76388 LEGO® Harry Potter Siganurme küla külastus

Täpsustused:
Soovitatav vanus alates: 8 a.
Tüüp: Konstruktorid
Huvid: Majad
Kauba ID: 509057
0 € tasuta tarne Omniva pakiautomaati
9920

SJH hind

10499
Lisa korvi
761 / kuus
Sinu linn

Telli täna kuni 19:00


Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

HOMME, 29. aprillist

000

Omniva pakiautomaat

HOMME, 29. aprillist

0 € tasuta tarne sooduskoodiga TARNE424
219

Postkontor

HOMME, 29. aprillist

199

DPD pakiautomaat

HOMME, 29. aprillist

249

Kuller

HOMME, 29. aprillist

599

Smartpost pakiautomaat

Teisipäeval, 30. aprillist

259

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Omniva pakiautomaat

Teisipäeval, 30. aprillist

0 € tasuta tarne sooduskoodiga TARNE424
219

Postkontor

Teisipäeval, 30. aprillist

199

DPD pakiautomaat

Teisipäeval, 30. aprillist

249

Smartpost pakiautomaat

Teisipäeval, 30. aprillist

259

Kuller

Teisipäeval, 30. aprillist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: 76388 LEGO® Harry Potter Siganurme küla külastus

Siganurme™ autentne koopia mängimiseks ja kuvamiseks

Harry Potteri™ fännid saavad nautida rollimängu lõputuid põnevaid seiklusi koos selle mängu ja näituse jaoks pühendatud Siganurme™ küla eksemplari uurides.

Reisige Siganurme™ külla koos Harry Potteri™ ja Dean Thomasega. Osta proua Flume käest keele külge kleepuvad happekompvekid „Mesinäpu™“ poest, ronige siis teisele korrusele ja aidake proua Flume'il komme valmistada. Janu? Maitske jooke „Kolme luua“ pubis, kus professor McGonagall™ vestleb kamina juures proua Rosmerta'ga. Koos eksklusiivne aastapäeva kuldse Ron Weasley™ minifiguuriga ja 4 juhusliku võlurikaardiga!

LEGO® Harry Potter™ LEGO® Harry Potter Siganurme küla külastus (76388) taastab filmidest armastatud hooned. Lapsed saavad uurida ammendamatuid mänguvõimalusi ja näidata oma armastust Harry Potteri vastu. Kuulsad hooned, mis on täis autentseid üksikasju. Uinuv Siganurme on lõpmatult detailne komplekt mängimiseks ja kuvamiseks, mis koosneb kuuest minifiguurist - Harry Potter, Dean Thomas, professor McGonagall ™, Madam Rosmerta, hr ja proua Flume - ning arvukalt lahedaid funktsioone, mööblit ja aksessuaare, mis innustavad lapsi filmistseene looma ja oma seiklusi välja mõtlema. Komplekt sisaldab kommipoe “Mesinäpp” ja kõrtsi „Kolm luuda“ 2-korruselisi eksemplare, mis avavad kaasahaarava mängu võimalused nii eest kui tagant. 3 väiksemat välishoonet pakuvad täiendavat inspiratsiooni leidlikuks mänguks. Komplekti kuulub ka: eksklusiivne kuldne juubeli Ron Weasley™ minifiguur ja 4 juhuslikku võlurikaarti!

• LEGO® Harry Potter™ LEGO® Harry Potter™ Siganurme küla külastamine (76388) avab lõputud mänguvõimalused ja võimaluse lastele näidata oma armastust Harry Potteri vastu.
• Koos Harry Potteri ™, professor McGonagalli ™ Dean Thomase, proua Rosmerta, hr ja proua Flume LEGO® minifiguuridega ning hulga lahedate funktsioonide, mööbli ja aksessuaaridega.
• Lapsed saavad külastada ja uudistada kahte kuulsat Siganurme™ külahoonet - kommipoodi “Mesinäpp” ja pubi “Kolm luuda” - mis on täis maagilisi rollimängu võimalusi.
• See köitev Harry Potteri™ komplekt köidab kõiki noori nõidasid ja võlureid alates 8. eluaastast.
• 22 cm kõrge, 30 cm lai ja 9 cm sügav, LEGO® Harry Potter™ LEGO® Harry Potter ™ Siganurme küla külastamine on täis autentseid detaile kuni katusetippideni.
• 3 väiksemat mudelit pakuvad täiendavat inspiratsiooni leidlikule mängule: tänavalatern, lumine pink ja teadetetahvel koos Sirius Black tagaotsimiskuulutusega.
• Eksklusiivse kuldse Ron Weasley™ minifiguuriga, et tähistada maagilise LEGO® Harry Potteri ™ 20. aastapäeva. See koosneb ka neljast juhuslikult kogutavast võlurikaardist (lapsed saavad kokku 16).
• LEGO® Harry Potteri mängus on lemmiktegelased, hämmastavad olendid ja populaarsetest filmidest tuttavad kohad. See on ideaalne kingitus lastele, kes soovivad osa saada maagilistest filmiseiklustest.
• LEGO® ehituskomplektid vastavad tööstuse nõudlikele kvaliteedistandarditele, mis on alates 1958. aastast alati taganud püsiva kvaliteedi, ühilduvuse ning ideaalse ühenduse ja eraldatuse.
• LEGO® komponente visatakse, kuumutatakse, tihendatakse, pööratakse ja analüüsitakse, et need vastaksid rangetele ülemaailmsetele ohutusstandarditele.

Muud omadused:

  • Kood, seeria: 76388 LEGO® Harry Potter™
  • Pusletükkide arv: 851
  • Soovitatav vanus alates 8 aastat.

Taani LEGO® asutaja Ole Kirkas Christiansen aastal 1932. Esialgu asutati puidust mänguasjade ettevõte Legendaarseid LEGO® klotse hakati tootma aastal 1958. jaanuarist.
Vaatamata auväärse vanusele ei ole kuju ja disaini muutunud. Viiekümnendate LEGO® koltsid saab ühendada tänapäevastega. Peagi Christianseni loodud LEGO® klotsid said üle maailma kõige populaarsemateks mänguasjadeks. Maailmas töötab 4 Legolandi ja klotse valmistatakse Taanis, Tšehhi Vabariigis ja Mehhikos.
Müümata klotsid ettevõte tavaliselt eemaldab müügist, väidetavalt vaid 1% ei taaskasutata. Praegu toodetakse üle 2400 erineva LEGO® klotsi.

76388 LEGO® Harry Potter Siganurme küla külastus

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Hoiatus!

Kui mänguasjal on väikesed osad, ei sobi see alla 3-aastastele lastele. Olge ettevaatlik väikeste osadega, mis võivad eralduda või murduda, kuna laps võib lämbuda või selle sisse hingata! Kõik pakkematerjalid ja mänguasja osad ei ole mänguasja osa, mistõttu tuleb need enne mänguasja lapsele andmist eemaldada. Kasutada täiskasvanu järelevalve all.

Üldine tooteinfo: 76388 LEGO® Harry Potter Siganurme küla külastus

Kauba ID: 509057
Kategooria: Klotsid ja konstruktorid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,48 x 0,07 x 0,28 m, 1,22 kg
Lego seeria: Harry Potter
Vaade: LEGO®, harry potter klotsid ja konstruktorid
Vajaminevad patareid: Ei
Vajaminevad patareid: Täpsustamata
Nutiseade: Ei
Kaubamärk: LEGO®
Soovitatav vanus alates: 8 a.
Tüüp: Konstruktorid
Huvid: Majad
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik LEGO® tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.


Tihti ostetakse koos
Komplekti hind
23869
Lisa korvi

Hinnangud ja arvustused (3)

76388 LEGO® Harry Potter Siganurme küla külastus
5

(3 ostja hinnangud)

5 tähte
(3)
4 tähte
(0)
3 tähte
(0)
2 tähte
(0)
1 täht
(0)

100%

seda toodet soovitavad ostjatest

Jäta toote kohta arvustus

Info ja reeglid

Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.

Hinda toodet
Elena G.
14.03.2023

suurepärane komplekti kvaliteet

Andrei P.
11.06.2022

Kõik vastab täielikult sisule ja kirjeldusele. Super kohaletoimetamine, aitäh.

Siiri K.
27.12.2021

Kauba sain väga kiirelt kätte. Väga hea teenindus.

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki