Elektripliit Amica 6118IED3.475HTaKDp xx

Täpsustused:
Elektripliidi tüüp: Induktsioon
Energiaklass: A
Tootekirjeldus
Kauba ID: 6861717
68700
Lisa korvi
2596 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

28. maist

000

Kuller

29. maist

3299

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kuller

29. maist

3299

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kaitse Sinu tootele

Toote kirjeldus: Amica 6118IED3.475HTaKDp xx

Eraldi seisev induktsioonpliit Amica 6118IED3.475HTaKDp (Xx)

  • Amica BakingPro süsteem – täiuslik küpsetamine ei ole ainult oskuste küsimus, vaid eelkõige korralik ahi. Kambri uus disain tagab täiusliku, ühtlase soojusjaotuse ja stabiilse temperatuuri kogu ahjus. Tänu sellele saate valmistada suure partii küpsetisi, olles kindel, et need pruunistuvad ja küpsevad ühtlaselt. Kamber on ka suurem ja rohkemate küpsetustasemetega, nüüd saad vanasõna mõned praed ühe hoobiga küpsetada! Ka linad on suuremad ning uus ventilaatorikaitse kiirendab soojenemist. BakingPro süsteemiga saate küpsetada rohkem, kiiremini, paremini ja mugavamalt ning teie igapäevased kohustused muutuvad naudinguks!
  • Lahe esikülg (3 klaasi) – Teie või teie lähedased olete kindlasti vähemalt korra end põletanud, puudutades kuuma ahjuklaasi. Koduse Amica köögiga selliseid olukordi ei juhtu. Ahjuuksed on varustatud 3 klaasiga, sisemine on peegeldav klaas, mis peegeldab soojust, vältides välise klaasi ülekuumenemist. Tagage köögis ohutus kõigile leibkonnaliikmetele.
  • Eelsoojendus 3 minutiga. - Säästate aega – ahi saavutab 150 °C kõigest 3 minutiga! Kiiretele või lihtsalt näljastele.
  • PowerBooster – see on palju kiirem küpsetamine ja praadimine kui varem, lihtsalt pange pann valitud põllule, määrake parameetrid ja aktiveerige PowerBoosteri funktsioon, puudutades spetsiaalset andurit. Teie toidud valmivad palju kiiremini! Ja vähem toiduvalmistamist tähendab teie roogades rohkem toitaineid.
  • Teleskoopjuhikud – raske panni eemaldamine või kuuma ahju panemine võib olla keeruline ja ohtlik Ei, kui teil on Amica pliit, mille ahi on varustatud stabiilsete teleskoopjuhikutega. Need tagavad kasutusvabaduse ja suurendavad oluliselt ohutust. Ja tänu vertikaalsele reguleerimisele võimaldavad need ka ahju sisemust vastavalt erinevatele vajadustele kohandada.
  • Ühtlane küpsetamine – kambri uus disain tagab täiusliku ja ühtlase soojusjaotuse, nii et saate valmistada suure portsu küpsetisi 3 tasandil. Ja veenduge, et need pruunistuvad ja küpsevad ühtlaselt.
  • Katalüütiline puhastus – olete ahju küürimisest väsinud? Meil on viis! Amica ahjudel on spetsiaalsed ristkülikukujulised paneelid, mis tänu poorsele kattele tõmbavad mustuseosakesi ligi. Paneelide puhastamiseks seadke ahi üheks tunniks 250 C juurde. See lahendus on puhas nauding ja täielik mugavus.
  • EasyClean kergesti puhastatav email – ahju küürimine on töö, mis sulle kindlasti ei meeldi. Puhastusprotsessi hõlbustamiseks on Amica ahjude sisemused kaetud spetsiaalse EasyClean emailiga, mis on vaba pooridest ja õõnsustest, mis hõlbustavad mustuse ja rasva ladestumist. Edaspidi on ahju puhastamine ülilihtne. Tee oma elu lihtsamaks! Ärge raisake liiga palju aega puhastamiseks! Kuluta seda oma lähedastega või oma huvide arendamisele.
  • Ahju funktsioonide arv: 11 - Kas teile meeldib mugavus ja lahendused, mis muudavad teie elu lihtsamaks? Meil on teile midagi! Tervelt 11 kasulikku funktsiooni, sealhulgas kiirsoojendus ja sulatus. Edaspidi pole probleemiks ahju kiirtempoga soojendamine, grillroa valmistamine või lihaportsjoni sulatamine.
  • Energiaklass: A – Elektriarvete tasumine on tüütu. Teie eelarve ja looduskeskkonna pärast on Amica ahjud varustatud lahendustega, mis tagavad väiksema elektritarbimise ja seega ka väiksemad arved. Amica ahjud on igas mõttes tõhusad!
  • Külgredelid – Amica köögid on eelkõige praktilised lahendused Teie mugavuse tagamiseks. Külgredelid võimaldavad teil linad hõlpsalt ja ohutult välja libiseda ja sisestada. Kas soovite küpsetuskambrit puhastada? Võtke lihtsalt redelid lahti. See on lihtne, kuna need on paigaldatud spetsiaalsetele konksudele. Ja kui arvate, et vajate teleskoopjuhikuid, ostke need ja kinnitage need redelite külge. Elagu mugavus!
  • Sulatamine – imemaitsvad lihapallid. Kuid kõigepealt peate need sulatama. Pole probleemi. Pange need ahju ja lülitage sisse sulatusfunktsioon. Mõne aja pärast saate lihapalle praadida ja nende maitset nautida.
Parameeter Väärtus
Ehitus induktsioon
Jah. keedualadest 4
Kuum õhk jah
Elektrooniline programmeerija jah
ahju funktsioonid - soojendada
- ÖKO
- alla ja üles kuumus
- ventilaator + allaküte + ülesküte
- Kiire eelsoojendus
- sulatamine
- allasoojus + kuum õhk
- kuumus + röster + ventilaator
- super grill
Muud funktsioonid
  • Ahju valgustus
  • Ahju maht: 77l
Energiaklass JA
Värv inox
Kõrgus 85 cm
Laius 60 cm
Sügavus 60 cm

Üldine tooteinfo: Amica 6118IED3.475HTaKDp xx

Kauba ID: 6861717
Kategooria: Elektripliidid
Tootja kood: 6118IED3.475HTaKDp(Xx)
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,7 x 0,62 x 0,98 m, 53,8 kg
Kaubamärk: Amica
Tootja kood: Nenurodyta
Ahju energiakulu tsükli kohta: 0.99
Energiaklass: A
Keedualade arv: 4
Võimsus: -
Värv: MUST
Kõrgus: 85 cm
Laius: 60 cm
Sügavus: 60 cm
Kaal: -
Ahju maht: 77 l
Programmeeritud küpsetusprogammid: -
Juhtimine: Elektrooniline
Valgustus: Jah
Funktsioonid: Alumine + ülemine kuumutus, Grill, Ventilaator
Küpsetusplaadid: 1 tk
Küpsetusrestid: 1 tk
Ahju ukse klaas: 3
Teleskoopsiinid: Jah
Isepuhastusfunktsioon: Nenurodyta
Elektripliidi tüüp: Induktsioon
Vaade: Amica, induktsioon elektripliidid
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Amica tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Amica 6118IED3.475HTaKDp xx
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki