Ahi Bosch HNG8764C7

Täpsustused:
Üldmaht: 67 l
Juhtimine: Elektrooniline
Energiaklass: Ei
Tootekirjeldus
Kauba ID: 8502196
Ossa! Koguni 100% ostuhinnast saad tagasi Hansarahas!
2 14400
Lisa korvi
8102 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

Teisipäeval, 14. maist

000

Kuller

Kolmapäeval, 15. maist

2499

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kuller

Kolmapäeval, 15. maist

2499

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kaitse Sinu tootele
SOOVITAME

Toote kirjeldus: Bosch HNG8764C7

Väljast krõbe, seest mahlane.

Küpsetamise ajal õigel hetkel rakendatav täpne aurukogus tagab täiusliku tulemuse. Aur hoiab ära toidu kuivamise küpsetamisel, annab krõbeda kooriku ja säilitab sisemise pehmuse. See toiduvalmistamismeetod muudab ka muud toidud, näiteks praetud liha, maitsvamaks ja võimaldab teil oma toitu uuesti soojendada või värskendamiseks küpsetada. Lisage lihtsalt vett reservuaari, mis asub diskreetselt 8. seeria ahjude ülestõstetava juhtpaneeli taga. Täiendavat aurufunktsiooni juhitakse automaatselt. 

Ühtlaselt küpsetatud toit - igal tasemel. 

4D kuuma õhu funktsioon jaotab soojuse ühtlaselt igal tasandil. Nii saavutate täiusliku tulemuse, kui küpsetate sellistes seadmetes. Ja see pole veel kõik: saate küpsetada korraga kõigil neljal tasandil ja valmistada mitu rooga korraga. 

Ükski retsept pole teie ahju jaoks liiga keeruline. 

Osades retseptides pole täpset temperatuuri ja küpsetusaega määratud. Sellistes olukordades on Assist funktsiooniga võimalikud ahju automaatsed seadistused ülimalt kasulikud, tagades täiusliku tulemuse, olenemata sellest, mida te küpsetate. Valige lihtsalt juhtpaneelilt soovitud roog ja teie ahi määrab automaatselt vajaliku kuumutusmeetodi, temperatuuri ja küpsetusaja. Täiuslikkus ühe nupuvajutusega! 

Lihtsalt kasutatav TFT puuteekraan 

Meie intuitiivne juhtratas muudab toiduvalmistamise nauditavaks. Lihtsalt keskel asuvat ratast keerates saate ahju seadistusi hõlpsalt ühe sõrmega reguleerida. Ja teid aitab lai kõrge eraldusvõimega TFT puuteekraan selgete tekstikuvade ja otse valitavate nuppudega. Selged ja teravad pildid ning tekstiline teave juhendavad teid järjekindlalt rakenduse funktsioonide seadistamise igas etapis. Nautige kiiret ja lihtsat juurdepääsu kogu teabele ja juhtimisfunktsioonidele! 

Lõpuks ometi ahi, mis hoiab end puhtana. 

Ahju käsitsi puhastamine võib olla väga tüütu ja aeganõudev ülesanne. Meie uutel ahjudel on isepuhastuv pürolüüsi funktsioon, mis laseb teil selle vaeva igaveseks unustada. Ei mingit mustust teie kätel, ei mingeid kemikaale - lihtsalt käivitage programm ja teie ahi kuumutatakse 480 °C-ni, sõltuvalt mustuse hulgast, et muuta kogu rasv ja toidujäägid tuhaks. Kõik, mida te peate tegema, on mustuse eemaldamine ahju seest. Lõpuks ometi on olemas ahi, mis mitte ainult ei valmista kõige maitsvamaid roogasid, vaid mida on ka lihtne puhtana hoida! 

Toiduvalmistamise näpunäiteid 

Köögis toimuvaga kursis olemine võib olla aeganõudev. Home Connecti abil olete alati uuenduste esirinnas: rakendus annab teile juurdepääsu paljudele toiduvalmistamise tehnikatele- kõik, mida peate tegema, on haarata oma nutitelefon. Kulinaarsete oskuste arendamine pole kunagi varem olnud nii mugav! 

Nutikas ahi, mis küpsetab retsepti järgi. 

Kui proovite uusi retsepte kokaraamatutest, võib see mõnikord olla pettumust valmistav, eriti kui neis ei ole täpset temperatuuri ja küpsetusaega täpsustatud. Home Connect viib teid teadmatusest välja. Võtke lihtsalt oma nutitelefon kätte ja valige soovitud roog Home Connecti rakenduses olevast ulatuslikust retseptikogust ning ahi määrab automaatselt ideaalse kuumutusmeetodi, temperatuuri ja küpsetusaja valitud roa jaoks. Loomulikult saate oma retsepte salvestada ka Home Connecti rakenduses, nii et need on alati käeulatuses. Nüüdsest saate ilma probleemideta valmistada ka kõige keerukamaid retsepte! 

Ahi, mis on saadaval igal ajal - isegi siis, kui te ei ole kodus. 

"Kas ma jätsin ahju kodus sisse?" See on küsimus, mis kummitab sageli paljusid köögientusiaste, kui nad on kodust eemal. Home Connect'iga varustatud ahjud võtavad muretsemise ära ja võimaldavad teil oma päevaga plaanipäraselt edasi minna. Nüüd saate oma ahju olekut kontrollida, selle funktsioone juhtida ja tööd jälgida eemalt oma mobiiltelefoni kaudu igal ajal, kasutades Home Connect rakendust. Tänu pidevale juurdepääsule ahju funktsioonidele saate oma kodust lahkuda rahulikult, teades, et kõik on korras. 

Nutikas klienditugi. 

Ärritud, kui mõni kodumasin ei tööta nii, nagu peaks? Sellistes olukordades tuleb appi kaugdiagnostika meeskond. Lihtsalt helistage Home Connecti vihjeliinile ja korraldage ühendatud seadme kaugdiagnostika seanss internetis. Teie loal võib Boschi klienditeenindus teie seadet eemalt ja turvaliselt kontrollida, tuvastada probleemi ja anda teile nõu, mida teha. Kui see probleemi ei lahenda, võib pöörduda Boschi tehnilise teeninduse spetsialisti poole, kes tuleb teie koju, et probleem koos kõigi vajalike osadega parandada. Nutikas abi, nutikad lahendused – kõik ühe nupuvajutusega. 

Seade, mis kuuletub teie häälele. 

Amazon Alexa tehnoloogia abil saab teie ahju juhtida ka häälega. Uurige, kas Alexa rakendus toetab teie riigis ja keeles konkreetset Home Connect funktsiooni. Aktiveerige funktsioon, et ühendada Amazon Alexa oma koduseadmega.  

Bosch HNG8764C7 tehnilised andmed: 

Ahju tüüp/soojendusviis: 

  • Täiendav auruküttemeetod: regenereerimine, kääritamine
  • Täiendavad mikrolaineahjude kuumutamise meetodid: Mikrolaineahi, combi microwave variable
  • Intelligentne invertertehnoloogia: pikema kasutuse korral väheneb maksimaalne võimsus 600 W-ni
  • Temperatuuri seadistus vahemikus 30 kuni 300
  • Sisemine maht: 67
  • Restid siinidel
  • Riiulitasemete arv: 5
  • Võimalik juurde osta

Disain:

  • Pöördlüliti

Puhastamine:

  • Isepuhastustehnoloogia (pürolüüs)

Mugavus:

  • Elektrooniline juhtimine: IC6_CBO_62
  • Elektrooniline kell
  • Temperatuuri seadistus Temperatuuri näit Kütteseadistus Sabbath function
  • Lihtsalt suletav „softClose“ ahjuuks, soft opening
  • Post käepide
  • Tugisüsteemid: SK
  • Kiire kuumutamine
  • LED-valgustus, LF, ahjuvalgus Comfort (välja lülitatud)
  • veemaht 1 l
  • Tühja veepaagi indikaator
  • Aurugeneraatori asend: Ahju välisosas
  • Integreeritud jahutusventilaator
  • HomeConnect on kasutamiseks valmis, kui see on ühendada Wi-Fi-ga

Lisad:

  • 1 x emailitud küpsetusplaat, 1 x kombineeritud rest, 1 x universaalne küpsetusplaat

  •  

Keskkond ja ohutus:

  • Ukse temperatuur: 30 °C
  • Lastekindel lukk

Tehniline teave:

  • Võrgukaabli pikkus: 120
  • Ühendatud koguvõimsus: 3.6

Mõõdud:

  • Seadme mõõtmed (K x L x S): 595 x 594 x 548
  • Niši mõõdud (K x L x S): 560 x 568 x 568, 595,585 x 550, 560 x 585
  • Seadme paigaldamisel peavad kõik mõõtmed vastama joonisel näidatud mõõtudele.
  • Soovitame valida täiendavaid tooteid SER8-seeriast, et tagada optimaalne ühilduvus teie integreeritud seadmete vahel.

Suurus ja kaal:

  • Sisemuse maht 67
  • Toote mõõdud (mm) 595 x 594 x 548
  • Pinna mõõtmed (mm) 357,0 x 480 x 392,0
  • Paigaldusava suurus mm (K x L x S) 585-595 x 560-568 x 550
  • Netokaal (kg) 50,189 
  • Kaal koos pakendiga 52 kg

Rohkem teavet võib leida tootja lehelt

Tootja kohta: 

BOSCH on maailma juhtiv kodumasinate tootja. Ettevõtte strateegiline eesmärk on luua lahendusi digiteeritud elu jaoks ning parandada oma innovaatiliste ja entusiastlike toodete ja teenustega elukvaliteeti kogu maailmas. Ettevõtte tulevase kasvu keskmes on tugevus innovatsioonis. 

Bosch

"Bränd pole pelgalt aksessuaar, bränd on peamine." - Robert Bosch.
Bosch - loodud kogu eluks.
"Bosch" grupp on juhtiv ülemaailmne tehnoloogia ja teenuste pakkuja. Selles töötab ülemaailmselt 395 000 töötajat (2020. aasta andmed).
Bosch'i tegevus on jaotatud mitmeks ärisektoriks, põhisektor pakub nutikodude jaoks uuenduslikke lahendusi ning pürgib jätkusuutliku, turvalise ja põneva tuleviku poole, tuginedes teadmistele anduritehnoloogia, tarkvara ja teenuste valdkonnas. Boschi kontserni strateegiline eesmärk on elustiili lihtsustamine, kasutades tehisintellekti (AI) sisaldavaid või eraldi välja töötatud tooteid ja lahendusi. Bosch parandab kogu maailmas elukvaliteeti oma innovaatiliste toodete ja teenustega. Lühidalt - Bosch arendab "loodud kogu eluks" tehnoloogiat.
Boschi kasumit kasutatakse heategevusorganisatsioonide kaudu jätkusuutliku ja pikaajalise tuleviku tootmiseks ühiskonnale, keskkonnale ja tulevastele põlvedele. "
 

Bosch HNG8764C7 Bosch

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Iga kord, kui küpsetate ahjus, ilmuvad ahju seintele, lakke ja ustele rasvapritsmed, lihamahlad ning kõikvõimalik rasv ja mustus. Neid võib pärast küpsetamist olla raske puhastada, nii et vajate väga leeliselist ahjupuhastusvahendit, et teie ahi uuesti särama paneks (või vähemalt vähem määrduks, olenevalt teie ahjupuhastusoskustest). Isepuhastuvad ahjud võitlevad mustusega erinevalt – põletavad neid tulega. Eelkõige kuumutatakse ahju umbes 400–500 ° C-ni, kuumutades praetud toidujääke, kuni need muutuvad tuhaks - seda protsessi nimetatakse pürolüüsiks. Sõltuvalt ahju seadistustest kestab pürolüütiline puhastustsükkel umbes üks kuni kolm tundi. Enamikul mudelitel on mitu puhastustsükli seadet, mille hulgast saate valida olenevalt ahju määrdumisest. Isepuhastuvad ahjud võivad säästa energiat. Kuna need on loodud taluma isepuhastustsükli väga kõrgeid temperatuure, on need väga hästi isoleeritud ja seetõttu tõhusamad kui teised ahjud.

Loe lähemalt

Üldine tooteinfo: Bosch HNG8764C7

Kauba ID: 8502196
Kategooria: Ahjud
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,65 x 0,6 x 0,6 m, 55 kg
Kaubamärk: Bosch
Tootja kood: HNG8764C7
Ahju energiakulu tsükli kohta: -
Ahju energiaklass: Ei
Iga süvendi energiatõhususe indeks: -
Õõnsuste arv: 1 tk
Ahju tüüp: Elekter
Tarbitav võimsus: 800 W
Värv: Must värv
Kõrgus: 59.5 cm
Laius: 59.4 cm
Sügavus: 54.8 cm
Kaal: 49.4 kg
Taimer: Jah
Lapselukk: Jah
Ahju ukse klaase: Pole täpsustatud tk
Ahjuvalgustus: LED
Eemaldatav ahjuuks: Ei
Grill: Jah
Grilli võimsus: -
Sisemine kate: Pole täpsustatud
Teleskoopsiinid: Jah
LCD ekraan: Jah
Küpsetusplaadid: 2 tk
Küpsetusgrill: 1 tk
Liha termomeeter: Andmed puuduvad
Alumine küttekeha: Jah
Ülemine ja alumine kuumutus: Jah
Ülemine kuumutus: Ei
Ventilaator: Jah
Isepuhastusfunktsioon: Jah
Konvektsioon: Ei
Jahutusventilaator: Andmed puuduvad
Lisainfo: 1,5 kaabli pikkus
Max. kuumutamistemperatuur (° C): 300
Aurufunktsioon: Jah
Funktsioonid: 18
Tarvikud: 1 iluvõre, 2 küpsetusplaati
Üldmaht: 67 l
Juhtimine: Elektrooniline
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Bosch tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Bosch HNG8764C7
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki