41946 LEGO® DOTS Täiendav DOTS-seeria 6

Täpsustused:
Soovitatav vanus alates: 6 a.
Tüüp: Konstruktorid
Kauba ID: 509132

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: 41946 LEGO® DOTS Täiendav DOTS-seeria 6

See loominguline mäng avab lõputud võimalused lisade DOTS - 6.seeria abil!

Kinkige lastele ainulaadne lisakingitus, mis täiendab loomingulist mängu täiendava DOTS-6-seeria kotiga, mis koosneb värvilistest ja kaunistatud osadest ning 6 lahedast ripatsist.

Olge lahe, leidlik ja hull selle suurepärase lisade kotiga! Looge värviliste osadega lõputuid mustreid ja kombinatsioone. Lisage teisi kohandatud LEGO® DOTS käsitöökomplekte, et ennast väljendada ja oma loovust laiendada. Elu kaunistamiseks pole valet viisi! Millised plaadid sa said? #dotyourworld

Edasijõudnutele lastele ja käsitööhuvilistele meeldib see DOTS 6. seeria (41946) lisakott! Kuna need lisaplaadid sobivad kõikide erinevate LEGO® DOTS komplektidega, võimaldavad need lastel alates 6. eluaastast luua käsitööd uutel viisidel ja kohandada neid vastavalt riietusele, meeleolule või ruumi interjöörile. Täiendav loovus kotis. Kotis on 118 värvilist plaati, sealhulgas läbipaistvad neoonplaadid, südame- ja välgukujulised ripatsid ning 10 plaati 16 eksklusiivse pildiga. Kõik see annab lapsele võimaluse kaunistada oma käevõru või toakaunistusega tehtud käsitööd nii, nagu talle meeldib, täiustades oma loomingulisi oskusi. Piiramatud DOTS komplektid tutvustavad lastele LEGO mängurõõmu ja loovust, kui nad erinevaid komplekte konstrueerivad ja kaunistavad. Selle ja teiste DOTS-komplektide (müüakse eraldi) potentsiaal on ammendamatu, kuna need sõltuvad laste kujutlusvõimest. See kott on suurepärane lisakingitus, mis üllatab teisi meelelahutuslikke lapsi oma loominguliste võimalustega.

• Looge, looge uuesti ja korrake. Inspireerige käsitöö fänne selle LEGO® DOTS valikulise DOTS-6 seeria (41946) kaunistuskomplektiga. Geniaalne meelelahutus algab kohe, kui avate koti.
• Uus särav disain kõikjal. Lapsed saavad oma loomingulisi oskusi lihvida, kasutades täiendavaid DOTS-e, et kohandada oma käevõrusid, seljakoti ripatseid, toakaunistusesemeid või muid LEGO® komplekte (müüakse eraldi).
• Loomingulisus kotis. See kott inspireerib originaalseid ideid 118 plaadiga, mis koosnevad neoonvärvilistest plaatidest, 6 ripatsist ja 10 plaadist 16-st, mis on kaunistatud piltidega.
• Moekas kingitus lastele alates 6. eluaastast. See plaate ja ripatseid täis kott meeldib igale käsitööfännile ning nad tahavad kõik lahedate piltidega plaadid kokku koguda. Kotist saab ainulaadne kingitus lastele mõeldud DOTS fännidele.
• Mida väikesed disainerid esimesena välja mõtlevad? Sõnumite, videomängude, armsate loomade ja muuga seotud lõbusad emotikonid aitavad teil luua hetkega, et saaksite kohe kaunistama hakata.
• Sõltumatu ja vaba disain. See LEGO® DOTS kott avab lõputud loomingulised võimalused. Plaadid ja ripatsid aitavad lõbusalt aega veetes arendada laste kujutlusvõimet, leidlikkust ja keskendumisvõimet.
• Piiramatu mäng ja eneseväljendus. LEGO® DOTS tutvustab lastele uut põlvkonda LEGO mänge, luues ja kohandades oma kaunistusi või ruumikaunistusi.
• Kompromissitu kvaliteet. Alates 1958. aastast on LEGO® komponendid vastanud rangetele tööstusstandarditele, et tagada usaldusväärne ühendus.
• Ohutus on oluline. LEGO® komponente visatakse, kuumutatakse, surutakse kokku, pööratakse ja analüüsitakse, et tagada nende vastavus rangetele ülemaailmsetele ohutusstandarditele.

Taani LEGO® asutaja Ole Kirkas Christiansen aastal 1932. Esialgu asutati puidust mänguasjade ettevõte Legendaarseid LEGO® klotse hakati tootma aastal 1958. jaanuarist.
Vaatamata auväärse vanusele ei ole kuju ja disaini muutunud. Viiekümnendate LEGO® koltsid saab ühendada tänapäevastega. Peagi Christianseni loodud LEGO® klotsid said üle maailma kõige populaarsemateks mänguasjadeks. Maailmas töötab 4 Legolandi ja klotse valmistatakse Taanis, Tšehhi Vabariigis ja Mehhikos.
Müümata klotsid ettevõte tavaliselt eemaldab müügist, väidetavalt vaid 1% ei taaskasutata. Praegu toodetakse üle 2400 erineva LEGO® klotsi.

41946 LEGO® DOTS Täiendav DOTS-seeria 6

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Hoiatus!

Kui mänguasjal on väikesed osad, ei sobi see alla 3-aastastele lastele. Olge ettevaatlik väikeste osadega, mis võivad eralduda või murduda, kuna laps võib lämbuda või selle sisse hingata! Kõik pakkematerjalid ja mänguasja osad ei ole mänguasja osa, mistõttu tuleb need enne mänguasja lapsele andmist eemaldada. Kasutada täiskasvanu järelevalve all.

Üldine tooteinfo: 41946 LEGO® DOTS Täiendav DOTS-seeria 6

Kauba ID: 509132
Kategooria: Klotsid ja konstruktorid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,1 x 0,06 x 0,15 m, 0,6 kg
Lego seeria: DOTS
Vaade: LEGO®, dots klotsid ja konstruktorid
Vajaminevad patareid: Ei
Vajaminevad patareid: Täpsustamata
Nutiseade: Ei
Kaubamärk: LEGO®
Soovitatav vanus alates: 6 a.
Tüüp: Konstruktorid
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik LEGO® tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

41946 LEGO® DOTS Täiendav DOTS-seeria 6
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki