Ahi Amica ED37610B

Täpsustused:
Üldmaht: 77 l
Juhtimine: Mehaaniline, Sensoorne
Energiaklass: A
Tootekirjeldus
Kauba ID: 9498491
43900
Lisa korvi
1659 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

14. maist

000

Kuller

15. maist

2499

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kuller

15. maist

2499

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kaitse Sinu tootele
SOOVITAME

Toote kirjeldus: Amica ED37610B

Täiuslik küpsetamine ei ole ainult oskuste küsimus, vaid eelkõige õige ahju olemasolu. Kambri uus disain tagab täiusliku, ühtlase soojusjaotuse ja stabiilse temperatuuri kogu ahjus. Tänu sellele saate valmistada suure partii küpsetisi, olles kindel, et need pruunistuvad ja küpsevad ühtlaselt. Kamber on ka suurem ja rohkemate küpsetustasemetega, nüüd saad vanasõna mõned praed ühe hoobiga küpsetada! Ka linad on suuremad ning uus ventilaatorikaitse kiirendab soojenemist. BakingPro süsteemiga saate küpsetada rohkem, kiiremini, paremini ja mugavamalt ning teie igapäevased kohustused saavad naudinguks!

Kuidas kavatsete ahju avada, kui hoiate plaati kahe käega? Las see avaneb ise! AMICA teab, millised on tarbijate igapäevased vajadused – nüüd tuleb vaid käepidet kergelt puudutada – mida saab teha isegi küünarnukiga – ja ahjuuks avaneb automaatselt! See on erakordselt mugav ja ainulaadne lahendus – sest AMICA on tõesti kasulik iga päev. Ja nüüd võivad need teie köögis olla!

Ideaalne klassikaliste lahendustega harjunud kasutajatele. Ahju juhite ergonoomiliste nuppudega. Tänu sensorjuhtimisega LED-ekraanile saate juhtida ka küpsetusaega ja määrata ahju väljalülitamise aega.

Parameeter Väärtus
Koguvõimsus 3,6 kW
Mahutavus 77 l
Programmeerija elektrooniline
Kõrgus 59,5 cm
Paigalduslaius 59,5 cm
Sügavus 57,5 cm
Värv must
Kuum õhk jah
Rotary grill jah
Teleskoop jah
Puhastamine katalüüs
Energiaklass JA

Iga kord, kui küpsetate ahjus, ilmuvad ahju seintele, lakke ja ustele rasvapritsmed, lihamahlad ning kõikvõimalik rasv ja mustus. Neid võib pärast küpsetamist olla raske puhastada, nii et vajate väga leeliselist ahjupuhastusvahendit, et teie ahi uuesti särama paneks (või vähemalt vähem määrduks, olenevalt teie ahjupuhastusoskustest). Isepuhastuvad ahjud võitlevad mustusega erinevalt – põletavad neid tulega. Eelkõige kuumutatakse ahju umbes 400–500 ° C-ni, kuumutades praetud toidujääke, kuni need muutuvad tuhaks - seda protsessi nimetatakse pürolüüsiks. Sõltuvalt ahju seadistustest kestab pürolüütiline puhastustsükkel umbes üks kuni kolm tundi. Enamikul mudelitel on mitu puhastustsükli seadet, mille hulgast saate valida olenevalt ahju määrdumisest. Isepuhastuvad ahjud võivad säästa energiat. Kuna need on loodud taluma isepuhastustsükli väga kõrgeid temperatuure, on need väga hästi isoleeritud ja seetõttu tõhusamad kui teised ahjud.

Üldine tooteinfo: Amica ED37610B

Kauba ID: 9498491
Kategooria: Ahjud
Tootja kood: 56933
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,595 x 0,595 x 0,57 m, 33,3 kg
Kaubamärk: Amica
Tootja kood: Nenurodyta
Ahju energiakulu tsükli kohta: 0.99
Ahju energiaklass: A
Iga süvendi energiatõhususe indeks: Nenurodyta
Õõnsuste arv: 1 tk
Ahju tüüp: Elekter
Tarbitav võimsus: 1500 W
Värv: Must värv
Kõrgus: 59.5 cm
Laius: 59.5 cm
Sügavus: 57.5 cm
Taimer: Jah
Ahju ukse klaase: 3 tk
Ahjuvalgustus: Jah
Grilli võimsus: 1.5 kW
Sisemine kate: Katalüütilised seinad
Teleskoopsiinid: Andmed puuduvad
Küpsetusplaadid: 2 tk
Küpsetusgrill: 1 tk
Liha termomeeter: Ei
Isepuhastusfunktsioon: Jah
Jahutusventilaator: Jah
Funktsioonid: 11, Kiire kuumutamine
Üldmaht: 77 l
Juhtimine: Mehaaniline, Sensoorne
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Amica tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Amica ED37610B
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki