Disainer Cobi Army väed Lightning II, 594 tk

Täpsustused:
Soovitatav vanus alates: 8 a.
Tüüp: Konstruktorid
Huvid: Lennukid
Kauba ID: 9667087
5760
Lisa korvi
762 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

13. juunist

000

Postkontor

14. juunist

199

Omniva pakiautomaat

14. juunist

219

DPD pakiautomaat

14. juunist

249

Smartpost pakiautomaat

14. juunist

259

Kuller

14. juunist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

14. juunist

199

Omniva pakiautomaat

14. juunist

219

DPD pakiautomaat

14. juunist

249

Smartpost pakiautomaat

14. juunist

259

Kuller

14. juunist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Disainer Cobi Army väed Lightning II, 594 tk

F-35 B Lightning II on üheistmeline mitmeotstarbeline hävitaja, mille on disaininud ettevõte Lockheed Martin. F-35 versioon B on lühikese stardi ja vertikaalmaandumisega STOVL-lennuk, mis on mõeldud asendama varem kasutatud Ameerika Ühendriikide merejalaväe ning Briti RAF-i ja kuningliku mereväe masinaid.

Kasutades 594 kõrgeima kvaliteediga Cobi ehitusplokki, ehitate maailma moodsaima mitmeotstarbelise hävitaja F-35 B Lightning II, mille litsentsi on andnud kaitsemegakontsern Lockheed Martin. Komplekt on hoolikalt disainitud 1:48 modelleerimisskaalas. Spetsiaalselt selle komplekti jaoks mõeldud klotsid on kaetud kvaliteetsete trükistega. Iseloomulik piloodikabiin on tehtud väga realistlikult ning seda saab avada, et majutada kiivri ja voolikuga hapnikumaskiga varustatud piloodifiguuri. Lennuki ostmisel ehitate ka telliskivist väljapanekualuse, millel on komplekti nimi!

Tänu intuitiivsetele juhistele on ehitamine lihtne ega tekita probleeme vähem arenenud ehitajatele. Komplekt vastab lennunduse, sõjaväe ja blokihuviliste ootustele. F-35 näeb teie kollektsioonis suurepärane välja, olenemata sellest, kui vana te olete!

F-35 B Lightning II on kasutusele võetud alates 2015. aastast ja on võimeline täitma lähitoetusülesandeid, pommitamist ja tüüpilisi õhulahingu ülesandeid. F-35 on ülehelikiirusega lennuk, mille tuvastamine lennu ajal on vähenenud ning millel on kõrge luure- ja elektroonilise sõjapidamise võime tuvastamise, jälgimise, sihtimise ja häirimise osas.

Laskerelvastus on 25 mm kahur GAU-12/U, mis on paigaldatud kere sisse. Raketirelvastus koosneb kuni 6 raketist AIM-120 AMRAAM, AIM-9X Sidewinder või AIM-132 ASRAAM sisemistes laskemoonakambrites või kahest õhk-õhk raketist ja kahest 455 kg kaaluvast pommist. Maapealsete sihtmärkide hävitamiseks mõeldud relvade hulka võivad kuuluda JSOW või GBU-39 SDB pommid (mõlemad 4 pommilahtris), Brimstone tankitõrjeraketid, kobarpommid või radaritõrjeraketid AGM-88 HARM. Vargusomaduste kaotamise hinnaga saab relvi kinnitada nelja tiivaaluse sõlme külge ja kahe tiibade otstesse (AIM-9 jaoks).

Lennukiprojekti rahastavad ühiselt USA, Suurbritannia ja teiste selle masina ostmisest huvitatud riikide valitsused. F-35 B Lightning II ehitati Lockheed Martini eestvedamisel koostöös BAE Systemsi ja Northrop Grummaniga.

-594 kvaliteetset elementi,

-toodetud ELis üle 35-aastase traditsiooniga ettevõtte poolt,

- vastama lastetoodete ohutusstandarditele,

- täielikult ühilduv teiste kaubamärkide ehitusplokkidega,

- trükistega plokid ei deformeeru ega tuhmu mängimise või temperatuuri mõjul,

- selged ja intuitiivsed juhised, mis põhinevad joonistel ja ikoonidel,

-100% prindid, ilma kleebisteta,

- pilootfiguur,

- ploki vitriin,

-taldrik komplekti nimetusega.

Hoiatus!

Kui mänguasjal on väikesed osad, ei sobi see alla 3-aastastele lastele. Olge ettevaatlik väikeste osadega, mis võivad eralduda või murduda, kuna laps võib lämbuda või selle sisse hingata! Kõik pakkematerjalid ja mänguasja osad ei ole mänguasja osa, mistõttu tuleb need enne mänguasja lapsele andmist eemaldada. Kasutada täiskasvanu järelevalve all.

Üldine tooteinfo: Disainer Cobi Army väed Lightning II, 594 tk

Kauba ID: 9667087
Kategooria: Klotsid ja konstruktorid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,06 x 0,45 x 0,28 m, 1 kg
Vajaminevad patareid: Ei
Vajaminevad patareid: Ei
Nutiseade: Ei
Kaubamärk: Cobi
Soovitatav vanus alates: 8 a.
Tüüp: Konstruktorid
Huvid: Lennukid
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Cobi tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Disainer Cobi Army väed Lightning II, 594 tk
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki