21058 LEGO® Architecture Giza suur püramiid

Täpsustused:
Soovitatav vanus alates: 18 a.
Tüüp: Konstruktorid
Huvid: Majad
Kauba ID: 5680782
12000

SJH hind

15999
-24%
Lisa korvi
753 / kuus
Sinu linn

Telli täna kuni 19:00


Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

HOMME, 3. maist

000

Omniva pakiautomaat

HOMME, 3. maist

219

DPD pakiautomaat

HOMME, 3. maist

249

Smartpost pakiautomaat

HOMME, 3. maist

259

Postkontor

Esmaspäeval, 6. maist

199

Kuller

Esmaspäeval, 6. maist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Omniva pakiautomaat

Laupäeval, 4. maist

219

Postkontor

Esmaspäeval, 6. maist

199

DPD pakiautomaat

Esmaspäeval, 6. maist

249

Smartpost pakiautomaat

Esmaspäeval, 6. maist

259

Kuller

Esmaspäeval, 6. maist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: 21058 LEGO® Architecture Giza suur püramiid

Taastage maailma vanim ime

Kogege ühe iidse maailma seitsme ime ehitamist selle üksikasjaliku LEGO® Architecture Suure Giza püramiidi mudeliga.

Astuge ajas tagasi ja kogege, mida tähendab Giza suure püramiidi ehitamine. Eemaldage selle ristlõikega mudeli väliskest, et paljastada süsteem, mille abil kive ehituse ajal tõsteti. Peamised tunnelid ja saalid on tagant nähtavad. Kroonige see ornament, luues uuesti keskkonna, nagu see võis olla Vanas-Egiptuses.

Kujutage ette, et lähete tagasi 26. sajandisse eKr ja kogege, mida tähendab selle LEGO® Architecture Suure Giza püramiidi (21058) abil ehitada üks seitsmest vana maailma imest. Ehitage suurest püramiidist äärmiselt detailne ristlõikega mudel, mis paljastab selle peamised tunnelid ja saalid ning süsteemi, mida oleks saanud ehituse ajal kasutada hiiglaslike kivide tõstmiseks. Kujutage ette, milline võis see Niiluse jõe äärne ala iidsetel aegadel välja näha, kus on 2 väikest püramiidi, 2 surnute templit, Sfinksi kujud, obelisk ja palju muud. Loominguline meelelahutus. Kaasas on selged juhised, mis aitavad teil käsitööreisil püsida, ja saate ehitada terve püramiidi, kombineerides ristlõike mudeleid (teine ​​müüakse eraldi). Eksklusiivne kingitus. See konstruktiivne kollektsioonimudel kuulub LEGO Architecture täiskasvanute kollektsiooni, kes veedavad oma vaba aega loominguliselt. See on suurepärane ost endale ja muljetavaldav kingitus arhitektile või ajaloogurmaanile ja reisihuvilisele.

• Täiskasvanutele mõeldud projekt, mis annab võimaluse liikuda ajas tagasi. See LEGO® Architecture mudel (21058) annab teile ülevaate sellest, milline võis Giza suur püramiid ja selle ümbrus iidsetel aegadel välja näha.
• Ristlõike mudel. Eemaldage väliskest, et paljastada kõik kivitõstesüsteemid, mida olete ehituse ajal kasutanud. Tagantpoolt on näha kuninga ja kuninganna saalid ning peamised tunnelid.
• Detailne maastik. 2 väikest püramiidi, 2 surnute templit, Sfinksi kujud, tööliste küla, obelisk, osa Niiluse jõest vaarao surnukeha transportimiseks ja kaubalaev.
• Kingiidee. Rõõmustage ennast või premeerige selle ehituskomplektiga sõpra või pereliiget, kes on külastanud Suurt Püramiidi või unistab selle külastamisest või on lihtsalt huvitatud arhitektuurist, ajaloost ja reisimisest.
• Ehitage, eksponeerige ja ühendage. Püramiidi 20 cm kõrguse, 35 cm laiuse ja 32 cm sügavusega ristlõiget on võimalik teisele küljele liita (müüakse eraldi) ja ehitada kogu püramiidi.
• Loominguline ehitusteekond. See 1476-osaline ehituskomplekt pakub kaasahaaravat ja keerukat ehitusväljakutset, mis aitab teil lõõgastuda ja pakub meeldivat võidutunnet.
• Üksikasjalik juhend. Koos illustreeritud juhendi ja teabega Giza suure püramiidi ja selle kohta, kuidas LEGO® disainerid selle mudeli lõid.
• Kollektsioneeritav LEGO® komplekt täiskasvanutele. See LEGO Architecture suveniiride komplekt on üks kvaliteetsetest ehitiste komplektidest täiskasvanutele, kes naudivad vabal ajal praktilist meisterdamist.
• Kõrge kvaliteet. LEGO® komponendid vastavad rangetele tööstusstandarditele, et neid oleks lihtne ja usaldusväärne kokku panna.
• Ohutuse tagamine. LEGO® klotse ja osi on maha visatud, kuumutatud, muljutud, väänatud ja analüüsitud, et tagada nende vastavus rangetele üleilmsetele ohutusnõuetele.

Taani LEGO® asutaja Ole Kirkas Christiansen aastal 1932. Esialgu asutati puidust mänguasjade ettevõte Legendaarseid LEGO® klotse hakati tootma aastal 1958. jaanuarist.
Vaatamata auväärse vanusele ei ole kuju ja disaini muutunud. Viiekümnendate LEGO® koltsid saab ühendada tänapäevastega. Peagi Christianseni loodud LEGO® klotsid said üle maailma kõige populaarsemateks mänguasjadeks. Maailmas töötab 4 Legolandi ja klotse valmistatakse Taanis, Tšehhi Vabariigis ja Mehhikos.
Müümata klotsid ettevõte tavaliselt eemaldab müügist, väidetavalt vaid 1% ei taaskasutata. Praegu toodetakse üle 2400 erineva LEGO® klotsi.

21058 LEGO® Architecture Giza suur püramiid

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Hoiatus!

Kui mänguasjal on väikesed osad, ei sobi see alla 3-aastastele lastele. Olge ettevaatlik väikeste osadega, mis võivad eralduda või murduda, kuna laps võib lämbuda või selle sisse hingata! Kõik pakkematerjalid ja mänguasja osad ei ole mänguasja osa, mistõttu tuleb need enne mänguasja lapsele andmist eemaldada. Kasutada täiskasvanu järelevalve all.

Üldine tooteinfo: 21058 LEGO® Architecture Giza suur püramiid

Kauba ID: 5680782
Kategooria: Klotsid ja konstruktorid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,45 x 0,35 x 0,05 m, 1,2 kg
Lego seeria: ARCHITECTURE
Vaade: LEGO®, architecture klotsid ja konstruktorid
Vajaminevad patareid: Ei
Vajaminevad patareid: Nenurodyta
Nutiseade: Ei
Kaubamärk: LEGO®
Soovitatav vanus alates: 18 a.
Tüüp: Konstruktorid
Huvid: Majad
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik LEGO® tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (2)

21058 LEGO® Architecture Giza suur püramiid
5

(2 ostja hinnangud)

5 tähte
(2)
4 tähte
(0)
3 tähte
(0)
2 tähte
(0)
1 täht
(0)

100%

seda toodet soovitavad ostjatest

Jäta toote kohta arvustus

Info ja reeglid

Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.

Hinda toodet
Aurelija M.
01.09.2023

Poeg oli väga õnnelik. Ja vanematele meeldis valminud püramiidi esitlus.

Kasparas R.
01.06.2023

Olin pettunud, et ma ei saanud tellimust samal päeval kätte, vaid sain kauba järgmisel päeval, kõik on korras

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki