauba ID: 33612
8590
Lisa korvi
897 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

13. maist

000

Postkontor

14. maist

199

Kuller

14. maist

1599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

14. maist

199

Kuller

14. maist

1599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kaitse Sinu tootele

Toote kirjeldus: Deerma ZQ610

Deerma ZQ610 on multifunktsionaalne aurupuhasti, mis muudab teie elu lihtsamaks. Selle abiga puhastate oma kodu ja tagate puhta, viirustest ja bakteritest vaba keskkonna.

Teie liitlane võitluses puhta kodu nimel

Kui võitlete igapäevaselt mustuse, plekkide, rasvaplekkide või mustusega, mida tavapäraste vahenditega ei saa eemaldada, on Deerma ZQ610 aurupuhasti ideaalne lahendus teie probleemidele. Varustatud 5 vahetatava auru väljutava harjaga, need aitavad toime tulla sarnaste takistustega ning muudavad puhastamise lihtsaks ja nauditavaks.

 Tõhus võitlus bakterite ja viiruste vastu 

Tänapäeval ähvardavad meid erinevad viirused ja bakterid peaaegu igast küljest. „Deerma ZQ610“ aitab teil neid võita! Aurupuhasti desinfitseerib tõhusalt erinevaid pindu ja vabaneb mustusest. Kõrge aurutemperatuur 105°C tapab bakterid ja viirused, nii et saate saavutada steriliseerimise ja puhtuse efekti.

 Praktiline kasutamine

 Kõiki 5 vahetatavat harja saab kombineerida spetsiaalse multifunktsionaalse pikendusosaga. Selle abil saate hõlpsasti puhastada raskesti ligipääsetavaid kohti, nagu kõrged aknad, kardinad, ventilatsioonivõred ja palju muud.

 Funktsionaalne aurulapp

 Vaibad, plaadid, puit, naturaalne kivi - „Deerma ZQ610“ aurupuhastusotsakuga saate hõlpsalt puhastada ja desinfitseerida erinevatest materjalidest valmistatud pindu. Te ei pea muretsema põrandal mängivate laste pärast - valides täiesti füüsilise puhastamise tehnoloogia, kus ei ole keemilist saastumist, tagate nende ohutuse.

Nautige ilusat ja puhast kööki

Rasvaplekid, mahavalgunud joogid, laialivalgunud puru on igas köögis tavaline nähtus. Nende plekkidega aitab toime tulla aurupuhasti ZQ610. Kõrge aurutemperatuur ja optimaalselt kujundatud kaas võimaldavad teil gaasipliite või tööpindu tõhusalt puhastada, andes köögile ilusa välimuse. Sellises puhtas ruumis saate nautida toiduvalmistamist!

Väike hambahari eriülesannete täitmiseks

Harjakujuline ots on kasulik väikeste raskesti ligipääsetavate kohtade puhastamiseks. Selle abiga saate põhjalikult puhastada plaatide või kraanikaussi kraani vahel olevad vahed. Kui hoolite puhtusest ka kõige väiksemates detailides, on see teie jaoks ideaalne lahendus

 Fantastiline vaade aknast välja vaadates

„Deerma ZQ610“ võimaldab ka klaasi põhjalikult puhastada. Õige nõuande korral värskendate oma akende välimust ja pakute neile suurepärast korda. Vaadake rohkem „Deerma ZQ610“-ga - vaade aknast pole kunagi varem olnud nii suurepärane! Otsik puhastab hästi ka teisi tasaseid pindu.

 Puhastage mööbel ja riided põhjalikult

„Deerma ZQ610“ annab ka võimaluse puhastada ja steriliseerida rõivaid, plüüsist mänguasju, kardinaid ja mööblit, nagu diivanid ja tugitoolid. Materjalide puhastamiseks eemaldatav hari pihustab auru, mis tungib sügavale igasse kiudu, puhastab seda ja neutraliseerib bakterid.

 Muljetavaldav multitegumtöö

Seadme vahetatavad lisatarvikud ja kergus võimaldavad teil seda erinevates kohtades ja erineval viisilkasutada. Võite puhastusvahendit vabalt kanda, tõsta seda kõrgemale ja puhastada kõike, mida soovite, õigete harjadega.

Tehnoloogia tõhususe tagamiseks

Tänu uusimale tehnoloogiale suudab puhastusvahend 105°C juures auruvoo välja lasta vaid 20 sekundiga. Sellise kõrge efektiivsuse tagavad kahekihiline ringküttekeha toru ja alumiiniumkatel. Kõik see teeb „Deerma ZQ610“-st kiire ja tõhusa töötamise tõelise naudingu.

Täiesti naturaalne toimivus

„Deerma ZQ610“ töö põhineb tavalise, puhta vee peal, mis muutub kuumaks auruks. Vaja on vaid puhast vett, mis annab kiireid tulemusi ja on ohutu nii teile kui ka keskkonnale.

Ohutusgarantii

Me hoolime teie ohutusest. „Deerma ZQ610“ aurupuhastil on võimas alumiiniumkatel ja kahekihilised isoleeritud kaablid, mis kaitsevad võimalike ohtude eest. Samuti on seade lekete eest kaitstud. Ohtliku olukorra korral lülitub see automaatselt välja. Nii et te ei pea millegi pärast muretsema - saate klaasipuhastit täiesti ohutult kasutada.

Mugav kasutada - „Deerma ZQ610“ muudab teie elu lihtsamaks!

Saate puhastusseadme lihtsalt lahti võtta ja harju vahetada - vajutage lihtsalt nuppu. Oma vajaduste optimaalseks täitmiseks võite ka käepideme pikkust kuni kolm korda suurendada. Mopi katte vahetamiseks ei pea te isegi painutama - saate masinat hõlpsasti oma jalaga juhtida. Sama lihtne on veepaaki täita. Selle maht on 230 ml, seega piisab teie kodu erinevate pindade põhjalikust pesemisest. „Deerma ZQ610“ hoolitseb mitte ainult teie kodu puhtuse, vaid ka mugavuse eest!

Pakendis on

  • Multifunktsionaalne aurupuhasti
  • Riidest pea
  • Riidest pea pikendushoob
  • Pikendusvoolik
  • Klaasikaabits
  • Harja pistik
  • Riiete pea
  • Harja pea
  • Harja puhastuspea
  • Lapp
  • Hoiukott

Spetsifikatsioonid

  • Nominaalne pinge 230V ~ 50Hz
  • Väljundvõimsus 1600W
  • Auru temperatuur Üle 150 °C
  • Paagi maht 230ml

Üldine tooteinfo: Deerma ZQ610

Kauba ID: 33612
Kategooria: Aurupesurid ja aurumopid
Tootja kood: ZQ610
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,4 x 0,3 x 1,4 m, 5 kg
Kaubamärk: Deerma
Rõhk: -
Maht: 0.230 l
Kaal: -
Komplektis: Aurumopp
Võimsus: 1600 W
Toide: AKU
Tüüp: Aurupuhasti
Vaade: Deerma, aurupuhasti
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Deerma tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (3)

Deerma ZQ610
4.3

(3 ostja hinnangud)

5 tähte
(2)
4 tähte
(0)
3 tähte
(1)
2 tähte
(0)
1 täht
(0)

0%

seda toodet soovitavad ostjatest

Jäta toote kohta arvustus

Info ja reeglid

Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.

Hinda toodet
Artūr B.
27.12.2021

Väga kasulik ja kvaliteetne kaup oma hinna kohta

Algirdas V.
20.12.2021

Hea asi. Suurepärane.

Veronika T.
10.07.2021

Peenikest otsikut mustuse juga väljalöömiseks pole. Auru antakse tõmblustena koos veepiiskadega, see tähendab, et see ei sobi kardinate, tekstiilide ja riiete aurutamiseks. See ei tule täpselt toime vana või tugeva reostusega. Akende otsik pole mugav, kuna käepide ei paindu. See ei ole aurupuhasti ja aurumopp ei täida ülejäänud funktsioone.

Küsimused ja vastused (2)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki
Erika T. 27.02.2023
Kas aku ja akulaadija kuuluvad ka komplekti
Vastus peab sisaldama vähemalt 1 tähemärki
Hansapost.ee vastus 10.05.2023

Tere! Teie küsimus puudutab toote üksikasju, mis ei sisaldu tootja kirjelduses. Kliendid, kes on selle toote juba ostnud, saavad kõige paremini vastata teie küsimusele ning jagada oma kogemusi ja arvustusi. Vabandage, teie päring pole veel vastust saanud. Lugupidamisega, Hansapost