Plokid Clics 8in1, 150 d.

Täpsustused:
Soovitatav vanus alates: 3 a.
Tüüp: Konstruktorid
Kauba ID: 7697010

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Plokid Clics 8in1, 150 d.

Plokkide komplekt ämbris on väga praktiline lahendus. Neid saab pärast mängu lõppu kiiresti ühte kohta peita. Ehitustellistel on see omadus, et need võivad täita ka harivat funktsiooni. Nendega mängides saab laps uusi oskusi. Nendest saab luua väga erinevaid kujundusi. Juhendis on mõned soovitused, kuid tõenäoliselt on teie lapsel palju rohkem ideid, kuidas nendega mängida.

Lasteklotsid on valmistatud polüpropüleenist. Need on ohutud, vastupidavad ja vastupidavad erinevatele tingimustele, sealhulgas ebasoodsatele ilmastikutingimustele. Pakendis on 150 erinevat värvi tellist, kleebiseid ja juhiseid. Clicsi ehitusklotsid on mõeldud üle 4-aastastele lastele. Clics Bucket 8in1 150 elementi valmistati Belgias.

Lapsed üle kogu maailma teavad ja armastavad neid. Selline komplekt tasub kinkida ka oma pisikesele ja talle selle kingitusega palju rõõmu valmistada. Tänu ainulaadsele ühendussüsteemile saab neid plokke kasutada vastupidavate kolmemõõtmeliste konstruktsioonide loomiseks. Klotsid on kasulikud nooremate ja vanemate laste arendamiseks. Nende klotsidega mängimine õpetab kannatlikkust, loogilist mõtlemist ning aitab arendada kujutlusvõimet ja käelisi oskusi. Laps saab neist ise projekte luua ja tänu sellele tunneb ta end mängides iseseisvamalt. Nendest plokkidest saab ehitada näiteks: lennukit, koera, part, allveelaeva, tuletõrjeautot, rongi ja kahte tüüpi veoautosid. Tänu sellele sordile sobivad klotsid nii poisile kui tüdrukule

Vanus: 4+

Miks võidavad Clicsi klotsikomplektid nii paljude laste ja täiskasvanute südamed? Lapsed arendavad: kujutlusvõimet, kannatlikkust, keskendumisvõimet, motoorseid oskusi ja loogilist mõtlemist. Lisaks võimaldab see arendada klassifitseerimis- ja rühmitamisoskusi, mis on olulised laste õppimisel koolieelses ja algkoolieas. Mängu mängimine õppimiseks on parim viis heade tulemuste saavutamiseks. Miks me armastame CLICSi võluklotse? Sest saate lihtsalt ja kiiresti luua 2D ja 3D struktuure. Iga toodetud mudel on täielikult töökorras. Clicsi klotsid on suured elemendid mõõtmetega 5x5 cm. Iga tüki efekt, olgu see kaasasolevatest juhistest või teie enda ettekujutusest, on rõõm iga lapse silmis.

Hoiatus!

Kui mänguasjal on väikesed osad, ei sobi see alla 3-aastastele lastele. Olge ettevaatlik väikeste osadega, mis võivad eralduda või murduda, kuna laps võib lämbuda või selle sisse hingata! Kõik pakkematerjalid ja mänguasja osad ei ole mänguasja osa, mistõttu tuleb need enne mänguasja lapsele andmist eemaldada. Kasutada täiskasvanu järelevalve all.

Üldine tooteinfo: Plokid Clics 8in1, 150 d.

Kauba ID: 7697010
Kategooria: Klotsid ja konstruktorid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,35 x 0,2 x 0,45 m, 1 kg
Vajaminevad patareid: Ei
Vajaminevad patareid: Nėra
Nutiseade: Ei
Kaubamärk: Täpsustamata
Soovitatav vanus alates: 3 a.
Tüüp: Konstruktorid
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Täpsustamata tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Plokid Clics 8in1, 150 d.
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki