Ahi Bosch HBG539EB0

Täpsustused:
Üldmaht: 71 l
Juhtimine: Elektrooniline
Energiaklass: A
Tootekirjeldus
Kauba ID: 6789822
59800
Lisa korvi
2260 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

4. juunist

000

Postkontor

5. juunist

199

Kuller

5. juunist

1799

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

5. juunist

199

Kuller

5. juunist

1799

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kaitse Sinu tootele
SOOVITAME

Toote kirjeldus: Bosch HBG539EB0

AutoPilot 40: iga roog on täiuslik tänu 40 eelseadistatud automaatprogrammile.
AutoPilot 40
„AutoPilot 40“ abil saate küpsetada täiuslikult. Pärast anuma tootesse asetamist seadke ekraanimenüüs vastav automaatprogramm - 40-st. Lihtsalt lisage tassi kaal ja vajutage „Start.“ Seejärel võtab AutoPilot juhtimise üle ja määrab küpsetusrežiimi, temperatuuri ja küpsetusaja. See lülitab programmi isegi välja, kui küpsetusaeg on täis. Kuna mõned AutoPilot nõud nõuavad kaanega ahjunõu kasutamist, jäävad puhtaks ka siseseinad. Toiduvalmistamine ei saaks olla lihtsam.
EcoClean Direct
Energiasäästlik puhastusvahend EcoClean Direct muudab ahju puhastamise lihtsamaks. Mikropeentest keraamilistest kuulidest tagaseina spetsiaalne kate purustab praadimisel või röstimisel tekkivad rasvapritsmed – kogu seadme kasutusea jooksul. Säästate aega ja energiat.
Abi puhastamisel
Teie ahi on veidi määrdunud ja soovite seda kiiresti puhastada? Lihtsalt lisage põhianumasse umbes 400 ml vett ja tilk nõudepesuvahendit, seejärel määrake õige kuumutusrežiim (alumine kuumutus), temperatuur (80°C) ja kestus (4 minutit). Keskkonnasõbralik puhastussüsteem pehmendab küpsenud jääke, nii et saate need lihtsalt ära pühkida, muutes ahju puhastamise kiireks ja lihtsaks.
SoftClose uks
Ahjuuks on nüüd mugavam kui kunagi varem: spetsiaalne summutusmehhanism ei lase ahjuuksel kinni lüüa. Kui uks õrnalt sulgeda, peatub see vahetult enne sulgemist ning sulgub seejärel õrnalt ja vaikselt, tagades ahju ja ahjuukse pika kasutusea.
  • "AutoPilot 40" - 40 automaatset programmi.
  • Automaatne temperatuurisoovitus.
  • Temperatuuri näidud.
  • Puhastatav tagasein.
  • Värviline TFT-ekraan.
  • Juhtimine tekstimenüü abil.
  • Puutetundlik, reljeefsed käepidemed.
  • Elektrooniline kell.
  • Teabe nupp.
  • Kiire kuumutamine.
  • Hingav funktsioon
  • Jääksoojuse indikaator.
  • Integreeritud jahutusventilaator.
  • Automaatne kaitselülitus
  • XXL ahi GranitEmail sisekattega.
  • Ukse välisklaasi maksimaalne temperatuur 40°C, kuumutades 1 tund traditsioonilisel režiimil 180°C
  • "SoftClose" ja "SoftOpen" pehme uste avamine ja sulgemine.
  • Ühetasandilised teleskoopsiinid, millel on "TelescopeStop". 
  • Energiatarbimise klass: A
  • Ahju maht 71 liitrit
  • 13 küpsetamise funktsiooni: 3D kuum õhk, ülemine/alumine kuumutus, kuumaõhugrill, suure pinnaga grill, väikese pinnaga grill, pitsa funktsioon, alumine kuumus, õrn kuum õhk, intensiivne kuumus, madalal temperatuuril küpsetamine, sulatamine, kuumutamine, soojas hoidmine.
  • Temperatuuri seadistamine: 30–275 °C.
  • Komplektis: 1 x emailitud küpsetusplaat, 1 x küpsetusrest, 1 x universaalne plaat
  • Peakaabli pikkus: 120 cm
  • Toiteühendus: 3,6 kW
Tootja kohta:
BOSCH on maailma juhtiv kodumasinate tootja. Ettevõtte strateegiline eesmärk on luua lahendusi digiteeritud elu jaoks ning parandada oma innovaatiliste ja entusiastlike toodete ja teenustega elukvaliteeti kogu maailmas. Ettevõtte tulevase kasvu keskmes on tugevus innovatsioonis. 

Bosch

"Bränd pole pelgalt aksessuaar, bränd on peamine." - Robert Bosch.
Bosch - loodud kogu eluks.
"Bosch" grupp on juhtiv ülemaailmne tehnoloogia ja teenuste pakkuja. Selles töötab ülemaailmselt 395 000 töötajat (2020. aasta andmed).
Bosch'i tegevus on jaotatud mitmeks ärisektoriks, põhisektor pakub nutikodude jaoks uuenduslikke lahendusi ning pürgib jätkusuutliku, turvalise ja põneva tuleviku poole, tuginedes teadmistele anduritehnoloogia, tarkvara ja teenuste valdkonnas. Boschi kontserni strateegiline eesmärk on elustiili lihtsustamine, kasutades tehisintellekti (AI) sisaldavaid või eraldi välja töötatud tooteid ja lahendusi. Bosch parandab kogu maailmas elukvaliteeti oma innovaatiliste toodete ja teenustega. Lühidalt - Bosch arendab "loodud kogu eluks" tehnoloogiat.
Boschi kasumit kasutatakse heategevusorganisatsioonide kaudu jätkusuutliku ja pikaajalise tuleviku tootmiseks ühiskonnale, keskkonnale ja tulevastele põlvedele. "
 

Bosch HBG539EB0 Bosch

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Iga kord, kui küpsetate ahjus, ilmuvad ahju seintele, lakke ja ustele rasvapritsmed, lihamahlad ning kõikvõimalik rasv ja mustus. Neid võib pärast küpsetamist olla raske puhastada, nii et vajate väga leeliselist ahjupuhastusvahendit, et teie ahi uuesti särama paneks (või vähemalt vähem määrduks, olenevalt teie ahjupuhastusoskustest). Isepuhastuvad ahjud võitlevad mustusega erinevalt – põletavad neid tulega. Eelkõige kuumutatakse ahju umbes 400–500 ° C-ni, kuumutades praetud toidujääke, kuni need muutuvad tuhaks - seda protsessi nimetatakse pürolüüsiks. Sõltuvalt ahju seadistustest kestab pürolüütiline puhastustsükkel umbes üks kuni kolm tundi. Enamikul mudelitel on mitu puhastustsükli seadet, mille hulgast saate valida olenevalt ahju määrdumisest. Isepuhastuvad ahjud võivad säästa energiat. Kuna need on loodud taluma isepuhastustsükli väga kõrgeid temperatuure, on need väga hästi isoleeritud ja seetõttu tõhusamad kui teised ahjud.

Loe lähemalt

Üldine tooteinfo: Bosch HBG539EB0

Kauba ID: 6789822
Kategooria: Ahjud
Tootja kood: HBG539EB0
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,68 x 0,66 x 0,665 m, 30 kg
Kaubamärk: Bosch
Tootja kood: -
Ahju energiakulu tsükli kohta: 0.97
Ahju energiaklass: A
Iga süvendi energiatõhususe indeks: 0.81
Õõnsuste arv: 1 tk
Ahju tüüp: Elekter
Tarbitav võimsus: -
Värv: Must värv
Kõrgus: 59.5 cm
Laius: 59.4 cm
Sügavus: 54.8 cm
Kaal: 38.4 kg
Taimer: Jah
Ahju ukse klaase: Pole täpsustatud tk
Ahjuvalgustus: Jah
Sisemine kate: ecoClean
Teleskoopsiinid: Jah
Küpsetusplaadid: 2 tk
Küpsetusgrill: 1 tk
Liha termomeeter: Ei
Isepuhastusfunktsioon: Jah
Jahutusventilaator: Jah
Üldmaht: 71 l
Juhtimine: Elektrooniline
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Bosch tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Bosch HBG539EB0
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki