Robottolmuimeja Ecovacs Deebot N8, Märgpuhastus, Manuaalne tühjendamine

Täpsustused:
Tööala, m2: -
Aku mahtuvus: 3200 mAh
Pesemise funktsioon: Märgpuhastus
Kauba ID: 6193122
27300

SJH hind

39900
-31%
Lisa korvi
1032 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

21. maist

000

Postkontor

22. maist

199

Smartpost pakiautomaat

22. maist

259

Kuller

22. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

22. maist

199

Smartpost pakiautomaat

22. maist

259

Kuller

22. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kaitse Sinu tootele
SOOVITAME

Toote kirjeldus: Ecovacs Deebot N8

Robottolmuimeja Ecovacs DEEBOT _ N8 on suurepärane abimees teie koju! Tolmuimeja tuvastab ja puhastab kiiresti kogu teie kodus oleva prahi ja tolmu ning väldib vaevata selle teel tekkinud takistusi. Selle tolmuimejaga saate unustada vana tolmuimeja ja põranda pesemise. Robottolmuimeja läheb ise laadimisjaama, nii et te ei pea selle laadimise pärast muretsema.

dToF lasertuvastus 

Robottolmuimejal Ecovacs DEEBOT _ N8 on suurepärane lasertehnoloogia, millega see tuvastab hõlpsalt kaks korda suurema vahemaa ning isegi neli korda täpsemalt ja väldib teie kodus olevaid takistusi. Robottolmuimeja määrab täpselt ära teie ruumi paigutuse ja plaani.

Saatke robot soovitud ruumi

Ecovacs DEEBOT _ N8 robottolmuimeja äpis saab igale ruumile nime luua ja saata robot soovitud ruumi puhastama. Rakendus kuvab teie kodu ja toa plaani. 

Erinevate põrandapindade puhastamine

Robottolmuimeja Ecovacs DEEBOT _ N8 suudab puhastada erinevaid põrandapindu. Robot tuvastab vaiba ja imeb sellelt mustuse vaevata välja. Samuti saate määrata, millist ruumi osa soovite lasta robotil puhastada.

Robottolmuimeja piiride seadmine

Robottolmuimejale Ecovacs DEEBOT _N8 äpis saate määrata töötamise piirid. Saate valida ruumid, kus tööd ei ole vaja teha ja robot ei lähe sinna.

Ühildub „Auto - Empty“ jaamaga

Robottolmuimeja Ecovacs DEEBOT _ N8 läheb täitumisel automaatselt puhastusjaama, mida ei pea puhastama kuni 30 päeva! Seetõttu võite unustada tolmuimeja puhastamise. Automaatne puhastusjaam ühildub kõigi täiustatud Ecovacs robottolmuimejate mudelitega T8 ja N8 seeriatest. 

Imemine ja pesemine samaaegselt

Robottolmuimeja Ecovacs DEEBOT _ N8 imeb ja peseb üheaegselt teie kodu põrandat. Tolmuimejal on suurendanud võimsust isegi kuni 2300 Pa-ni, see puhastab teie kodu põranda põhjalikult tolmuimejaga. Eemaldab kergesti teie loomade karvad ning tolmu põrandalt ja vaipadelt. Põranda pesemisel tuvastab robot vaibad ja väldib neid ning vaiba tuvastamisel lisab see võimsust, mis muudab vaibast mustuse välja imemise paremaks. Kodu robottolmuimejaga puhastades eemaldatakse isegi 99,26% bakteritest.

ECOVACS

ECOVACS Robotics on olnud arenenud kodurobootika uuenduste esirinnas juba ammu enne, kui see kontseptsioon sai populaarseks. ECOVACS on olnud nutika kodurobootika valdkonnas juba üle 20 aasta ja otsib pidevalt uuenduslikke viise, kuidas robotid saaksid tarbijate elu lihtsamaks muuta. ECOVACS on kasvanud ülemaailmseks ettevõtteks, mis arendab maailmatasemel roboteid kodude puhastamiseks ning muudab inimeste elukorraldust ja töötingimusi. ECOVACSi robotid on nüüd saadaval enam kui 80 riigis ja üle 1 000 000 roboti on juba erinevates kodudes üle maailma. ECOVACSi missioon on pakkuda igale perele robotit, julgustades tarbijaid elama arukalt ja nautima elu stiilsete ja funktsionaalsete seadmete abil. ECOVACSi kodurobotid muudavad elu lihtsamaks ja võimaldavad teil veeta rohkem aega koos oma lähedastega ja teha asju, mida te armastate. Me usume, et ECOVACSi kodurobotid saavad tänu oma ainulaadsele liikuvusele ja ruumilise taju võimele aruka kodu lahutamatuks osaks. Ecovacs Deebot N8 ECOVACS

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Üldine tooteinfo: Ecovacs Deebot N8

Kauba ID: 6193122
Kategooria: Robottolmuimejad
Tootja kood: Deebot N8
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,5 x 0,5 x 0,02 m, 1 kg
Kaubamärk: Ecovacs
Funktsioonid: Ääre tuvastus, Dokkimisjaam, Märgpuhastus, Nutiseade, Pesufunktsioon, Ruumi kaardistamine
Imemisvõimsus: 2300 Pa
Värv: Must
Tolmukogumissüsteemi maht: 0.42 l
HEPA filter: Jah
Märgpuhastus: Jah
Veemahuti maht: 240 ml
Orienteerumine salvestatud põrandaplaani järgi: Jah
Automaatne tühjendamine: Manuaalne tühjendamine
Laadimisaeg: 4 h
Aku tööaeg: 110 min
Nutiseade: Ei
Tööala, m2: -
Aku mahtuvus: 3200 mAh
Pesemise funktsioon: Märgpuhastus
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Ecovacs tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (1)

Ecovacs Deebot N8
5

(1 ostja hinnang)

5 tähte
(1)
4 tähte
(0)
3 tähte
(0)
2 tähte
(0)
1 täht
(0)

100%

seda toodet soovitavad ostjatest

Jäta toote kohta arvustus

Info ja reeglid

Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.

Hinda toodet
Klavs Z.
26.03.2024

Hea toode mõistliku hinnaga!

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki