Ehitusklotsid CaDA Kitty, LED, 921 tükki C66015W

Täpsustused:
Soovitatav vanus alates: 14 a.
Tüüp: Klotsid, Konstruktorid
Huvid: Majad
Kauba ID: 10193862
4599
Lisa korvi
Sinu linn

Smartpost pakiautomaat

7. oktoobrist

259

Postkontor

8. oktoobrist

199

Omniva pakiautomaat

8. oktoobrist

219

DPD pakiautomaat

8. oktoobrist

249

Kuller

8. oktoobrist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Smartpost pakiautomaat

7. oktoobrist

259

Postkontor

8. oktoobrist

199

Omniva pakiautomaat

8. oktoobrist

219

DPD pakiautomaat

8. oktoobrist

249

Kuller

8. oktoobrist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Ehitusklotsid CaDA Kitty, LED, 921 tükki C66015W

See toode on loodud CaDA kaubamärgi poolt . See on tuntud oma kvaliteetsete ehitusklotside poolest, mis võimaldavad teil ise luua kaugjuhitavaid komplekte või dekoratiivseid hooneid, figuure või sõidukeid!

Kitty's Grocery C66015W

Komplekt koosneb 921 tükist ja võimaldab teil ise kokku panna ainulaadset moodulhoonet, mis kujutab toidupoodi Jaapanis.
Ainulaadne disain võimaldab vaadata mudeli sisemusse. Komplektis on palju dekoratiivseid elemente, nagu näiteks silt, pink, raamatud ja lilled, tänavamärgid, maneki-neko kassi figuur, kirsiõiepuu, tiik koi-karpidega või kliimaseadme. Mudel on loodud tähelepanu pöörates detailidele nii hoone välisküljel kui ka sees.Sellel on teisaldatavad elemendid, näiteks lükanduksed, sissetõmmatav markiis, avatav aken ja sissetõmmatav istumisala. Lisaks on see varustatud LED-valgustitega,millel on 8 erinevat efekti, mis lisavad hoonele meeldiva atmosfääri.

Jaapani toidupoe aknast paistab päike sisse ja lillepeenras olev kassipoeg sirutab ja päevitab end päikese käes. Tegemist on kahekorruselise Jaapani stiilis hoonega. Esimesel korrusel asub toidupood. Poe sissepääsu juures on pink, kus saab puhata, samuti on seal raamatuid ja ajakirju, et igavust kõrvaldada. Toidupood on täis pimestavat valikut väikekaupu. Esimesel korrusel on loft-istekohad, kus rõdu ääres asuvas tiigis ujuvad aeglaselt kalad. Toidupoe kõrval olid kirsiõied täies õitsengus, nii et me peatusime ja istusime pingile, et vaadata kirsiõite langemist ja kuulata kassi mürinat.

Ainulaadne disain, mis võimaldab avada seina, et hõlpsasti sisse vaadata.

Komplekt on pakendatud elegantsesse pakendisse, mis muudab mänguasja ideaalselt kingituseks.

Omadused:

  • avatav konstruktsioon,

  • liikuvad elemendid (libisev markiis, liuguks, avanev aken),

  • arvukad tarvikud (märk, kirsiõis, tiik jne).

See komplekt sobib hästi neile, kes naudivad käsitsi tehtavaid projekte ja soovivad arendada oma kujutlusvõimet.

Klotsid on võimelised ühendama põlvkondi erakordsel viisil ja koos ehitamine on suurepärane võimalus koos aega veeta, tugevdada sidemeid ning valmis komplekt ei kaunista mitte ainult ehitaja kollektsiooni, vaid tekitab ka positiivseid emotsioone ja mälestusi.

Teave tehniline:

  • komplekt on mõeldud 14-aastastele ja vanematele lastele.

  • elementide arv: 921

  • mõõtmed kokkupanduna: 20,8 x 20,8 x 20 cm.

  • USB-kaabel LED-tulede jaoks kaasas

  • mudel: Kitty's Grocery

  • pakendi mõõtmed: 31 x 24 x 12 cm

  • tootja kood: C66015W

  • plokid ühilduvad teiste CaDA komplektidega ja teiste tootjate plokkidega

  • uus toode; kuna mõnes kohas esineb kahjustuste oht, on tootja kinnitanud pakendi kahekordse teibiga.

Hoiatus!

Kui mänguasjal on väikesed osad, ei sobi see alla 3-aastastele lastele. Olge ettevaatlik väikeste osadega, mis võivad eralduda või murduda, kuna laps võib lämbuda või selle sisse hingata! Kõik pakkematerjalid ja mänguasja osad ei ole mänguasja osa, mistõttu tuleb need enne mänguasja lapsele andmist eemaldada. Kasutada täiskasvanu järelevalve all.

Kuubikud

Klotsid on ilmselt kõige lihtsam mänguasja tüüp, kuid need ei ole igavad. Ehitusklotsid on universaalne meelelahutus, kuid sel ajal, kui teie laps avastab ehitamise ja virnastamise rõõme, õpib ta ka palju muud. Klotsidega mängimine ei paranda mitte ainult motoorikat, vaid arendab ka probleemide lahendamise oskust. See on mänguasi, mis on olnud olemas juba sajandeid ja on kindlasti kohustuslik ese teie lapse mänguasjakastis. Isegi kõige lihtsam klotsikomplekt sisaldab fantaasiarikast ja loomingulist mängu. See on üks viis, kuidas väikelapsed arendavad peenmotoorikat ja uurivad selliseid mõisteid nagu varajane matemaatika, geomeetria, probleemide lahendamine ning põhjus ja tagajärg. Kui nad on selgeks saanud klotside omadused - suurus, kaal, kuju ja stabiilsuse tase - ei lähe kaua aega, enne kui nad hakkavad ehitama linnu koos teede ja sildadega.

Loe lähemalt

Üldine tooteinfo: Ehitusklotsid CaDA Kitty, LED, 921 tükki C66015W

Kauba ID: 10193862
Kategooria: Klotsid ja konstruktorid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,31 x 0,24 x 0,12 m, 1,496 kg
Vajaminevad patareid: Ei
Vajaminevad patareid: Ei
Nutiseade: Ei
Kaubamärk: CaDa
Soovitatav vanus alates: 14 a.
Tüüp: Klotsid, Konstruktorid
Huvid: Majad
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik CADA tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Ehitusklotsid CaDA Kitty, LED, 921 tükki C66015W
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki