Varstolmuimeja Dreame R20

Täpsustused:
Pesemise funktsioon: Ei
Tööaeg: 90 min
Tolmukogumissüsteemi tüüp: Tolmumahuti
Tolmukogumissüsteemi maht: 0.6 l
Kauba ID: 8029245
35600
Lisa korvi
1345 / kuus
Sinu linn

Telli täna kuni 23:59


Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

Esmaspäeval, 29. aprillist

000

Postkontor

Esmaspäeval, 29. aprillist

199

Kuller

Esmaspäeval, 29. aprillist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

Teisipäeval, 30. aprillist

199

Kuller

Teisipäeval, 30. aprillist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kaitse Sinu tootele
SOOVITAME

Toote kirjeldus: Dreame R20

„Dreame R20“ juhtmevaba tolmuimeja
Muutke puhastamine meditatsiooniks. Kerge ja väle juhtmevaba tolmuimeja Xiaomi Dreame R20 võimaldab unustada tolmuga seotud raskused ja nautida seda, kui puhtaks muutub teie kodu. Tänu hästi läbimõeldud parameetrite kombinatsioonile tuleb see rahulikult toime erinevat tüüpi mustusega.
  • Juhtmevaba vertikaalne disain kokkupandava käepidemega
  • 5-astmeline filtreerimissüsteem
  • Harjade komplekt kogu maja täielikuks puhastamiseks

Võimsus ilma kompromissideta
Dreame R20 mootori jõudlus püsib kõigis tingimustes stabiilsena. Sõltumatu mootor säilitab pideva imemisvõimsuse kogu puhastamise ajal. Kiire mootor teeb 150 000 pööret minutis. Pidev kiirus tagab sügavpuhastuse isegi suurel pindalal. Ja harjadeta disain tagab vaikse töö.
5-astmeline filtreerimissüsteem
Dreame R20 filtreerib välja 99,9% saasteainetest. Ja peamist rolli selles mängib tsüklonfilter - sellel on eriline kooniline kuju, nii et see püüab palju rohkem tolmu kui tavalised filtrid. Lisaks on silikoonist koonusfilter, eelfiltrid, võrkfilter ja HEPA. Tolmumahutit saab eemaldada ja paigaldada ühe klõpsuga, seda on lihtne ilma mustusega kokku puutumata välja raputada ja pesta.
Adaptiivne hari
Praktiline ja universaalne põhihari kogub tolmu ja mustuse erinevatelt põrandatüüpidelt. Harja esiosa uuenduslik disain võimaldab koguda hästi mustust isegi pika karvaga vaipadelt. V-kujulised harjased korjavad endasse kogu mustuse, sakiline otsik aga harutab lahti karvad ja villa, et suunata need tolmukogujasse.
Pehme rull kõvade pindade jaoks
Kasutage seda põranda õrnaks puhastamiseks. Tänu oma pehmele struktuurile kohandub rull plaatide, laminaadi, parketi ja muude kõvade pindadega, puhastades neid võimalikult õrnalt, kuid tõhusalt.
Ei mingeid täiendavaid juukseid
Juhtmevabal tolmuimejal Dreame R20 on mootoriga minihari, mis eemaldab pikad ja lühikesed karvad, liiva ja muu lemmikloomadest maha jäänud prahi. Ja lai otsik tekstiilide õrnemaks puhastamiseks. Nii et isegi kui teie diivan kuulub kassile, jääb see puhtaks.
Puhtus igas nurgas
Mõnikord on lae all või mööblivahedes oleva tolmu kättesaamine nii raske. Dreame R20 puhul pole see enam probleem. Sellel on spetsiaalne praootsik painduvate harjastega, mis ulatuvad raskesti ligipääsetavatesse kohtadesse. Puru klaviatuuril, tolm pehme mööbli vahedes ja radiaatori taga on nüüd lihtsamini kättesaadavad ja puhastatavad.
Unikaalne LED-taustvalgustus
Dreame R20 abil on teie kodu puhas ka pimedas. Sinised 138 kraadi pööravad LED-tuled valgustavad mustust, tolmu, juukseid ja muud isegi kõige väiksemat prahti. Tänu sellele lahendusele saate hõlpsalt puhastada maja kõige raskemini ligipääsetavad ja halvasti valgustatud nurgad. Ja see pole veel kõik. Sinine valgustus vähendab silmade väsimust puhastamise ajal.
Tunneb ära mustuse
Nutikas mustusetuvastussüsteem määrab puhastamise raskuse mikronitasandil. See reguleerib imemisvõimsust automaatselt vastavalt saastumise astmele. Ja seda kõike reaalajas.
Kontroll
Xiaomi Dreame R20 kõrglahutusega värviline puuteekraan kuvab puhastusandmeid reaalajas. Saate näha saastatuse astet, praegust töörežiimi ja laetuse taset, ilma et teid protsessis segataks. Ja kui teil on vaja seadeid muuta, piisab ühest puudutusest.
Kerge ja paindlik 
Puhastamine läheb sujuvalt. Xiaomi Dreame R20 korpus on valmistatud süsinikkiust. Õhuke, vastupidav ja ülikerge, ei koorma töö ajal käsi. Ja kui teil on vaja voodi all puhastada, siis lihtsalt painutage toru. Hari tungib mööbli alla imemistõhusust kahjustamata.
Lihtne puhastamine
Üks klõps – ja olete juba tolmuimeja filtri puhastanud. Seda on lihtne voolava vee all puhastada, nagu ka võrkfiltrit, eemaldatavat rullotsikut, mööblihari ja laia praguotsikut.
Võtab minimaalselt ruumi
Vertikaalne ladustamine on mugav. Eriti sellise hoiusüsteemiga. Dreame R20 seinasüsteem võimaldab paigutada mitte ainult tolmuimeja enda, vaid ka lisatarvikuid. Hoidke kõike, mida vajate, käepärast, et kulutada puhastamisele veelgi vähem aega.
 SPETSIFIKATSIOONID:

Toote nimetus: Dreame juhtmevaba tolmuimeja R20

Lasertuvastus (138 kraadi lainurk): tuvastage mikroskoopiline tolm

 Imemisvõimsus: 190 AW | 27 kPa

 Aku maht: 8 * 2 900 mAh

 Tööaeg: kuni 90 minutit

 Tolmukonteineri maht: 0,6L

 Nominaalne võimsus: 570 W

 Kaal: 1,67 kg

Avasta enneolematud võimalused" on Dreame kaubamärgi moto.
2015. aastal asutatud Dreame Technology on uuenduslik ettevõte, millel on selge visioon kogu maailma tarbijate elukvaliteedi parandamiseks. Ettevõte keskendub astrodünaamilist tehnoloogiat kasutavatele tipptasemel puhastusseadmetele. 2017. aasta lõpus liitus Dreame Xiaomi ökoloogilise projektiga kui liikumapanev jõud ja juhtiv ettevõte nutikate kodumasinate valdkonnas.
Dreame uuenduslikud tooted töötatavad välja mitmesugused maailmatasemel ülikoolide insenerid, kes on lennundusdünaamika juhtivad eksperdid. Ettevõte korraldab iganädalasi teadus- ja tehnoloogiaüritusi, et arutada tootearenduse ja tarbijate vajaduste üle.
Samuti viiakse läbi erinevaid uuringuid, analüüsitakse klientide igapäevaseid vajadusi ning täiustatakse ja laiendatakse tootevalikut, et muuta koristamise protsess tarbija jaoks lihtsamaks ja veelgi meeldivamaks.
Täna pakub Dreame tipptasemel seadmeid nagu robot-tolmuimejaid, varstolmuimejaid ja erinevad tarvikuid, mis suudavad puhastada ka kõige keerukamad pinnad ilma liigse lärmi (tänu spetsiaalsele müratõrjesüsteemile) ja lisamuredeta.

Dreame R20

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Juhtmeta tolmuimeja-harjad - mugavad ja ilma tüütute juhtmeteta. Neid on lihtne kasutada, need on mitmekülgsed ning töötavad tavaliselt kauakestvate ja kiirelt laetavate akudega, mis välistab majas liikumisel ühendamise ja lahtiühendamise vaeva. Juhtmeta tolmuimeja teeb sama tööd, mis juhtmega tolmuimeja – see eemaldab põrandalt ja muudelt pindadelt, näiteks mööblilt, mustuse ja prahi, kuid on tavalisest tolmuimejast tunduvalt kergem ja sellel on ka pühkimisfunktsioon. Ka teised juhtmeta mudelid või tarvikud võivad teie elu oluliselt lihtsamaks teha: harjaga tolmuimejad või väikesed kaasaskantavad tolmuimejad. Väikese kaasaskantava tolmuimejaga jõuad ka maja kaugeimatesse nurkadesse, imed kergesti tööpinnalt prahti või puhastad lihtsalt auto salongi. Need seadmed on ülimalt kompaktsed, sobivad ideaalselt igasse kodu interjööri ja tagavad, et töötate iga kord tõelise puhastusprofessionaalina. Need sobivad ideaalselt väiksematesse kodudesse ja kiireteks koristustöödeks, nagu elutoas või köögis lagunenud puru koristamine. Akutoitega tolmuimeja-harjad on elegantse kujuga ning võimaldavad kvaliteetset prahi imemist ja pühkida ilma pingutamata. Kohandatud neile, kellele meeldib paindlikkus ja kompaktsus.

Loe lähemalt

Üldine tooteinfo: Dreame R20

Kauba ID: 8029245
Kategooria: Varstolmuimejad
Tootja kood: VTV97A
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,41 x 0,36 x 0,5 m, 2 kg
Kaubamärk: Dreame
Tüüp: Juhtmeta tolmuimeja
Värv: Erinevad värvid, Hall
Kaal: 1.67 kg
Niiske puhastus: Ei
Aku pinge: Nenurodyta V
Aku mahutavus: 2900 mAh
Eemaldatav käsipump: Jah
Pesemise funktsioon: Ei
Tööaeg: 90 min
Tolmukogumissüsteemi tüüp: Tolmumahuti
Tolmukogumissüsteemi maht: 0.6 l
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Dreame tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (5)

Dreame R20
4.8

(5 ostja hinnangud)

5 tähte
(4)
4 tähte
(1)
3 tähte
(0)
2 tähte
(0)
1 täht
(0)

100%

seda toodet soovitavad ostjatest

Jäta toote kohta arvustus

Info ja reeglid

Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.

Hinda toodet
Viktorija R.
27.04.2024

Tootega rahul. Lihtsalt soovin, et see oleks võimsam.

Mikhail R.
05.04.2024

See toode vastas ootustele

Iryna T.
23.03.2024

Mulle meeldis väga tolmuimeja mudel. Mulle teenindus meeldis

Mindaugas S.
14.03.2024

Ma valisin pikka aega. Kuid ärge pettuge. Ma ei arvanud, et valgustus led toimib. ma olin skeptiline, kuid see tõesti aitab. Ainult mina sain olla parketiotsiku peal, mitte sellel vaibal.

Vineta I.
24.07.2023

Hea imemine, mugav, palju vahetatavaid päid, lisavalguse võimalus tekitas elevust.

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki