71390 LEGO® Super Mario Reznori kokkukukutamise laienduskomplekt

Täpsustused:
Soovitatav vanus alates: 8 a.
Tüüp: Konstruktorid
Huvid: Majad
Kauba ID: 301172
-20% soodustust koodiga APRILL424 0 p. 00:00:00 0 € tasuta tarne Omniva pakiautomaati
9150
Lisa korvi
702 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

6. maist

000

Omniva pakiautomaat

7. maist

0 € tasuta tarne sooduskoodiga TARNE424
219

Postkontor

7. maist

199

DPD pakiautomaat

7. maist

249

Smartpost pakiautomaat

7. maist

259

Kuller

7. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Omniva pakiautomaat

7. maist

0 € tasuta tarne sooduskoodiga TARNE424
219

Postkontor

7. maist

199

DPD pakiautomaat

7. maist

249

Smartpost pakiautomaat

7. maist

259

Kuller

7. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: 71390 LEGO® Super Mario Reznori kokkukukutamise laienduskomplekt

Lisa oma LEGO® Super Mario™ alustusrajale see tore laienduskomplekt! Hüppa kiikuva Grrroli ühte ja teise otsa, et münte võita. Pane pöörlevad platvormid liikuma ja kukuta Reznorid ogasamba abil maha. Võida preemiaid ?-plokilt ja päästa sinine kilpkonn. Mängi koos oma sõbra ja tema LEGO® Luigi™ või LEGO® Mario™ figuuriga või korralda hoopis sõbra vastu võistlus, et võiksid erilise kiirjooksutoru abil olla kõige kiirem mündikoguja! Muuda LEGO® Super Mario™ universum selle Reznori kokkukukutamise laienduskomplekti (71390) abil laste jaoks eriti põnevaks. Selles on kokkupandavad pöörlevad platvormid, mis liiguvad, kui pöörata LEGO® Mario™-t ja/või LEGO® Luigi™-t (figuurid ei kuulu komplekt) ühendatud alusel. Kasuta ogasammast, et kukutada kaks Reznori figuuri pöörlevatelt platvormidelt alla ja päästa ülevalt sinine kilpkonn. Komplektis on ka kiikuv Grrrol, ?-klots ja eriline kiirjooksutoru kiirusülesannete jaoks. (Märkus. Mängimiseks on vaja alustusrada 71360 või 71387.)

Lõbus meeskonnatöö
Lapsed saavad mängida üksi või koos sõbraga, kellel on LEGO Mario või LEGO Luigi figuur, et teha meeskonnatööd või omavahel võistelda. Uuri ka tasuta LEGO Super Mario rakendust, kust leiad ehitusjuhiseid, loomingulist inspiratsiooni ja muud huvitavat.

Piiramatult lõbusat tegevust
Kogutavad LEGO Super Mario mängukomplektid toovad perede poolt armastatud Super Mario lemmiktegelased pärismaalima ja sobivad superhästi lastele kingituseks. Alustusrajad, laienduskomplektid ja võimenduskomplektid annavad fännidele võimaluse panna kokku oma kordumatuid tasemeid.
  • Lastele pakub põnevust keerutamine, kiikumine, sinise kilpkonna päästmine ja kiirusväljakutsed Reznori kokkukukutamise laienduskomplekti (71390) abil, millega täiendada oma LEGO® Super Mario™ universumit.
  • Sisaldab kuulsate Super Mario™ tegelaskujude LEGO® figuure (kaks Reznorit, kiikuv Grrrol ja sinine kilpkonn), ?-klotsi ning erilist kiirjooksutoru, mis annab mängijatele lisapreemiaid.
  • Komplektis on kokkupandavad pöörlevad platvormid, mis käivad ringi, kui pöörata ühendatud alusel LEGO® Mario™-t ja/või LEGO® Luigi™-t (figuurid ei kuulu komplekt), ning lisaks vaenlaste mahalükkamiseks mõeldud ogasammas.
  • See 862-osaline ehituskomplekt on inspireeriv sünnipäeva- või pühadekingitus alates 8-aastastele lastele, kelle on juba LEGO® Super Mario™ alustusrada (71360 või 71387), kuna seda on mängimiseks vaja.
  • Võid mudeliga mängida omaette või luua Bluetooth-ühenduse sõbra LEGO® Mario™ või LEGO® Luigi™ figuuriga (lisafiguurid ei kuulu komplekti), et korraldada kahe mängijaga seiklused ning teenida meeskonnatöö eest boonusmünte.
  • Moodul on põhiasendis 25 cm kõrge, 56 cm lai ja 30 cm sügav ning seda on võimalik ümber ehitada ja paljudel eri viisidel kombineerida teiste LEGO® Super Mario™ komplektidega.
  • Tasuta LEGO® Super Mario™ rakendus pakub ehitusjuhiseid, ehitamispõnevust suurendavaid vaatamistööriistu ning palju muud. Ühilduvate Android- ja iOS-seadmete loendi leiad aadressilt LEGO.com/devicecheck.
  • Kogutavad LEGO® Super Mario™ mängukomplektid toovad perede poolt armastatud tegelaskuju pärismaailma ning pakuvad laiendamise, ümberehitamise ja interaktiivse mängu kaudu piiramatult lõbusaid ja loomingulisi väljakutseid.
  • LEGO® ehitusklotsid vastavad rangetele tööstusharu standarditele, et tagada iga kord nende ühtlane kvaliteet, kokkusobivus ja kindel ühenduvus. See on olnud nii juba aastast 1958.
  • LEGO® detaile testitakse pea igal mõeldaval viisil, et need vastaksid rangetele üleilmsetele ohutusnõuetele.
  • Taani LEGO® asutaja Ole Kirkas Christiansen aastal 1932. Esialgu asutati puidust mänguasjade ettevõte Legendaarseid LEGO® klotse hakati tootma aastal 1958. jaanuarist.
    Vaatamata auväärse vanusele ei ole kuju ja disaini muutunud. Viiekümnendate LEGO® koltsid saab ühendada tänapäevastega. Peagi Christianseni loodud LEGO® klotsid said üle maailma kõige populaarsemateks mänguasjadeks. Maailmas töötab 4 Legolandi ja klotse valmistatakse Taanis, Tšehhi Vabariigis ja Mehhikos.
    Müümata klotsid ettevõte tavaliselt eemaldab müügist, väidetavalt vaid 1% ei taaskasutata. Praegu toodetakse üle 2400 erineva LEGO® klotsi.

    71390 LEGO® Super Mario Reznori kokkukukutamise laienduskomplekt

    Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

    Hoiatus!

    Kui mänguasjal on väikesed osad, ei sobi see alla 3-aastastele lastele. Olge ettevaatlik väikeste osadega, mis võivad eralduda või murduda, kuna laps võib lämbuda või selle sisse hingata! Kõik pakkematerjalid ja mänguasja osad ei ole mänguasja osa, mistõttu tuleb need enne mänguasja lapsele andmist eemaldada. Kasutada täiskasvanu järelevalve all.

    Üldine tooteinfo: 71390 LEGO® Super Mario Reznori kokkukukutamise laienduskomplekt

    Kauba ID: 301172
    Kategooria: Klotsid ja konstruktorid
    Tootepakendite arv: 1 tk.
    Paki suurus ja kaal (1): 0,54 x 0,08 x 0,28 m, 1 kg
    Lego seeria: Super Mario
    Vaade: LEGO®, super mario klotsid ja konstruktorid
    Vajaminevad patareid: Ei
    Vajaminevad patareid: Täpsustamata
    Nutiseade: Ei
    Kaubamärk: LEGO®
    Soovitatav vanus alates: 8 a.
    Tüüp: Konstruktorid
    Huvid: Majad
    Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik LEGO® tooted

    Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

    Hinnangud ja arvustused (2)

    71390 LEGO® Super Mario Reznori kokkukukutamise laienduskomplekt
    5

    (2 ostja hinnangud)

    5 tähte
    (2)
    4 tähte
    (0)
    3 tähte
    (0)
    2 tähte
    (0)
    1 täht
    (0)

    0%

    seda toodet soovitavad ostjatest

    Jäta toote kohta arvustus

    Info ja reeglid

    Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.

    Hinda toodet
    Erika S.
    22.11.2021

    Toode ei ole pakendatud, see asetatakse nii, otsad on kõik maha hõõrutud. Esimest korda näen toodet, mis pole karpi pakitud. Siin oli kingitus lapsele.

    Marat J.
    11.11.2021

    Kõik on väga hea.

    Küsimused ja vastused (0)

    Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
    Esita küsimus
    Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
    Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki