10280 LEGO® Creator Expert Lillekimp

Täpsustused:
Soovitatav vanus alates: 18 a.
Tüüp: Konstruktorid
Huvid: Lilled
Kauba ID: 383662

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: 10280 LEGO® Creator Expert Lillekimp

Vaadake, kuidas loovus õitseb.

Hellitage või rõõmustage oma lähedast LEGO® lillekimbuga. See ainulaadne kingitus on lõbus loominguline projekt ja suurepärane kaunistus.

Üllatage sõpra või lähedast kauni ja väga eksklusiivse lillekimbuga. See LEGO® lillekimp paistab silma paljude ilusate ja värviliste õitega, mis kõik on nutikalt konstrueeritud LEGO osadest. Lillevarred on reguleeritavad, nii et kompositsiooni on lihtne kohandada mis tahes vaasiga. Olge selle keskendumist vajava projektiga loov ja lõbutsege silmale meeldiva kaunistuse ehitamisel.

Lillede kinkimine ja vastuvõtmine on suur rõõm. Kui otsite eksklusiivset lillekinki, on LEGO® lillekimp (10280) inspireeriv valik. Ükskõik, kas tervitate lähedast või otsite uut loomingulist projekti, see ehitatav lillekimpude mustrite komplekt võimaldab lõõgastuda, puhata ja luua midagi imelist. Muljetavaldav lillekaunistus toob rõõmu ja värvi igasse ruumi. Reguleeritavad varred võimaldavad kompositsiooni hõlpsasti kohandada mis tahes vaasi või anumaga. Kujundage lilli nagu proff. Iga kimbu detail on valmistatud LEGO komponentidest - kõik on kohandatud ainulaadse kaunistuse loomiseks. Enamikul lilledel on painduvad kroonlehed, nii et saate erinevaid kompositsioone luua. Lillede kõrguse ja kuju muutmiseks eemaldage varred ja ühendage need. See komplekt on osa LEGO täiskasvanute botaanikakollektsioonist ja koosneb mitmest taimsest plastikust valmistatud esemest, mis on valmistatud säästvalt kasvatatud suhkruroost.

• LEGO® Lillekimbu (10280) ehituskomplekt saab olema ainulaadne kingitus või kogumisprojekt, luues kauni lillemustri, mis on konstrueeritud ainuüksi LEGO osadest. Pange tähele, et vaas ei ole hinna sees.
• See lillekimp - erksate värvide ja ilmekate kujunditega kaunistus, mis on inspireeritud tõelistest lilledest nagu roosid, kroonlehed, moonid, astrid, päevalilled ja kõrrelised.
• Laske oma fantaasial lennata kohandatavate elementidega. Paigutage kroonlehed ja lehed, seejärel muutke varte pikkust, et luua kodus hämmastavaid tooteid.
• Kas otsite kingitusi sünnipäevadeks, tähtpäevadeks või erilisteks puhkudeks? LEGO® Lillekimpude komplektist saab eriline ja ebatavaline kingitus sõpradele, lähedastele või endale kogu aasta vältel.
• Varred on erineva pikkusega. Suuruse võrdlemiseks on sirged varred 36 cm kõrged.
• See esimene LEGO® Lillekimp sisaldab uusi värve ja kujundeid, mis köidavad LEGO fänne.
• Lilled on ehitatud enam kui 17 ebatavalisest LEGO® elemendist, millel on ehtsad kroonlehtede vormid ja värvid, et tekitada ootamatu kaunistus, mis kindlasti sunnib ümbritsevaid inimesi lähemalt vaatama.
• LEGO® Lillekimp on osa LEGO botaanika kollektsioonist. See uuenduslik kollektsioon koosneb mitmest taimeplastist valmistatud esemest, mis on valmistatud säästvalt kasvatatud suhkruroost.
• LEGO® komponendid vastavad rangetele tööstusharu standarditele, tagades püsiva kvaliteedi, ühilduvuse ning lihtsa ühendamise ja eraldamise alates 1958. aastast.
• LEGO® komponendid visatakse, kuumutatakse, purustatakse, pööratakse ja analüüsitakse, et tagada nende täitmine kõrgete ülemaailmsete ohutusstandarditega.

Muud omadused: 

  • Kood, seeria: 10280 LEGO® Creator Expert;
  • Pusletükkide arv: 756
  • Soovitatav vanus: alates 18 aastat.

Taani LEGO® asutaja Ole Kirkas Christiansen aastal 1932. Esialgu asutati puidust mänguasjade ettevõte Legendaarseid LEGO® klotse hakati tootma aastal 1958. jaanuarist.
Vaatamata auväärse vanusele ei ole kuju ja disaini muutunud. Viiekümnendate LEGO® koltsid saab ühendada tänapäevastega. Peagi Christianseni loodud LEGO® klotsid said üle maailma kõige populaarsemateks mänguasjadeks. Maailmas töötab 4 Legolandi ja klotse valmistatakse Taanis, Tšehhi Vabariigis ja Mehhikos.
Müümata klotsid ettevõte tavaliselt eemaldab müügist, väidetavalt vaid 1% ei taaskasutata. Praegu toodetakse üle 2400 erineva LEGO® klotsi.

10280 LEGO® Creator Expert Lillekimp

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Hoiatus!

Kui mänguasjal on väikesed osad, ei sobi see alla 3-aastastele lastele. Olge ettevaatlik väikeste osadega, mis võivad eralduda või murduda, kuna laps võib lämbuda või selle sisse hingata! Kõik pakkematerjalid ja mänguasja osad ei ole mänguasja osa, mistõttu tuleb need enne mänguasja lapsele andmist eemaldada. Kasutada täiskasvanu järelevalve all.

Üldine tooteinfo: 10280 LEGO® Creator Expert Lillekimp

Kauba ID: 383662
Kategooria: Klotsid ja konstruktorid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,2 x 0,15 x 0,3 m, 1 kg
Lego seeria: CREATOR EXPERT
Vaade: LEGO®, creator expert klotsid ja konstruktorid
Vajaminevad patareid: Ei
Vajaminevad patareid: Täpsustamata
Nutiseade: Ei
Kaubamärk: LEGO®
Soovitatav vanus alates: 18 a.
Tüüp: Konstruktorid
Huvid: Lilled
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik LEGO® tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (26)

10280 LEGO® Creator Expert Lillekimp
5

(26 ostja hinnangud)

5 tähte
(26)
4 tähte
(0)
3 tähte
(0)
2 tähte
(0)
1 täht
(0)

100%

seda toodet soovitavad ostjatest

Jäta toote kohta arvustus

Info ja reeglid

Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.

Hinda toodet
Kirils D.
11.03.2024

Väga kiire tarne!!!

Deividas M.
21.02.2024

Suurepärane kingitus lillesõpradele

Kārlis K.
16.02.2024

Väga kiire tarne

Kaspars V.
13.02.2024

Parim hind, mille leiate ja kohaletoimetamine järgmisel päeval

Natalija Š.
23.01.2024

hea mäng täiskasvanutele

Svetlana A.
27.11.2023

Tootel pole viga. Väga hästi pakitud

Iveta J.
23.11.2023

Kaup toimetati kiiresti kohale.

Genovaitė L.
18.09.2023

Suurepärane konstruktor.

Erikas A.
10.09.2023

Väga ilus ja huvitav

Patricija M.
13.08.2023

Sobib väga hästi kingituseks, kohaletoimetamine kiire.

Rohkem arvustusi

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki