Elektripliit Bosch HLT79Y321U

Täpsustused:
Elektripliidi tüüp: Elekter
Energiaklass: A++
Tootekirjeldus
Kauba ID: 7055002
1 07500

SJH hind

1 48000
-27%

1 tk on jäänud

Lisa korvi
4062 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

6. maist

000

Kuller

7. maist

3299

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kuller

7. maist

3299

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kaitse Sinu tootele

Toote kirjeldus: Bosch HLT79Y321U

• Induction: fast, precise cooking, easy cleaning and low energy consumption.
• CombiZone: More flexibility by combining two cooking zones, for roasters and the like.
• Meat Probe: measures the optimal core temperature of the roast.
• Auto Pilot 30: Perfectly cooks dishes thanks to 30 pre-set automatic programmes.
• LCD-display control, white: easy-to-use thanks to direct access to additional functions, temperature recommendation and temperature indication.

/n

Lihatermomeeter
Pole vahet, kas eelistad rostbiifi vähe-, keskmiselt või läbiküpsetatud kujul – tänu integreeritud lihatermomeetrile saavutad liharoogade puhul alati soovitud valmidusastme, kuna termomeetris olev andur mõõdab pidevalt liha sisetemperatuuri. Lisaks on lihatermomeeter ühendatud ahjuga ja seetõttu ei ole vaja ahju käsitsi reguleerida. Kui saavutatud on soovitud sisetemperatuur, kõlab helimärguanne ja ahi lülitub automaatselt välja. Tulemuseks on pingutuseta valminud täiusliku küpsusastmega liharoog.

3D Hotair
Nüüd saad küpsetada hõrgutisi, näiteks küpsiseid, samal ajal kuni 3 tasandil. 3D Hotairi ventilaator jaotab kuumust kiiresti ja ühtlaselt kogu ahju ulatuses. Lisaks saad küpsetada korraga ka 2 eri rooga, pannes näiteks ahju nii tänaõhtuse lasanje kui ka homse pikniku muffinid, muretsemata, et maitsed omavahel seguneksid.

AutoPilot 30
Kas sooviksid täiuslikke roogasid minimaalse vaevaga? Seda võimaldab AutoPilot 30 ehk 30 eelprogrammeeritud seadistust eri roogadele. Pärast roa ahju panemist vali menüüst sobilik automaatprogramm, sisesta roa kaal ja vajuta alustamisnuppu. Ülejäänu eest kannab hoolt AutoPilot. See valib õige küpsetusrežiimi, temperatuuri ja küpsetusaja ning lülitub ise välja, kui toit on valmis. Nüüd on oivaliste igapäevaroogade valmistamine veelgi lihtsam.

Pürolüütiline isepuhastus
Ahju käsitsi küürimine võib olla väsitav ja ajakulukas. Meie pürolüütilised isepuhastuvad ahjud võimaldavad Sul selle tülika kohustusega lõplikult hüvasti jätta. Vali lihtsalt puhastusfunktsioon ja vajuta alustamisnuppu, misjärel ahi kuumeneb sõltuvalt määrdumisastmest kuni 480 kraadini, põletades ära rasva- ja toidujäägid, ilma et oleks vaja kodukeemiat kasutada. Kui ahi on jahtunud, pühi tuhk kokku ja ongi kõik. Nii on Sul vähem koristamist ja rohkem aega oma hõrgutiste nautimiseks.

Puhastusabi
Kas Sinu ahi on vaid kergelt määrdunud ja sooviksid seda kiiresti puhastada? Selleks pane põhjaplaadile umbes 400 ml vett ja tilk nõudepesuvahendit ning seadista sobiv kuumutusrežiim, temperatuur ja kestus. Keskkonnahoidlik puhastussüsteem pehmendab ahjuseintel olevaid toidujääke, misjärel saad need lihtsalt kiiresti lapiga ära pühkida.

SoftClose
Ahjuuksed töötavad nüüd mugavamalt kui kunagi varem tänu spetsiaalsele summutusmehhanismile, mis takistab ukse pauguga sulgumist. Kui lükkad ust õrnalt, siis see peatub pisut enne sulgumist ning seejärel läheb kinni õrnalt ja vaikselt, tagades nii ahju ja ahjuukse pika eluea.

Teleskoopsiinid 2 tasandil
Meie riiulisüsteem on ohutu ja mugav. Nõusid on palju lihtsam panna tasanditele, mis on varustatud teleskoopsiinidega. Enam ei ole vaja käsi kuuma ahju pista, et toidu valmidusastet kontrollida.

Bosch

"Bränd pole pelgalt aksessuaar, bränd on peamine." - Robert Bosch.
Bosch - loodud kogu eluks.
"Bosch" grupp on juhtiv ülemaailmne tehnoloogia ja teenuste pakkuja. Selles töötab ülemaailmselt 395 000 töötajat (2020. aasta andmed).
Bosch'i tegevus on jaotatud mitmeks ärisektoriks, põhisektor pakub nutikodude jaoks uuenduslikke lahendusi ning pürgib jätkusuutliku, turvalise ja põneva tuleviku poole, tuginedes teadmistele anduritehnoloogia, tarkvara ja teenuste valdkonnas. Boschi kontserni strateegiline eesmärk on elustiili lihtsustamine, kasutades tehisintellekti (AI) sisaldavaid või eraldi välja töötatud tooteid ja lahendusi. Bosch parandab kogu maailmas elukvaliteeti oma innovaatiliste toodete ja teenustega. Lühidalt - Bosch arendab "loodud kogu eluks" tehnoloogiat.
Boschi kasumit kasutatakse heategevusorganisatsioonide kaudu jätkusuutliku ja pikaajalise tuleviku tootmiseks ühiskonnale, keskkonnale ja tulevastele põlvedele. "
 

Bosch HLT79Y321U Bosch

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Üldine tooteinfo: Bosch HLT79Y321U

Kauba ID: 7055002
Kategooria: Elektripliidid
Tootja kood: HLT79Y321U
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,7 x 0,7 x 0,9 m, 50 kg
Kaubamärk: Bosch
Tootja kood: HLT79Y321U
Energiaklass: A++
Keedualade arv: 4
Värv: Valge
Kõrgus: 90 cm
Laius: 60 cm
Sügavus: 60 cm
Ahju maht: 63 l
Lapselukk: Jah
Elektripliidi tüüp: Elekter
Vaade: Bosch, elekter elektripliidid
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Bosch tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Bosch HLT79Y321U
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki