10985 LEGO® DUPLO Town Tuulegeneraator ja elektriauto

Täpsustused:
Soovitatav vanus alates: 2 a.
Tüüp: Konstruktorid
Huvid: Autod
Kauba ID: 6885137
720

SJH hind

999
-27%
Lisa korvi
Sinu linn

Telli täna kuni 19:00


Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

HOMME, 5. maist

000

Postkontor

Esmaspäeval, 6. maist

199

Omniva pakiautomaat

Esmaspäeval, 6. maist

219

DPD pakiautomaat

Esmaspäeval, 6. maist

249

Kuller

Esmaspäeval, 6. maist

399

Smartpost pakiautomaat

Teisipäeval, 7. maist

259

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

Teisipäeval, 7. maist

199

Omniva pakiautomaat

Teisipäeval, 7. maist

219

DPD pakiautomaat

Teisipäeval, 7. maist

249

Smartpost pakiautomaat

Teisipäeval, 7. maist

259

Kuller

Teisipäeval, 7. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: 10985 LEGO® DUPLO Town Tuulegeneraator ja elektriauto

LEGO® DUPLO® Town tuulegeneraator ja elektriauto 10985 ehituskomplekt (16 tk)

Tutvustage eelkooliealistele lastele jätkusuutliku eluviisi maailma selle hariva mänguasjaga, mis sisaldab laadimisjaama, autot ja 2 figuuri.

Rohelise energia mängukomplekt algajale mehaanikule

LEGO® DUPLO® Town Wind Turbine (10985) komplekt täidab teie väikese mänguaja leidlikkuse ja lõbuga See soodne mängukomplekt, mis sisaldab laadimisjaama turbiiniga, elektriautot, mänguasja mutrivõtit ning inseneri- ja oravafiguuri, julgustab lapsi alates 2. eluaastast tegelikku rollimängu mängima ning õppima säästvat eluviisi lihtsal ja arusaadaval viisil.

Loominguline mäng uudishimulikele lastele
Komplekt on täis tegevusi, mis hoiavad väikeste laste huvi alates 2. eluaastast. Nad saavad elektrienergia saamiseks keerata turbiini ja seejärel ühendada auto laadimisjaamaga. Neile meeldib mängida mehaanikut, kes parandab autot või turbiini. Kui ta abi vajab, võib vahva oravake talle mutrivõtme ulatada.

Lõbusad mänguasjad vestluse innustamiseks
LEGO DUPLO mänguasjad on suurepärane võimalus aidata lastel kujutlusvõimelise mängu kaudu ümbritsevat maailma avastada ning võimaldavad vanematel ja nende lastel koos lõbusale avastamisretkele minna.

Aita oma väikesel autofännil uurida puhast ja rohelist maailma selle elektriauto laadimise mängukomplektiga. See mitmekülgne, praktiline mänguasi õpetab väikestele, kuidas autosid laetakse alternatiivsete energiaallikate abil. Lapsed laadivad oma autot, ühendades selle laadimisjaamaga ja keerates tuulegeneraatorit, mis toodab elektrit. See on suurepärane võimalus väikeste ehitajate kujutlusvõime äratamiseks.

- Lõbus mänguasi väikestele mehaanikutele. LEGO® DUPLO® Town Wind Turbine (10985) on värviline kingitus, mis annab väikestele autofännidele alates 2. eluaastast võimaluse mängida keskkonnasõbraliku transpordi ja jätkusuutliku eluviisi maailmas.

• Palju võimalusi mängida. Mänguautoga elektriauto, laadimisjaam koos pöörleva tuuleturbiiniga, mehaaniku ja orava figuurid, mutrivõtme ja lillega.

- Avastamisrõõm. See õpetlik mänguasi aitab koolieelikutel mõista, kuidas puhast energiat toodetakse, keerates turbiini ja ühendades auto laadimisjaamaga

- LEGO® DUPLO® kingitus väikelastele. See üle 2-aastastele autohuvilistele mõeldud kingitus võimaldab ka vanematel lõbusalt kaasa lüüa ja aidata oma väikestel lapsi ümbritsevat maailma avastada.

• Mõõtmed. Laadimisjaama kõrgus on 17 cm, laius 21 cm ja sügavus 20 cm.

• Samm-sammult juhised. Komplektiga on kaasas selged illustreeritud juhised ja LEGO® Builderi rakendusest on olemas digitaalne versioon, nii et igaüks saab LEGO klotsidega hõlpsasti ehitada.

• Mängides õppimine. LEGO® DUPLO® mängukomplektid on asjatundlikult kujundatud ja varustatud geniaalsete funktsioonidega, mis soodustavad piiramatut harivat mängu, mida vanemad saavad oma lastega jagada.

• Kvaliteet garanteeritud. LEGO® DUPLO® mängukomplektid vastavad valdkonna kõrgeimatele kvaliteedistandarditele, mistõttu neid on lihtne väikeste sõrmedega kätte võtta, ühendada ja lahutada - ja seda juba alates 1969. aastast.

- Turvaline kogemus. • LEGO® DUPLO® klotse ja osi on maha visatud, kuumutatud, muljutud, väänatud ja analüüsitud, et veenduda nende vastavuses lastetoodete rangetele ohutusnõuetele.

- Selle mänguasja tuulegeneraatoriga avastavad väikesed lapsed säästva energia maailma.

- Elektriauto, laadimisjaama ja mehaanikuga komplekt

- Lapsed keeravad turbiini ja ühendavad auto laadijaga, et seda laadida

- Kingitus igaks puhuks, mis aitab väikestel alates 2-aastastel maailma avastada.

• Kõrgus 17 cm, laius 21 cm ja sügavus 20 cm.

- Digitaalsed ja trükitud illustreeritud juhised lihtsaks ehitamiseks

- LEGO® DUPLO® Town kingitused aitavad väikestel ehitajatel õppida mängides

- LEGO® DUPLO® mänguasjad vastavad rangetele kvaliteedistandarditele.

- LEGO® DUPLO® tellised ja tükid vastavad rangetele laste ohutusstandarditele.

Muud omadused:

  • Kood, seeria: 10985 LEGO® DUPLO®
  • Detailide arv: 16
  • Soovitatav vanus: alates 2. eluaastast.

Taani LEGO® asutaja Ole Kirkas Christiansen aastal 1932. Esialgu asutati puidust mänguasjade ettevõte Legendaarseid LEGO® klotse hakati tootma aastal 1958. jaanuarist.
Vaatamata auväärse vanusele ei ole kuju ja disaini muutunud. Viiekümnendate LEGO® koltsid saab ühendada tänapäevastega. Peagi Christianseni loodud LEGO® klotsid said üle maailma kõige populaarsemateks mänguasjadeks. Maailmas töötab 4 Legolandi ja klotse valmistatakse Taanis, Tšehhi Vabariigis ja Mehhikos.
Müümata klotsid ettevõte tavaliselt eemaldab müügist, väidetavalt vaid 1% ei taaskasutata. Praegu toodetakse üle 2400 erineva LEGO® klotsi.

10985 LEGO® DUPLO Town Tuulegeneraator ja elektriauto

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Hoiatus!

Mänguasi ei sobi alla 1 aasta vanustele lastele. Olge ettevaatlik väikeste osadega, mis võivad ära tulla või mille võib laps ära hammustada, sest laps võib nende tõttu lämbuda! Kõik mänguasja pakkematerjalid ja -osad ei ole osa mänguasjast ning on vaja täiskasvanul eemaldada enne lapsele andmist. Kasutada täiskasvanu järelevalve all.

Hoiatus!

Kui mänguasjal on väikesed osad, ei sobi see alla 3-aastastele lastele. Olge ettevaatlik väikeste osadega, mis võivad eralduda või murduda, kuna laps võib lämbuda või selle sisse hingata! Kõik pakkematerjalid ja mänguasja osad ei ole mänguasja osa, mistõttu tuleb need enne mänguasja lapsele andmist eemaldada. Kasutada täiskasvanu järelevalve all.

Üldine tooteinfo: 10985 LEGO® DUPLO Town Tuulegeneraator ja elektriauto

Kauba ID: 6885137
Kategooria: Klotsid ja konstruktorid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,185 x 0,205 x 0,07 m, 0,245 kg
Lego seeria: DUPLO
Vaade: LEGO®, duplo klotsid ja konstruktorid
Vajaminevad patareid: Ei
Vajaminevad patareid: Ei
Nutiseade: Ei
Kaubamärk: LEGO®
Soovitatav vanus alates: 2 a.
Tüüp: Konstruktorid
Huvid: Autod
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik LEGO® tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.


Tihti ostetakse koos
Komplekti hind
2160
Lisa korvi

Hinnangud ja arvustused (2)

10985 LEGO® DUPLO Town Tuulegeneraator ja elektriauto
5

(2 ostja hinnangud)

5 tähte
(2)
4 tähte
(0)
3 tähte
(0)
2 tähte
(0)
1 täht
(0)

100%

seda toodet soovitavad ostjatest

Jäta toote kohta arvustus

Info ja reeglid

Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.

Hinda toodet
Natalja M.
22.04.2024

väike, mitte kallis, hea

Jūlija Š.
25.01.2024

Kõik on hästi!!!!!!!

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki