Lastevoodi 3in1 Lionelo Malin, hall

Täpsustused:
Lapse kaal kuni: 9 kg
Kauba ID: 7258975
8970

SJH hind

9999
-10%
Lisa korvi
937 / kuus
Sinu linn

Telli täna kuni 19:00


Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

HOMME, 2. maist

000

Kuller

Esmaspäeval, 6. maist

3299

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kuller

Esmaspäeval, 6. maist

3299

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Lastevoodi 3in1 Lionelo Malin, hall

Alati koos vanematega
Lionelo Malin on märkamatu toode, mis on tõeliseks toeks vastsündinute ja vanemate laste vanematele. Kuna toode on kerge ja väike, saate seda lihtsalt liigutada nii, et see oleks otse teie kõrval - magamistoas, elutoas või terrassil. Mobiilne struktuur töötab hästi mitte ainult kodus, vaid ka reisides, laiendades tavavoodi funktsioone. Patenteeritud kiikumise süsteem on ainulaadne. Imikud armastavad seda ja vanemad hindavad seda. Malin sobib vastsündinutele ja kuni 9 kg kaaluvatele lastele või kuni laps saab ise istuda.
Turvaline struktuur
Korralik tugev 3-kihiline madrats toetab last turvalises tasases asendis. Kuna seda saab viltu tõsta, on see suureks abiks vanematele ja beebidele, kui nad röhitsevad või põevad ülemiste hingamisteede põletikku. Tänu oma stabiilsele konstruktsioonile asendab toode suurepäraselt traditsioonilist võrevoodit vastavalt standarditele EN 1130 ja EN 16890.
Mugav, avar ja hubane
Pehmest kangast seinad, mille külgedel on võrk, katavad last, pakkudes mugavustunnet ja korralikku õhuringlust. Hälli tuleb vaid õrnalt puudutada, et seda rütmiliselt kiigutada ja beebile on meeles ajad, mil ta veel ema kõhus oli. Hälli peatamiseks ja stabiliseerimiseks saate kasutada väikest ja mugavat hooba. See võimaldab teil funktsioone muuta, kui laps on hällis sees.
Kompaktne struktuur
Võrevoodi sobib ideaalselt koos reisimiseks. Koos madratsiga mahub toode komplekti kuuluvasse käepidemega mugavasse kotti. Lihtne paigaldussüsteem ilma tööriistadeta ja klõpsjalaga võimaldab kiiret kokku- ja lahtivoltimist. Hälli katet ja madratsi katet saab eemaldada ja pesta, et need püsiksid kaua puhtad ja värsked.
Lionelo Malini hall betoon – kolm ühes häll
Spetsifikatsioonid
  • Vanusepiirangud - 0-6 kuud
  • Maksimaalne lapse kaal – 9 kg
  • Mõõdud - 91 x 60 x 74 cm
  • Materjal - teras, polüester

Lionelo

Öelge Lionelo kaubamärgile "Tere!". See on bränd, kes on sündinud soovist aidata ja hoolitseda meie planeedi väikeste elanike eest. Lionelo loob tooteid vastsündinutele ja lastele ning nende tooteid müüakse kogu Euroopas.

Nagu asutajad ise räägivad, valitakse nende toodete kujundus ja materjalid ülima hoolikusega, seda teevad ainult parimad spetsialistid, kes tunnevad oma tööd. "Valime tooraineid vastutustundlikult ja teadlikult ning teeme kõik endast oleneva, et meid ümbritsevaid inimesi rõõmustada," teatas ettevõte. Kõik Lionelo poolt välja töötatud ja turule toodud tooted on toodetud kasutades kaasaegset tehnoloogiat - ning mis kõige tähtsam - järgitakse maksimaalseid ohutusstandardeid.

Lionelo pöörab erilist tähelepanu oma klientidele ja nende arvamustele. "Kõik, kes kasvatavad lapsi, on meie toodete peegliks ja meie eesmärk on olla võimeline looma tooteid, mis annavad kõikidele kasutajatele lisandväärtust, oleksid funktsionaalsed, kasulikud ning loomulikult ohutud ja mugavad," ütlevad asutajad. Lionelo tooted on loodud igapäevaseks kasutamiseks, et hoida lapsi ja nende vanemaid õnnelikena ning et nad sooviksid jääda Lionelo truudeks klientideks.

Lastevoodi 3in1 Lionelo Malin, hall Lionelo

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Üldine tooteinfo: Lastevoodi 3in1 Lionelo Malin, hall

Kauba ID: 7258975
Kategooria: Reisivoodid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 1 x 0,8 x 0,9 m, 7 kg
Tüüp: Voodid - Hällid
Vaade: Lionelo, voodid - hällid reisivoodid
Kaubamärk: Lionelo
Lapse kaal kuni: 9 kg
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Lionelo tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Lastevoodi 3in1 Lionelo Malin, hall
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki