Triikrauad Tefal FV 9835

Täpsustused:
Võimsus: 3000 W
Triikraua tald: Durilium Airglide Autoclean
Kauba ID: 9316546
9580
Lisa korvi
735 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

24. maist

000

Postkontor

27. maist

199

Omniva pakiautomaat

27. maist

219

DPD pakiautomaat

27. maist

249

Smartpost pakiautomaat

27. maist

259

Kuller

27. maist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

27. maist

199

Omniva pakiautomaat

27. maist

219

DPD pakiautomaat

27. maist

249

Smartpost pakiautomaat

27. maist

259

Kuller

27. maist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kaitse Sinu tootele

Toote kirjeldus: Tefal FV 9835

Kõik triikraua tallad pole võrdsed. Tefal loodud Durilium tehnoloogia tagab triikraua parima võimaliku libisemise. Mida parem on triikraua põhi, seda kiirem ja vaevatum on triikimine. Tefal Ultimate Pure Purple aurutriikraual on fantastiline isepuhastuv Durilium AirGlide Autoclean tald koos täiendava pallaadiumi pealiskihiga. Pallaadiumil on katalüütiline omadus, mis ei lase kangakiududel põhja külge kleepuda. See vähendab oluliselt aluse puhastamise vajadust. Durilium alus on ka väga kriimustuskindel, isegi raskete kohtade, näiteks tõmblukkude silumisel. Seetõttu püsib triikraua Durilium alus kasutuskõlblik palju kauem. Lisaks võimaldab Durilium tehnoloogia auru optimaalset jaotamist kogu aluspinnale. Erinevalt enamikust konkureerivatest toodetest pihustatakse auru talla otsast, külgedelt ja keskelt – isegi igast selle auruaugust –, et kangas oleks ühtlaselt ja tõhusalt niisutatud, muutes triikimise lihtsamaks.

Tugev ja ühtlane auruvool eemaldab kortsud kiiremini. Tefal Ultimate Pure Purple aurutriikraua võimsus on 3000 W, nii et triikraud kuumeneb kiiresti ja aurutab kangast tõhusalt. Selle pidev auruväljund kuni 55 g/min tagab optimaalse ja ühtlase aurukoguse kortsude kiireks ja tõhusaks silumiseks. Lisaauru kogus on 240 g/min, tänu millele tungib aur sügavale kangasse ja eemaldab ka kõige tõrksamad kortsud ka kõige paksematelt kangastelt. Triikraual on ka vertikaalne aur, mis võimaldab vaevata ja kiiresti elustada või triikida näiteks riidepuul olevaid riideid, väikseid jopesid või õrnu kangaid. Tefal Ultimate Pure Purple aurutriikraua automaatne aurufunktsioon valib just õige aurukoguse – tuleb valida vaid temperatuur vastavalt tekstiili tüübile ja triikraud teeb ülejäänu. Triikraua nutikas automaatne väljalülitamine suurendab ohutust, kuna triikraud ei saa kogemata unustada soojenemist. Kui triikrauda ei kasutata vertikaalses asendis, lülitub toide välja 8 minuti pärast. Kui triikrauda ei kasutata horisontaalses asendis, lülitub toide välja juba 30 sekundi pärast. Suur 350 ml veepaak muudab triikimise lihtsamaks, kuna seda ei pea nii sageli uuesti täitma, nii et saate ühe hooga rohkem riideid triikida. See triikraud on parim partner, kui soovite kiiresti triikida suures koguses tekstiili. Triikraual on tilgalukk, mis ei lase veel välja lekkida ja triikimisel tekstiilile veeplekke tekitada.

Aurutriikraual „Ultimate Pure Purple“ on ainulaadne „Tefal“ patenteeritud uuendus – eemaldatav mikrofiltriga settekoguja. Mikrofiltrisse jäävad kuni 0,2 mm suurused lubjaosakesed, tänu millele on kangasse surutud aur täiesti lubjavaba. Mikrofiltriga katlakivikoguja hoiab seega ära katlakiviplekkide tekkimise kangale ning tagab aurutriikraua pika kasutusea. Seda on ka väga lihtne puhastada.

  • Võimsus: 3000 W
  • Pidev auruvool: 55 g/min
  • Täiendav auruväljund: 240 g/min
  • Automaatne väljalülitus
  • Toitejuhtme pikkus 2,5 m
  • Mõõdud (PxLxK): 316 x 151 x 163 mm
  • Valmistatud Prantsusmaal.

Tefal on olnud Prantsuse köögitarvete tootja juba 60 aastat. Ühe ülemaailmse toidutootmisturu, Groupe SEB, absoluutse liidrina on ettevõte üks tuntumaid köögiseadmete brände.
Nime „Tefal” valmistamisel kasutati sõnade „Teflon” ja „alumiinium” esimesi silpe, mis on kaubamärgi eristav tunnus. Mittekleepuvad pannid ja potid on saanud Tefali visiitkaardiks, kuid täna on ettevõtte valik palju laiem. Tefal toodab laias valikus elektriseadmeid, alates veekeetjatest ja blenderitest kuni tolmuimejateni.
Vaatamata Tefali suurele ülemaailmsele edule keerlevad ettevõtte väärtused endiselt  peresõbralikkuse tagamise ümber. Brändi asutaja, prantsuse insener Marc Gregoire'i jaoks tekkis idee luua esimene mittenakkuv pann köögis oma naist jälgides. Ehkki Tefali innovatsiooni- ja inseneridivisjonis töötab praegu oluliselt rohkem inimesi, on neil kõigil sama eesmärk pakkuda klientidele lihtsaid, tõhusaid tooteid, et neil oleks rohkem aega perega veetmiseks. 

Tefal FV 9835

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Üldine tooteinfo: Tefal FV 9835

Kauba ID: 9316546
Kategooria: Triikrauad
Tootja kood: FV9835E0
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,17 x 0,33 x 0,2 m, 2,11 kg
Kaubamärk: Tefal
Tüüp: Triikrauad
Värv: Lilla, Must
Isepuhastus: Jah
Vertikaalne aur: Jah
Automaatne väljalülitus: Jah
Veepagi maht: 350 ml
Võimsus: 3000 W
Triikraua tald: Durilium Airglide Autoclean
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Tefal tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Tefal FV 9835
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki