Konstruktor tank Cobi Panzer IV Ausf.G - Cobi -3045, 610 d.

Täpsustused:
Soovitatav vanus alates: 9 a.
Tüüp: Konstruktorid
Kauba ID: 9221486
4559
Lisa korvi
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

16. maist

000

Postkontor

17. maist

199

Omniva pakiautomaat

17. maist

219

DPD pakiautomaat

17. maist

249

Smartpost pakiautomaat

17. maist

259

Kuller

17. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

17. maist

199

Omniva pakiautomaat

17. maist

219

DPD pakiautomaat

17. maist

249

Smartpost pakiautomaat

17. maist

259

Kuller

17. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Konstruktor tank Cobi Panzer IV Ausf.G - Cobi -3045, 610 d.

Selle komplekti lõi litsentsi alusel Relic Entertainment, stuudio sensatsioonilise strateegiamängu Company of Heroes 3 taga, mille tegevus toimub Teises maailmasõjas. Viige mängu atmosfäär litsentseeritud COBI ehitusplokkidega reaalsesse maailma!

Oluline Saksa tank Teisest maailmasõjast ja teljeriikide julge avaldus liitlaste vastu videomängus Company of Heroes 3 ! Esimest korda COBI ajaloos on arvudele vastamiseks 1:35 mõõtkavas paak. Sensatsioonilisel Panzer IV-l on töörööpad, liikuv torn, tünn ja avanev luuk. Hooldusluugi all on plokist ehitatud mootor, mida saab avada! Komplektis on Saksa tankisti figuur koos trükitud mütsiga, kõrvaklapid, binoklid ja isiklik püstol Parabellum. Klokkidel on kvaliteetsed väljatrükid, mis kujutavad tanki märgistust ja detaile, samuti tankiülema vormiriietuse detaile. See komplekt on disainitud, pöörates erilist tähelepanu detailidele, ning see on ka suurepärane täiendus populaarsele Historical Collection sarjale! Ajaloo, ehitusplokkide ja virtuaalse meelelahutuse fännid leiavad siit kindlasti midagi!

"Panzerkampfwagen IV" on II maailmasõja ajal toodetud Saksa keskmine tank. See oli selle perioodi üks parimaid soomusmasinaid. Selle tanki projekteeriti ja toodeti palju erinevaid versioone. Paljud variandid erinesid soomuse paksuse ja relvastuse poolest. Tootmisperioodil 1938-1945. Panzer IV oli lahinguväljal oluline tank. Kuni 1942. aastani see oli Kolmanda Reichi raskeim tank.

Company of Heroes 3 on reaalajas strateegiamäng (RTS), mille on välja töötanud Relic Entertainment ja välja andnud Sega. Mängus Company of Heroes astuvad 3 mängijat Itaaliasse sissetungi ja Põhja-Aafrika kampaania ajal liitlasvägede rolli. 2006 ja 2013 välja antud mängu kaks esimest osa olid väga edukad ja võitsid paljude mängijate tunnustuse! Kahtlemata on Company of Heroesi kolmas ja viimane osa kohustuslik kõigile RTS-i strateegiate austajatele, aga ka ajaloo- ja sõjahuvilistele.

610 kvaliteetset eset. Rohkem kui 20 aastat traditsioone hoidnud ettevõte toodab EL-is. Vastab lastele mõeldud toodete ohutusstandarditele. Täielikult ühilduv teiste kaubamärkide ehitusplokkidega. Prinditud plokid ei deformeeru ega kulu, ei pleegi mängimise või temperatuuriga kokkupuute ajal. Ühe ploki mudelpaak. 1 figuur koos tarvikutega. Lisatarvikud. Mõõtkava 1:35. Komplekt põhineb algsel "Company of Heroes 3" litsentsil. Täiskasvanutele mõeldud klotsid, millega saavad mängida ka lapsed. Mudeli mõõtmed (P x K): 19 cm (7,5 tolli) x 8 cm (3,1 tolli).

Tehnilised andmed:

  • Kat. nr: COBI-3045
  • Tootja: Cobi Factory SA
  • Paki tüüp: 40 x 30,5 x 6 cm
  • Pikkus: 19 cm / 7, 5″
  • Laius: 8 cm / 3,1
  • Kõrgus: 8 cm
  • Mõõtkava: 1:35
  • Plokkide arv: 610
  • Kujukeste arv: 1
  • Vanuserühm: 9+

Hoiatus!

Kui mänguasjal on väikesed osad, ei sobi see alla 3-aastastele lastele. Olge ettevaatlik väikeste osadega, mis võivad eralduda või murduda, kuna laps võib lämbuda või selle sisse hingata! Kõik pakkematerjalid ja mänguasja osad ei ole mänguasja osa, mistõttu tuleb need enne mänguasja lapsele andmist eemaldada. Kasutada täiskasvanu järelevalve all.

Üldine tooteinfo: Konstruktor tank Cobi Panzer IV Ausf.G - Cobi -3045, 610 d.

Kauba ID: 9221486
Kategooria: Klotsid ja konstruktorid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,4 x 0,3 x 0,06 m, 0,3 kg
Vajaminevad patareid: Ei
Vajaminevad patareid: Ei
Nutiseade: Ei
Kaubamärk: Cobi
Soovitatav vanus alates: 9 a.
Tüüp: Konstruktorid
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Cobi tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Konstruktor tank Cobi Panzer IV Ausf.G - Cobi -3045, 610 d.
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki