Loputustabletid Jura 70751

Täpsustused:
Kauba ID: 5354847
0 € tasuta tarne Omniva pakiautomaati
5550
154 /tk

1 tk on jäänud

Lisa korvi
734 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

6. maist

000

Omniva pakiautomaat

7. maist

0 € tasuta tarne sooduskoodiga TARNE424
219

Smartpost pakiautomaat

6. maist

259

Postkontor

7. maist

199

DPD pakiautomaat

7. maist

249

Kuller

7. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Omniva pakiautomaat

7. maist

0 € tasuta tarne sooduskoodiga TARNE424
219

Smartpost pakiautomaat

6. maist

259

Postkontor

7. maist

199

DPD pakiautomaat

7. maist

249

Kuller

7. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Jura 70751

Kasutamine: 12 katlakivi eemaldamise tsükli tabletid. 1. Lahustage ühe anuma (3 tabletti) sisu täielikult näidatud koguses vees (vt kohvimasina kasutusjuhendit). 2. Käivitage katlakivi eemaldamise programm.

JURA katlakivieemaldustabletid, 36 tk

Katlakivi on kõigi kraanivett kasutavate kodumasinate suurim vaenlane. JURA on töötanud välja katlakivieemaldustableti, mis pikendab Sinu kohvimasina eluiga, eemaldades katlakivi, kuid olles samal ajal õrn Sinu masina vastu.

Jura

JURA on 1931. aastal asutatud kohvimasinaid tootev bränd, mis seisab kõrgeima kvaliteedi, ainulaadse disaini, jätkusuutlikkuse ja ammendamatute uuenduslike ideede eest. Tegemist on üle 90 aasta pikkuse, pika ajalooga maailmakuulsa ja ülikõrgelt hinnatud Šveitsi ettevõttega.
JURA eesmärk on arendada tooteid, mis tõstaksid lati kõrgele kohvi kvaliteedi, erinevate joogivalikute, kasutusmugavuse ja originaalse disaini osas. Tooted, mis oleksid aktuaalsed mitte ainult täna ja homme, vaid oleksid jätkusuutlikud ja jääksid samaks mõneks või isegi kümneks aastaks. Just sel põhjusel ei loo JURA kapselkohvimasinaid, mille populaarsus on pigem lühiajaline, vaid alati naturaalse, jahvatatud kohvi masinaid.
Ranged vastupidavustestid on JURA tootearenduse lahutamatu osa. Kohvimasinate kasutusaastaid simuleeritakse JURA laborites kõige raskemates tingimustes. Kvaliteedi tagamise eesmärgil valmistatakse igal aastal umbes JURA müügiesindustes ja kontorites 4 miljonit tassi kohvi mis vajab 30 tonni kohviube, ent keskkonnahoidu silmas pidades taaskäideldakse kohvipaks loodusliku väetisena. 
 

Jura 70751 Jura

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Üldine tooteinfo: Jura 70751

Kauba ID: 5354847
Kategooria: Kohvimasinate tarvikud
Tootja kood: M2575
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,13 x 0,11 x 0,13 m, 0,775 kg
Tüüp: Loputustabletid
Kaubamärk: Jura
Kohvimasina tüüp: Automaatne
Vaade: Jura, automaatne kohvimasinate tarvikud
Maht: -
Kogus: 36 tk
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Jura tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Jura 70751
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki