21046 LEGO® Architecture Empire State Building

Täpsustused:
Soovitatav vanus alates: 16 a.
Tüüp: Konstruktorid
Huvid: Majad
Kauba ID: 5369797
19900
Lisa korvi
752 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

Neljapäeval, 9. maist

000

Smartpost pakiautomaat

Neljapäeval, 9. maist

259

Postkontor

10. maist

199

Omniva pakiautomaat

10. maist

219

DPD pakiautomaat

10. maist

249

Kuller

10. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Smartpost pakiautomaat

Neljapäeval, 9. maist

259

Postkontor

10. maist

199

Omniva pakiautomaat

10. maist

219

DPD pakiautomaat

10. maist

249

Kuller

10. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: 21046 LEGO® Architecture Empire State Building

Avastage legendaarse „Empire State Building“ arhitektuurne kujundus!

Ehitage valmis maailmakuulus „Empire State Building“ hoone suurtest ehituskividest klotsidega selle imelise „LEGO® Architecture“ komplektiga. New Yorgi kesklinnas asuv Empire State Building varjutab seda ümbritsevaid pilvelõhkujaid ja selle antenn ulatub 443 meetri (1 453 jala) kõrgusele. Hoone ehitamine algas 1930. aastal ja see valmis 1931. aastal ning hoone saavutas antenniga lõpliku kõrguse 1950. aastal. Hoone on endiselt üks maailma kuulsamaid arhitektuurilisi vaatamisväärsusi, meelitades ligi igal aastal umbes 4 miljonit külastajat. See „LEGO Architecture“ tõlgendus annab hoonele hämmastava sümmeetrilise struktuuri, alates 4 mittekandvast fassaadi seinast kuni art deco antennitornini. Konstruktsioon on üle 55 cm (21 tolli) - kõrgeim „LEGO Architecture“ mudel kuni tänapäevani (juuli 2019). Plaaditud aluspaneel, mis kujutab Viiendat avenüüd ja ümbritsevaid teid, koos kollaste taksode ja dekoratiivse nimesildiga muudavad selle majesteetliku mudeli täiuslikuks.

Viige oma LEGO ehitusoskused järgmisele tasemele selle „LEGO Architecture“ 21046 komplektiga, „Empire State Building“. New Yorgi kesklinnas asuv „Empire State Building“ varjutab seda ümbritsevaid pilvelõhkujaid. Hoone ehitust alustati 1930. aastal. 17. märtsil ning aasta ja 45 päeva hiljem, 1931. aastal. 1. mail see avati. Konstruktsiooni kõrgust suurendati 1950. aastal ikoonilise antennitorni ehitamisega. Hoone kõrgus on üle 55 cm (21 tolli) - LEGO arhitektuuri tippmudel tänapäevani (juuli 2019), seetõttu kordab see ülitäpselt maketi paigutust 4 mittekandva seina fassaadi ja art deco antennitorni sümmeetrilisi jooni. Dekoratiivse nimesildiga plaaditud alusplaat kujutab Viiendat avenüüd ja ümbritsevaid teid, kus seisavad kollased taksod. Seda 360-kraadist mudelit on huvitav üles ehitada ja sellest saab Teie kodu või kontori põhiaktsent. See on mõeldud kõigile, kes tunnevad huvi reisimise, arhitektuurikultuuri, ajaloo ja disaini vastu.

• New Yorgi arhitektuurimälestise „Empire State Building“ „LEGO® Architecture“ tõlgendus. 
• Sellel 360-kraadisel mudelil on 4 ülimalt detailset fassaadi, hõbedane antennitorn ja plaaditud alus, mis kujutab Viiendat avenüüd ja ümbritsevaid teid, kus seisavad 6 kollast taksot. 
• „Empire State Building“ on 55 cm (21 tolli) kõrge, muutes selle seni kõrgeimaks „LEGO Architecture“ mudeliks (juuli 2019). 
• Lisatud brošüür sisaldab teavet hoone kujunduse, arhitektuuri ja ajaloo kohta ning ajaloolisi fakte impeeriumi osariigi hoone ja selle arhitektuuripärandi kohta (ainult inglise keeles. Muud keeled on saadaval saidil LEGO.com/architecture). 
• Komplektis on dekoratiivne „Empire State Building“ plaat. 
• „LEGO® Architecture“ komplektid on loodud LEGO klotside abil arhitektuurimaailma nautimiseks ja mõeldud kõigile, kes on huvitatud reisimisest, arhitektuurist, ajaloost ja disainist. 
• Selles komplektis on üle 1 750 osa. 
• Nautige selle LEGO® Architecture komplekti abil mõnusalt keerulist, kuid samas tänuväärset disaini. 
• Mõõdud: üle 55 cm (21 tolli) kõrge, 20 cm (7 tolli) lai ja 12 cm (4 tolli) sügav.

Muud omadused:

  • Seeria: 21046 LEGO® Architecture
  • Pusletükkide arv: 1767
  • Soovitatav vanus alates 16. eluaastast.

Taani LEGO® asutaja Ole Kirkas Christiansen aastal 1932. Esialgu asutati puidust mänguasjade ettevõte Legendaarseid LEGO® klotse hakati tootma aastal 1958. jaanuarist.
Vaatamata auväärse vanusele ei ole kuju ja disaini muutunud. Viiekümnendate LEGO® koltsid saab ühendada tänapäevastega. Peagi Christianseni loodud LEGO® klotsid said üle maailma kõige populaarsemateks mänguasjadeks. Maailmas töötab 4 Legolandi ja klotse valmistatakse Taanis, Tšehhi Vabariigis ja Mehhikos.
Müümata klotsid ettevõte tavaliselt eemaldab müügist, väidetavalt vaid 1% ei taaskasutata. Praegu toodetakse üle 2400 erineva LEGO® klotsi.

21046 LEGO® Architecture Empire State Building

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Hoiatus!

Kui mänguasjal on väikesed osad, ei sobi see alla 3-aastastele lastele. Olge ettevaatlik väikeste osadega, mis võivad eralduda või murduda, kuna laps võib lämbuda või selle sisse hingata! Kõik pakkematerjalid ja mänguasja osad ei ole mänguasja osa, mistõttu tuleb need enne mänguasja lapsele andmist eemaldada. Kasutada täiskasvanu järelevalve all.

Üldine tooteinfo: 21046 LEGO® Architecture Empire State Building

Kauba ID: 5369797
Kategooria: Klotsid ja konstruktorid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,25 x 0,1 x 0,12 m, 0,3 kg
Lego seeria: ARCHITECTURE
Vaade: LEGO®, architecture klotsid ja konstruktorid
Vajaminevad patareid: Ei
Vajaminevad patareid: Nenurodyta
Nutiseade: Ei
Kaubamärk: LEGO®
Soovitatav vanus alates: 16 a.
Tüüp: Konstruktorid
Huvid: Majad
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik LEGO® tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

21046 LEGO® Architecture Empire State Building
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki