Blaupunkt BSM501

Täpsustused:
Skaala tüüp: Digitaalne
Korpus: Pole täpsustatud
Kauba ID: 2012967
2229
Lisa korvi
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

22. maist

000

Postkontor

23. maist

199

Omniva pakiautomaat

23. maist

219

DPD pakiautomaat

23. maist

249

Smartpost pakiautomaat

23. maist

259

Kuller

23. maist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

23. maist

199

Omniva pakiautomaat

23. maist

219

DPD pakiautomaat

23. maist

249

Smartpost pakiautomaat

23. maist

259

Kuller

23. maist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Blaupunkt BSM501

Iga inimene, kes hoolib oma tervisest, heast välimusest ja saledast figuurist, teab, kui oluline on meie järjestikusel eesmärgil mõõta kehakaalu ja rasvasisaldust, samuti iga päev tarbitavate kalorite arvu ja palju muud. täiusliku keha saamiseks. Püüdes koguda täpset teavet keha seisundi kohta, saavad meid aidata turul saadaval olevad Blaupunkti kaalud, sealhulgas mudel BSM501. See seade sobib ideaalselt kõigile neile, kes soovivad tervislikul ja mugaval viisil kaotada tarbetuid kilogramme.

Isiklik skaala BSM501 on usaldusväärne abiline õige kalorite arvu arvutamisel, hõlbustades tervislike ja maitsvate toitude planeerimist kogu päevaks. Nii saate teada, milliseid roogasid ja kui sageli võite päeva jooksul süüa. Lisaks on sellel funktsioonid, mis võimaldavad teil mõõta keha rasva, luukoe, lihaskoe ja hüdratatsiooni taset, muutes teie keha kudede proportsioonide muutuste jälgimise lihtsamaks. Sisseehitatud BMI (Body Mass Index) funktsioon võimaldab kasutajatel teada saada, kas nende kaal on õige. See näitaja on äärmiselt kasulik ja mitte ainult neile, kes tegelevad füüsilise treeninguga või kes on dieedil. Kõik mõõtmised kuvatakse suurel ja selgel ekraanil.

Seadme täiendavaks eeliseks on võime salvestada kuni 12 profiili, tänu millele saab kogu pere oma tervise eest hoolitseda ning valida neile sobiva liikumisviisi ja dieedi. Iga inimene saab luua individuaalse profiili ja selle abil sisestada andmeid oma pikkuse ja soo kohta.

BSM501 maksimaalne kandevõime on 150kg ja skaala gradueerimine kuni 0,1kg. Seadmega on kaasas kaks AAA patareid, mis kestavad pikka aega tänu automaatsele väljalülitusfunktsioonile. Seadme kerge kaal ja kompaktne suurus võimaldavad mugavat hoiustamist igas korteris, isegi väikestes. Blaupunkti isiklik kaal aitab teid tervisliku kehakuju saavutamisel!

CE-vastavusmärgis

CE-vastavusmärgis on toote tootja kinnitus selle kohta, et toode vastab selle suhtes kohaldatavate Euroopa Komisjoni direktiivide nõuetele.

Üldine tooteinfo: Blaupunkt BSM501

Kauba ID: 2012967
Kategooria: Kaalud, vannitoakaalud ja pagasikaalud
Tootja kood: BSM501
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,302 x 0,302 x 0,02 m, 1,5 kg
Kaubamärk: Blaupunkt
Eesmärk: Keha kaalud
Rasvamassi mõõtmine: Jah
Luumassi mõõtmine: Jah
Vee protsendi mõõtmine: Jah
Lihasmassi mõõtmine: Jah
Personaalne salvestus: Jah
LCD ekraan: Jah
Maksimaalne kaal: 150 kg
Toide: Patareid
Vajalikud esemed: Jah
Elementide tüüp: AAA
Nutiseade: Ei
Skaala tüüp: Digitaalne
Korpus: Pole täpsustatud
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Blaupunkt tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (1)

Blaupunkt BSM501
5

(1 ostja hinnang)

5 tähte
(1)
4 tähte
(0)
3 tähte
(0)
2 tähte
(0)
1 täht
(0)

100%

seda toodet soovitavad ostjatest

Jäta toote kohta arvustus

Info ja reeglid

Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.

Hinda toodet
Audrius P.
06.05.2022

suurepärased kaalud.Soovitan

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki