10994 ®LEGO DUPLO Peremaja "3in1"

Täpsustused:
Soovitatav vanus alates: 3 a.
Tüüp: Konstruktorid
Kauba ID: 7952550
13700
Lisa korvi
860 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

13. maist

000

Postkontor

14. maist

199

Smartpost pakiautomaat

14. maist

259

Kuller

14. maist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

14. maist

199

Smartpost pakiautomaat

14. maist

259

Kuller

14. maist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: 10994 ®LEGO DUPLO Peremaja "3in1"

• Hariv mängumaja – julgustage väikelaste loovust, sotsiaalset ja emotsionaalset arengut LEGO® DUPLO® City pere maja 3in1 (10994) hariva mänguasjaga, mis pakub lõputult võimalusi lõbusaks rekonstrueerimiseks.
• Kõik on teretulnud – see komplekt sisaldab 7 figuuri, sealhulgas ema ja isa, 3 last, mängukass ja kutsikas, lisa rollimängu võimaluste jaoks
• Mängige pärismaailma – koolieelikud mängivad pereelu alates korrastamisest kuni toiduvalmistamise, juurviljade kasvatamiseni või garaažis elektrilise mänguauto laadimiseni, mis lükkamisel ise sõidab.
• Kingitus 3-aastastele ja vanematele – see mängumaja on loominguliste ümberehitusvõimaluste, fantaasiarikaste tarvikute ja võluvate tubadega suurepärane kingitus väikestele lastele, kellele meeldib majas mängida.
• Mõõdud – baasmudeli mõõtmed: kõrgus üle 36 cm, laius 35 cm ja sügavus 21 cm; isejuhtiva auto mõõtmed on lükates üle 8 cm kõrge, 14 cm pikk ja 7 cm lai
• Light-up Play – see komplekt sisaldab valgustusega täheelemendiplokki, mille väikesed saavad sisse või välja lülitada, kui kodus on uneaeg (kaasas 3 LR44 patareid)
• Digitaalsed ehitusjuhised – rakendus LEGO® Builder pakub selle komplektiga kaasas olevate trükitud juhiste digitaalset versiooni
• Varajase õppimise mänguasjad – kõik LEGO® DUPLO® mängukomplektid on varustatud värviliste, väikelapsesõbralike klotside ja kujutlusvõimega funktsioonidega, mis soodustavad harivat lõbu ja õpetavad sotsiaalseid oskusi.
• Kvaliteettooted – LEGO® DUPLO® ehitamismänguasjad vastavad tööstuse kõige rangematele kvaliteedistandarditele, mistõttu on neid lihtne väikeste sõrmedega korjata, kokku panna ja lahti võtta – ja seda on olnud alates 1969. aastast.
• Turvalistes kätes – LEGO® DUPLO® väikelaste mängukomplekti klotse ja tükke visatakse, kuumutatakse, purustatakse, väänatakse ja analüüsitakse, et tagada nende vastavus kõrgeimatele laste turvastandarditele.
• Kolm-ühes perekodu komplekt soodustab laste sotsiaalset ja emotsionaalset arengut
• Selle mänguasjaga on kaasas 7 figuuri, mis pakuvad palju rollimänguvõimalusi
• Koolieelikud mängivad pererutiini ja keskkonnasõbralikku eluviisi
• Universaalne mänguasi, mida saab kinkida lastele alates 3. eluaastast erilisel puhul
• Alusmudeli mõõdud on üle 36 cm kõrge ja 35 cm lai
• Lõbus helendav täheelement (kaasas 3 LR44 patareid)
• Rakendus LEGO® Builder pakub ehitusjuhiste digitaalset versiooni
• LEGO® DUPLO® mänguasjad aitavad vanematel mängu kaudu sotsiaalseid oskusi õpetada
• LEGO® DUPLO® mängukomplektid vastavad rangetele tööstuse kvaliteedistandarditele
• LEGO® DUPLO® klotsid ja detailid vastavad rangetele laste ohutuse standarditele
Muud omadused:
  • Detailide arv: 218
  • Kood, seeria: 10994 ®LEGO DUPLO
  • Soovitatav vanus alates 3 eluaastast

Taani LEGO® asutaja Ole Kirkas Christiansen aastal 1932. Esialgu asutati puidust mänguasjade ettevõte Legendaarseid LEGO® klotse hakati tootma aastal 1958. jaanuarist.
Vaatamata auväärse vanusele ei ole kuju ja disaini muutunud. Viiekümnendate LEGO® koltsid saab ühendada tänapäevastega. Peagi Christianseni loodud LEGO® klotsid said üle maailma kõige populaarsemateks mänguasjadeks. Maailmas töötab 4 Legolandi ja klotse valmistatakse Taanis, Tšehhi Vabariigis ja Mehhikos.
Müümata klotsid ettevõte tavaliselt eemaldab müügist, väidetavalt vaid 1% ei taaskasutata. Praegu toodetakse üle 2400 erineva LEGO® klotsi.

10994 ®LEGO DUPLO Peremaja "3in1"

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Hoiatus!

Kui mänguasjal on väikesed osad, ei sobi see alla 3-aastastele lastele. Olge ettevaatlik väikeste osadega, mis võivad eralduda või murduda, kuna laps võib lämbuda või selle sisse hingata! Kõik pakkematerjalid ja mänguasja osad ei ole mänguasja osa, mistõttu tuleb need enne mänguasja lapsele andmist eemaldada. Kasutada täiskasvanu järelevalve all.

Üldine tooteinfo: 10994 ®LEGO DUPLO Peremaja "3in1"

Kauba ID: 7952550
Kategooria: Klotsid ja konstruktorid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,582 x 0,12 x 0,48 m, 3,451 kg
Lego seeria: DUPLO
Vaade: LEGO®, duplo klotsid ja konstruktorid
Vajaminevad patareid: Ei
Vajaminevad patareid: Nėra
Nutiseade: Ei
Kaubamärk: LEGO®
Soovitatav vanus alates: 3 a.
Tüüp: Konstruktorid
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik LEGO® tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

10994 ®LEGO DUPLO Peremaja "3in1"
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki