10274 LEGO® Icons Ghostbusters ECTO-1

Täpsustused:
Soovitatav vanus alates: 18 a.
Tüüp: Konstruktorid
Huvid: Autod
Kauba ID: 2318553
0 € tasuta tarne Omniva pakiautomaati
23100

SJH hind

23999

On jäänud vähem kui 5 tk

Lisa korvi
873 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

Reedel, 3. maist

000

Omniva pakiautomaat

6. maist

0 € tasuta tarne sooduskoodiga TARNE424
219

Postkontor

6. maist

199

DPD pakiautomaat

6. maist

249

Smartpost pakiautomaat

6. maist

259

Kuller

6. maist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Omniva pakiautomaat

6. maist

0 € tasuta tarne sooduskoodiga TARNE424
219

Postkontor

6. maist

199

DPD pakiautomaat

6. maist

249

Smartpost pakiautomaat

6. maist

259

Kuller

6. maist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: 10274 LEGO® Icons Ghostbusters ECTO-1

Mida kavatsete ehitada? ECTO-1!

Vabanege rutiinist ehitatava Ghostbusters™ ECTO-1 auto LEGO® klotsi versiooniga (ektoplasma ei kuulu komplekti).

Valmistuge prootonist seljakoti õlgadele panemiseks selle LEGO® klotsidest Ghostbusters ™ ECTO-1 automudeliga. See vahetu LEGO mudel on nii detailide rikas, et seda ehitavad meelsasti peale "Kummituste jahimeeste" ja LEGO klotside fännid ka need, kes otsivad uut vaba aja veetmise projekti. Valmis ECTO-1 mudelist saab suurepäraseks kaunistuseks teie kodus või kontoris.

Kui olete Ghostbusters™ fänn, on meil midagi just teile - LEGO® Ghostbusters ECTO-1! Ohjeldage igapäevaelu stressi ja nautige kvaliteetset vaba aega, ehitades „Tondipüüdjate“ filmidest tuttava ümberkujundatud kiirabiauto 1959 Cadillac Miller-Meteori LEGO versiooni. Kohutavalt ilusad detailid See ECTO-1 mudel põhineb filmil „Tondipüüdjad: Pärand“ versioonil ning sisaldab töötavat roolisüsteemi, salaluuki, kummituslõksu, väljaulatuvat tagumist laskuriistet, prootonkahurit ning originaalauto lahedaid detaile, näiteks kuulsat „Tondipüüdjate“ logo. Ehitusprojekt teile Selle ehitatava automudeli nautimiseks pole vaja LEGO komplektide kollektsiooni. Vajate vaid lihtsalt vaba ruumi laual ja taustal võiks mängida ka mõni „Tondipüüdjate“ teemaline lugu. See LEGO autokomplekt on osa inspireerivatest LEGO ehituskomplektidest täiskasvanutele, kes hindavad suurepärast disaini. Lisaks on see ka suurepärane „Tondipüüdjate“ teemaline kingitus endale või mõnele tuttavale mudeautoehitajale, kes otsib järgmist ehitusprojekti.

• See eksklusiivne ECTO-1 ehituskomplekt LEGO® klotside ja filmi Ghostbusters™ fännidele, kes soovivad ehitada järgmist mudelautot või lihtsalt lõõgastuda kaasahaarava hobiprojekti seltsis.
• See ei ole Ghostbusters™ mänguasi. See on täiskasvanutele mõeldud autokomplekt, mis sisaldab töötavat roolisüsteemi, kummituslõksuga salaluuki, väljaulatuvat laskuriistet, lisaks liigutatavat kummitusdetektorit ja muid paranormaalseid tuvastusseadmeid.
• Tänu sellistele osadele nagu kumer esiklaasi, moodulitest rooli ja Ghostbusters™ kaunistusega klotsid, näeb see autentse disainiga komplekt teie kodus või kontoris suurepärane välja.
• See ECTO-1 mudelauto sobib hästi nii Ghostbusters™ fännidele kui ka LEGO® armastajatele, pakkudes täiskasvanutele tundideks naudingut ja põnevat ehituselamust. Suurepärane kingitus neile, kes armastavad ehitada mudelautosid.
• 22,5 cm kõrge, 47 cm pikk ja 16,5 cm lai ECTO-1 on täis detaile, mida saate uhkusega näidata.
• Selle mudeli nautimiseks pole vaja patareisid - selle paneb tööle ektoplasma (kõigest nali).
• Lisaks samm-sammult mudeli ehitusjuhendile sisaldavad diivanilaua stiilis juhised kujundusdetaile ja ECTO-1 lugu (ainult inglise keeles. Teistes keeltes brošüüri saad alla laadida lehelt LEGO.com/ecto-1-book).
• See - osa inspireerivatest LEGO® ehituskomplektidest täiskasvanutele, LEGO ehituse fännidele ja modelleerijatele, kellele meeldivad kaunis disain ja elegantsed LEGO mudelid.
• Kõik LEGO® klotsid ja varuosad vastavad tööstuse kõrgeimatele standarditele - püsiv kvaliteet, kokkusobivus ning hõlbus ühendamine ja eraldamine - alates 1958. aastast.
• LEGO® klotse ja osi kontrollitakse hoolikalt, veendumaks, et iga ehituskomplekt vastab kõrgetele ohutus- ja kvaliteedistandarditele ning võite olla kindel, et seda mudelit on loodud pikka aega.

Muud omadused:

  • Pusletükkide arv: 2352
  • Kood, seeria: 10274 LEGO® Icons
  • Soovitatav vanus: alates 18 aastat.

Taani LEGO® asutaja Ole Kirkas Christiansen aastal 1932. Esialgu asutati puidust mänguasjade ettevõte Legendaarseid LEGO® klotse hakati tootma aastal 1958. jaanuarist.
Vaatamata auväärse vanusele ei ole kuju ja disaini muutunud. Viiekümnendate LEGO® koltsid saab ühendada tänapäevastega. Peagi Christianseni loodud LEGO® klotsid said üle maailma kõige populaarsemateks mänguasjadeks. Maailmas töötab 4 Legolandi ja klotse valmistatakse Taanis, Tšehhi Vabariigis ja Mehhikos.
Müümata klotsid ettevõte tavaliselt eemaldab müügist, väidetavalt vaid 1% ei taaskasutata. Praegu toodetakse üle 2400 erineva LEGO® klotsi.

10274 LEGO® Icons Ghostbusters ECTO-1

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Hoiatus!

Kui mänguasjal on väikesed osad, ei sobi see alla 3-aastastele lastele. Olge ettevaatlik väikeste osadega, mis võivad eralduda või murduda, kuna laps võib lämbuda või selle sisse hingata! Kõik pakkematerjalid ja mänguasja osad ei ole mänguasja osa, mistõttu tuleb need enne mänguasja lapsele andmist eemaldada. Kasutada täiskasvanu järelevalve all.

Üldine tooteinfo: 10274 LEGO® Icons Ghostbusters ECTO-1

Kauba ID: 2318553
Kategooria: Klotsid ja konstruktorid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,5 x 0,2 x 0,3 m, 2,3 kg
Lego seeria: ICONS
Vaade: LEGO®, icons klotsid ja konstruktorid
Vajaminevad patareid: Ei
Vajaminevad patareid: Täpsustamata
Nutiseade: Ei
Kaubamärk: LEGO®
Soovitatav vanus alates: 18 a.
Tüüp: Konstruktorid
Huvid: Autod
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik LEGO® tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.


Tihti ostetakse koos
Komplekti hind
67300
Lisa korvi

Hinnangud ja arvustused (7)

10274 LEGO® Icons Ghostbusters ECTO-1
5

(7 ostja hinnangud)

5 tähte
(7)
4 tähte
(0)
3 tähte
(0)
2 tähte
(0)
1 täht
(0)

100%

seda toodet soovitavad ostjatest

Jäta toote kohta arvustus

Info ja reeglid

Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.

Hinda toodet
Milvi R.
09.12.2023

Kingitus tegi lapse väga rõõmsaks

Vladas J.
27.11.2023

Kõik on super, pakend on korras, töötab jne...

Tatjana K.
29.05.2023

Kast oli rebenenud ja teibiga mähitud.

Pavel T.
30.11.2021

Lahe komplekt. pidin ostma. Film lapsepõlvest.

Viktoria R.
08.10.2021

Pakitud tsellofaani! Legokarp tuleb piparmündiga! Ärge kasutage ega kinkige kortsunud karbis toodet.Lapsele on kahju kinkida. Soovitan müüjal pakkida kaup kindlamalt suurde plommidega karpi. Ostsin, maksin ja Lego karp oli kortsus. Pettunud!

Janek M.
22.05.2021

Hea hind ja kiire tarne. Kahju, et kaup24 pakendamine nii halb on.

Henrikas S.
02.05.2021

Super komplekt väga hea hinnaga. Ootan huviga vaba hetke kokkupanekut. Pakendamine võiks paraneda.

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki