60304 LEGO® City Teeplaadid

Täpsustused:
Soovitatav vanus alates: 5 a.
Tüüp: Konstruktorid
Huvid: Autod
Kauba ID: 232832
1519

SJH hind

1999
-24%

1 tk on jäänud

Lisa korvi
Sinu linn

Telli täna kuni 19:00


Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

HOMME, 4. maist

000

Postkontor

Esmaspäeval, 6. maist

199

Omniva pakiautomaat

Esmaspäeval, 6. maist

219

DPD pakiautomaat

Esmaspäeval, 6. maist

249

Kuller

Esmaspäeval, 6. maist

399

Smartpost pakiautomaat

Teisipäeval, 7. maist

259

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Omniva pakiautomaat

Esmaspäeval, 6. maist

219

Postkontor

Teisipäeval, 7. maist

199

DPD pakiautomaat

Teisipäeval, 7. maist

249

Smartpost pakiautomaat

Teisipäeval, 7. maist

259

Kuller

Teisipäeval, 7. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: 60304 LEGO® City Teeplaadid

Ühendage ja laiendage laste LEGO® City loomingut.

Ühendage ja laiendage oma linna nende LEGO® City teeplaatidega, sealhulgas mänguasjade tänavavalgustid, foorid, liiklusmärgid, kiirusemäed ja ülekäigurajad.

Andke oma LEGO® City loomingule reaalsus ja ühendage erinevad komplektid oma linna laiendamiseks nende lahedate LEGO City Teeplaatidega. See hämmastav ehituskomplekt sisaldab helendavaid tulesid, valgusfoore, liiklusmärke, sõiduradamärgistusi, kiirusemägesid, ülekäike, puid ja rohelust.

See LEGO® City Teeplaatide (60304) ehitamise komplekt pakub realistlikku tausta leidlikule pimedas helendavate tulede, fooride, liiklusmärkide, sõiduradamärgiste, kiirusemägede, ülekäikude, puude ja rohelusega lastemängule. Lapsed saavad linna loomingu laiendamiseks ehitada endale meeldivaid liiklusmärke, ehitada nende ümber linna ja kombineerida teiste LEGO Teeplaatide ehituskomplektidega! Suurepärane kingitus LEGO City fännidele alates 5. eluaastast. LEGO City teeplaatide komplektis on ehitusjuhend ja Instructions PLUS, mis on osa nutiseadmetele mõeldud tasuta rakendusest LEGO® Building Instructions. See interaktiivne suumi- ja pöörlemisvahenditega ehitusjuhend aitab väikestel LEGO disaineritel meistriks saada. Inspireerivad mänguasjad poistele ja tüdrukutele LEGO City komplektid julgustavad piiramatult ja loovalt mängima rikkalike hoonete, realistlike sõidukite ja lõbusate tegelastega.

• Selle LEGO City Teeplaatide (60304) ehituskomplektiga saavad lapsed oma LEGO®-mängule lisada realistliku tausta. Suurepärane lähtepunkt hämmastava ehituse ja mängukogemuse saamiseks.
• Mis on karbis? Lapsed saavad 5 LEGO® sõiduraja märgistusega liiklusmärki, kiiruse vähendamise kalle ja läbipääs ja tuled pimedas, mängu valgusfoor, liiklusmärk, puud ja rohelus.
• Lapsed saavad oma linnaloomingu laiendamiseks luua realistliku LEGO® teedevõrgu koos paljude autentsete detailidega ja liituda teiste LEGO City Teeplaatide ehituskomplektidega.
• See LEGO® City Teeplaatide mängukomplekt sobib suurepäraselt jõulu-, sünnipäeva- või mis tahes muu tähtpäeva kingiks 5-aastastele ja vanematele lastele.
• Ehitatud mitme plaadiga põhivõrk on 13 cm kõrge, 44 cm lai ja 38 cm sügav.
• LEGO® City Teeplaadid on suurepärane taust laste LEGO mängude ja loomingu jaoks.
• Komplektis on trükitud ehitusjuhend ja Instructions PLUS juhend, mis on osa nutiseadmetele mõeldud tasuta rakendusest LEGO® Building Instructions. See interaktiivne juhend aitab algajatele saada ehitusmeistrid!
• „LEGO® City“ linnakomplektide juurde kuuluvad värviküllased ehitised, lahedad sõidukid ja vahvad tegelaskujud, mis innustavad iseseisvalt rollimänge mängima. Lapsed saavad tõetruus keskkonnas ise seiklusi välja mõelda.
• Kõiki LEGO® klotse ja osasid toodetakse kooskõlas rangete tööstusharu kvaliteedinõuetega, et tagada nendestabiilne kvaliteet, ühtesobivus ja lõbus ehituskogemus – seda juba alates aastast 1958.
• LEGO® City ehitusmänguasju testitakse põhjalikult, et tagada iga mängukomplekti vastavus rangetele ohutusnõuetele.

Muud omadused:

  • Kood, seeria: 60304 LEGO® City Town 
  • Pusletükkide arv: 112
  • Soovitatav vanus alates 5. eluaastast.

Taani LEGO® asutaja Ole Kirkas Christiansen aastal 1932. Esialgu asutati puidust mänguasjade ettevõte Legendaarseid LEGO® klotse hakati tootma aastal 1958. jaanuarist.
Vaatamata auväärse vanusele ei ole kuju ja disaini muutunud. Viiekümnendate LEGO® koltsid saab ühendada tänapäevastega. Peagi Christianseni loodud LEGO® klotsid said üle maailma kõige populaarsemateks mänguasjadeks. Maailmas töötab 4 Legolandi ja klotse valmistatakse Taanis, Tšehhi Vabariigis ja Mehhikos.
Müümata klotsid ettevõte tavaliselt eemaldab müügist, väidetavalt vaid 1% ei taaskasutata. Praegu toodetakse üle 2400 erineva LEGO® klotsi.

60304 LEGO® City Teeplaadid

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Hoiatus!

Kui mänguasjal on väikesed osad, ei sobi see alla 3-aastastele lastele. Olge ettevaatlik väikeste osadega, mis võivad eralduda või murduda, kuna laps võib lämbuda või selle sisse hingata! Kõik pakkematerjalid ja mänguasja osad ei ole mänguasja osa, mistõttu tuleb need enne mänguasja lapsele andmist eemaldada. Kasutada täiskasvanu järelevalve all.

Üldine tooteinfo: 60304 LEGO® City Teeplaadid

Kauba ID: 232832
Kategooria: Klotsid ja konstruktorid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,26 x 0,06 x 0,19 m, 0,4 kg
Lego seeria: CITY TOWN
Vaade: LEGO®, city town klotsid ja konstruktorid
Vajaminevad patareid: Ei
Vajaminevad patareid: Täpsustamata
Nutiseade: Ei
Kaubamärk: LEGO®
Soovitatav vanus alates: 5 a.
Tüüp: Konstruktorid
Huvid: Autod
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik LEGO® tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.


Tihti ostetakse koos
Komplekti hind
3838
Lisa korvi

Hinnangud ja arvustused (9)

60304 LEGO® City Teeplaadid
5

(9 ostja hinnangud)

5 tähte
(9)
4 tähte
(0)
3 tähte
(0)
2 tähte
(0)
1 täht
(0)

100%

seda toodet soovitavad ostjatest

Jäta toote kohta arvustus

Info ja reeglid

Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.

Hinda toodet
Ludmila K.
14.02.2024

Lego on huvitav, mu lapselaps on haige. Aitäh

Елена Д.
20.12.2023

Suurepärane komplekt, kiire tarne

Elena S.
09.11.2023

Suurepärane kvaliteetne LEGO konstruktor!

ALINA S.
09.02.2023

Lego on ideaalne mänguasi lastele.

Erik R.
20.08.2022

Suurepärane toode! Ma soovitan

Signe T.
27.07.2022

Väga rahul, otsisin seda toodet, Teilt sain!

Līga M.
12.04.2022

Tootega on kõik korras!

Erik R.
22.12.2021

Hea toode!

Galina O.
16.07.2021

väga korralik kaup ja müüja. nõu anda

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki