Varstolmuimeja Hoover HF522SFP 011

Täpsustused:
Pesemise funktsioon: Ei
Tööaeg: 45 min
Tolmukogumissüsteemi tüüp: Tolmumahuti
Tolmukogumissüsteemi maht: 0.45 l
Kauba ID: 622827

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Hoover HF522SFP 011

H-FREE 500 PLUS

 

H-FREE 500 PLUS on kompaktne juhtmeta tolmuimeja integreeritud lisaseadmetega, mis on loodud laitmatuks ja lihtsaks puhastamiseks. H-FREE 500 PLUS on vaid 69 cm kõrge, nii et seda saab hoida kõikjal.

 

KÕIGI PINDADE TÄIENDAV HOOLDUS

 

H-FREE 500 PLUS-l on 2 rulli igat tüüpi põrandate jaoks. Intense Floor Roller on mõeldud kõvade pindade ja vaipade puhastamiseks ning Deep Care Roller on mõeldud parkett- või puitpõrandate sügavaks ja õrnaks puhastamiseks.

 

PIKK TÖÖAEG JA LIIKUMISVABADUS

 

H-FREE 500 PLUS liitiumaku töötab mootorita lisaseadmetega automaatrežiimis kuni 45 minutit ja 35 minutit vaikses režiimis koos peamise mootoriga otsikuga

 

EEMALDATAV AKU

 

Akut saab laadida otse tootelt või lihtsalt eemaldada ja laadida eraldi. Aku olekut saab kontrollida tolmuimeja LED-i või aku indikaatori abil, kui seda eraldi laetakse.

 

LIHTNE HARJA PUHASTUS

 

Tänu praktilisele harja vabastussüsteemile saab rulli kiiresti ja lihtsalt eemaldada ilma tööriistadeta. See hõlbustab rullilt tolmu, prahi või keerdunud juuste eemaldamist.

 

MUGAV VERTIKAALNE PARKIMINE

 

Kas soovite telefonile tolmuimejaga vastata? Pole probleemi! Asetage H-FREE 500 lihtsalt vertikaalselt, et saaksite mugavalt liikuda ja kiireid ülesandeid täita. Kui aga jätate tolmuimeja mõneks ajaks järelevalveta, on kõige parem see seinale kinnitada.

 

IDEAALNE LEMMIKLOOMADE OMANIKELE

 

Väikese otsikuga H-LAB FLEX & DEEP PET HAIR on kaasas reguleeritav hari, mis sobib ideaalselt pehme mööbli või treppide puhastamiseks. Sellel on eemaldatav sametrull, mida on lihtne hooldada.

 

SUUREPÄRANE NÄHTAVUS

 

Tolmuimeja H-FREE 500 otsikul on LED-esivalgustus, mis parandab nähtavust pimedates nurkades või mööbli all puhastamisel, et mitte kaotada tolmu kogunemist.

 

PUUTETUNDLIK EKRAAN

 

Intuitiivse LED-ekraani abil on lihtne tolmuimeja võimsust vastavalt oma vajadustele reguleerida. Nii saate valida nelja tolmuimeja töörežiimi vahel: tavaline, turbo, vaikne ja automaatne.

 

RASKE JA LIIKUV

 

H-Lab Flat & Drive otsik võimaldab sujuvat manööverdamist nii mööbli ümber kui ka selle all. Vahetage puhastusnurki randme liigutusega vahemikus 90º kuni 180º, et imeda ka raskesti ligipääsetavaid kohti

 

KOMPAKTNE HOIUSTAMINE

 

H-FREE 500 PLUS on vaid 69 cm kõrge ja seda saab hoida kappides või muudes väikestes ruumides.

 

INTEGREERITUD TARVIKUD

 

H-FREE 500 PLUS komplekt sisaldab sisseehitatud otsikut 2in1 mööbli ja kitsaste pilude jaoks. Düüsi on lihtne paigaldada nii tolmuimeja korpusele kui ka torule, et hõlbustada kõrgete pindade puhastamist. See otsik sobib ideaalselt kõvade pindade ja kangaste jaoks. Integreeritud piluotsik aitab teil jõuda isegi kõige raskematesse kohtadesse.

 

KIIRE LAADIMINE

 

Täielikult laetud aku 2,5 tunniga - lihtsalt ühendage tolmuimeja vooluvõrku või eemaldage aku ja ühendage see vooluvõrku. See võimaldab tolmuimejat laadida sama kiiresti ja mugavalt kui teie telefoni. Aku on varustatud LED-indikaatoriga, mis näitab, millal seda tuleb laadida ja millal see on kasutamiseks valmis.

 

MULJETAVALDAV TULEMUS

 

Direct Impulse mootor on loodud andma võrdset võimsust suure jõudlusega mootorile, mis pöörleb kiirusel 100 000 p/min ja annab 75 AW imemisvõimsust muljetavaldava tolmu ja prahi kogumiseks igat tüüpi põrandatel.

 

LIHTNE JA KIIRE JUHTIMINE

 

Piiramatu juhtmestikuga saate tolmuimejat kasutada kuni 45 minutit. Tänu käepidemel olevatele LED-indikaatoritele saate hõlpsalt kontrollida aku laetuse taset ja filtri seisukorda. 

 

Tehnilised andmed:

 
    • Võimsus (W) 290
 
    • Võimsuse reguleerimise tüüp 2 taset ja turbo
 
    • Pinge (V) 22
 
    • Aku tüüp Li-Ion
 
    • Tööaeg umbes 45 min
 
    • Esmane laadimine 12
 
    • Laadimisaeg (tundi) 2.5
 
    • Laadimisoleku näidik Jah
 
    • LED - aku oleku indikaator Jah
 
    • Eraldussüsteem Ühe tsükloni tehnoloogia
 
    • Filtreerimissüsteem Pestav mikrofilter
 
    • Koti maht (I) 0,45
 
    • Turbo võimsuse suurendamine Jah 
 
    • Vertikaalne hoiukoht Jah
 
    • Nõu lihtne tühjendamine Jah
 
    • Kiire harja eemaldamise süsteem Jah
 
    • Lihtne manööverdussüsteem Jah
 
    • Sõrmedega juhtimine Jah
 
    • Igat tüüpi põrandad Jah
 
    • Pehme käepide Jah
 
    • Sisseehitatud manuaalne seade Jah 
 
    • Toote laius (mm) 252
 
    • Toote kõrgus 1079
 
    • Toote sügavus (mm) 195
 
    • Toote netokaal [kg] 2,2 
 

Komplektis:

 
    • Motoriseeritud hari
 
    • Düüsi LED-valgustus
 
    • Loomade karvade eemaldamise otsik
 
    • Pragude puhastamise seade
 
    • Pikk kitsas otsik
 
    • Kaks ühes otsik tolmu ja mööbli jaoks
 

Rohkem teavet võib leida tootja lehelt

 

Tootja kohta 

 

Hoover on kvaliteetne, kaasaegse disainiga, praktiline ja seda on lihtne kasutada. Hoover tooted on välja töötatud kasutades uusimat tehnoloogiat, et hõlbustada Teie igapäevaseid tegevusi. Lisaks lahendab Hooveri kasutatav tehnoloogia mitte ainult täna tekkinud probleeme, vaid prognoosib ka tulevasi vajadusi. 

Juhtmeta tolmuimeja-harjad - mugavad ja ilma tüütute juhtmeteta. Neid on lihtne kasutada, need on mitmekülgsed ning töötavad tavaliselt kauakestvate ja kiirelt laetavate akudega, mis välistab majas liikumisel ühendamise ja lahtiühendamise vaeva. Juhtmeta tolmuimeja teeb sama tööd, mis juhtmega tolmuimeja – see eemaldab põrandalt ja muudelt pindadelt, näiteks mööblilt, mustuse ja prahi, kuid on tavalisest tolmuimejast tunduvalt kergem ja sellel on ka pühkimisfunktsioon. Ka teised juhtmeta mudelid või tarvikud võivad teie elu oluliselt lihtsamaks teha: harjaga tolmuimejad või väikesed kaasaskantavad tolmuimejad. Väikese kaasaskantava tolmuimejaga jõuad ka maja kaugeimatesse nurkadesse, imed kergesti tööpinnalt prahti või puhastad lihtsalt auto salongi. Need seadmed on ülimalt kompaktsed, sobivad ideaalselt igasse kodu interjööri ja tagavad, et töötate iga kord tõelise puhastusprofessionaalina. Need sobivad ideaalselt väiksematesse kodudesse ja kiireteks koristustöödeks, nagu elutoas või köögis lagunenud puru koristamine. Akutoitega tolmuimeja-harjad on elegantse kujuga ning võimaldavad kvaliteetset prahi imemist ja pühkida ilma pingutamata. Kohandatud neile, kellele meeldib paindlikkus ja kompaktsus.

Üldine tooteinfo: Hoover HF522SFP 011

Kauba ID: 622827
Kategooria: Varstolmuimejad
Tootja kood: HF522SFP 011
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,4 x 0,6 x 0,42 m, 6 kg
Kaubamärk: Hoover
Tüüp: Juhtmeta tolmuimeja
Värv: Must värv, Punane
Kaal: 2.2 kg
HEPA filter: Ne
Mikrofilter: Jah
Niiske puhastus: Ei
Aku pinge: 22 V
Aku mahutavus: -
Eemaldatav käsipump: Jah
Pesemise funktsioon: Ei
Tööaeg: 45 min
Tolmukogumissüsteemi tüüp: Tolmumahuti
Tolmukogumissüsteemi maht: 0.45 l
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Hoover tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (2)

Hoover HF522SFP 011
4.5

(2 ostja hinnangud)

5 tähte
(1)
4 tähte
(1)
3 tähte
(0)
2 tähte
(0)
1 täht
(0)

100%

seda toodet soovitavad ostjatest

Jäta toote kohta arvustus

Info ja reeglid

Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.

Hinda toodet
Mindaugas D.
21.03.2023

See imeb hästi. Võiks olla suurem aku

Siarhei Z.
19.06.2022

Suurepärane kompaktne tolmuimeja!

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki